ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 336
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
kari4ka51 Аз също ходя при д-р Минчева, за да ми следи бремеността. Много съм доволна.

Едно от нещата, които ме успокоява е, че тя води отдел патологична бременност. Т.е всякакви случаи са минали през нея - от най-сложните и е спасила доста животи. Смятам, че е много добър специалист.  Hug

# 586
А спрямо доктор Кунев мога да напиша доста за некадърността му.Човека ми каза на 100% че нямам шанс да забременея по естествен начин и изходът от проблемът ми е само и единствено инвитро(това става през месец 05.2012год),но странно тогава как това лято( 07.2013 ) забременях със стимулации (предписа ни ми в Плевен).Абе човека хабер си няма от стерилитет(какъвто е моя проблем) а тръгнал даже и инвитро да прави.Нямам думи.

Може и да се е понаучил човека, имам позната която беше при него имаше някакво заболяване и в Тутракан и бяха казали, че няма да има деца и дори да забременее няма да може да го износи, ходи при Кунев и малко след това забременя и сега има страхотно момченце. Wink

# 587
а някой да знае работно време на др Дуваджиев
мисля да ходя при него но не успявам да се свържа на телефоните с него Sad

# 588
  • в огледалото на живота
а някой да знае работно време на др Дуваджиев
мисля да ходя при него но не успявам да се свържа на телефоните с него Sad
Иди на място тогава.Мисля,че по ЗК работи в ДКЦ-3,в Здравец.

# 589
Сутрин е от 8:30 със сигурност. Работи до обед, но незнам до колко точно. Аз винаги съм звъняла на стационарния телефон и са ми вдигали. Ако никой не вдига, то явно са отпуска. Звънкай сутрин по раничко и ще ти вдигнат.

# 590
Сутрин е от 8:30 със сигурност. Работи до обед, но незнам до колко точно. Аз винаги съм звъняла на стационарния телефон и са ми вдигали. Ако никой не вдига, то явно са отпуска. Звънкай сутрин по раничко и ще ти вдигнат.
мн благодаря
 а без записан час приемат ли?
утре мисля да ида

# 591
мн благодаря
 а без записан час приемат ли?
утре мисля да ида

Без записан час само платено. С направление трябва да си запишеш час и записват за около седмица напред, не се чака много.

# 592
благодаря ви

# 593
добро утро моми4ета опитвам се да се свържа с др дуваджиев
на тел 082502424 но не успявам от в4ера звъня
дали не е др номера

# 594
  • в огледалото на живота
дали не е др номера
Звънни на информация в ДКЦ-3.
Ето ти телефона:
ул. „Рига” №35 
Телефон: 082/ 50 25 01
Там ще ти кажат ако има промяна в номера.

# 595
дали не е др номера

Номера е същия. Сутрин ли звъниш? Единият вариант е да има проблем със стационарния телефон, а другият е да са в отпуска. Имат и мобилен, но го нямам.

# 596
дали не е др номера

Номера е същия. Сутрин ли звъниш? Единият вариант е да има проблем със стационарния телефон, а другият е да са в отпуска. Имат и мобилен, но го нямам.
успях да ги открия
дори минах на предлед Simple Smile

# 597
  • в огледалото на живота
*mama*na*viki* , Hug
Спокойствие и търпение от мен!

# 598
  • Русе
Здравейте!
Дали е удобно да споделите мнения за д-р Велков? До момента прочетох едно и то е негативно. Уредиха ме чрез познат за посещение за второ мнение при него и се чудя дали да се възползвам..

Благодаря предварително. Желая на всички хубава вечер!

# 599
От мен второ негативно. Много е груб. За да съм честна лично не ме е преглеждал, но момичетата доста се оплакваха от него.

Общи условия

Активация на акаунт