ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Минчева е добра, тя и Велков ми правиха секциото, допълнително съм лежала в Патологична бременност при нея. Доволна съм, тя е завеждащ отделението. Вие винаги бихте могли да потърсите второ мнение, дали при нея или някой друг.

# 661
  • в огледалото на живота
Според друг източник в АГ-то е много обгрижващ и кадърен доктор, не знам на кого да вярвам. Пък и кой ли ще повярва на моите писаници, както и да е. Аз не видях тук лекар, който да не е оплют като безхаберен и малоумен и в същото време други го хвалят като че ли е светия. За Зарзаланов мога открито да заявя, че страшен тъпан (бяхме съседи) като човек от обществото, като специалист нямам представа и не искам да разбирам.
Нали знаеш,че всеки има различни мнения относно лекарите.Няма как да се припокриват еднакви.... Wink
Надявам се всичко със съпругата ти да е наред и да изкара спокойна бременнност до края  Hug

# 662
Нали знаеш,че всеки има различни мнения относно лекарите.Няма как да се припокриват еднакви.... Wink
Надявам се всичко със съпругата ти да е наред и да изкара спокойна бременнност до края  Hug
Peace

# 663
На мен д-р Велков ми прави второто секцио. Доволна съм като цяло, но други наблюдения нямам. След секциото повече не го видях. Пък и секциото ми беше ицидентно при него.
Зарз не го познавам като човек какъв е, но като специалист поне за моите проблеми съм доволна. Едно 80% от родилките в АГ-то са негови. Незнам кога му остава време за личен живот, понеже той или си е в кабинета или в родилното. ИМа ужасно много пациенти, което за мен означава и ужасно много опит. Но пък за да отидеш при даден лекар, то малко или много трябва да му имаш доверие и да си спокоен, че си попаднал в неговите ръце.

# 664
Количеството не винаги определя качеството  Peace. За Зарзаланов знам, че използва много агресивни методи по време на раждането. Лично, аз, не бих го избрала за раждане или следене на бременност.  Всъщност още не съм намерила лекар в Русе, при когото бих се чувствала спокойна.

# 665
Ето че за всеки лекар има по нещо. Едно момиче беше влязло тук в темата преди време и сподели своя опит с Велков за насилствено разкритие при раждане и после проблеми от това. После я гледахме и в едно предаване по ТВ където обесняваше всичко с подробности и знам, че е завела и дело срещу него.

Моя приятелка роди при Зарз и двете си деца нормално раждане. Първото с упойка, а второто без, понеже цитирам "не се занимавай с глупости". Много е доволна от него. Докато аз раждах имаше едно момиче със спешно секцио. Много сложна операция с много страствания. Той я оперира и доста си игра, за да оправи пораженията. Това с цел да и спести следваща операция, понеже явно си е имало сериозен проблем, за който няма да пиша, тъй като нямам разрешение от момичетод а споделям. После тя беше буквално нещо като феномен в цялото родилно и се изредиха всички лекари да я видят.

Не искам да защитавам или оплювам никого. Просто това са ми наблюденията (моите) и споделям моят опит. Факт е че за лекарите се говори буквално всичко и няма вездесъщи такива.

# 666
agnesana съгласна съм с теб. Наистина има много и противоречиви мнения за лекарите, а решението на кого да се доверим, в крайна сметка си оставя наше.

# 667
За всеки лекар има и за и против, абсолютно сте прави.  Peace
За д-р Зарзаланов още едно положително мнение  за успоредно следящ патологичната ми бременост с колегата му от доболничната помощ и лично ангажиран за раждането.  Peace При мен нямаше как да не предизвиква раждане със системи и подобни, защото ме прибра по спешност с високо кръвно . А всички знаете какви проблеми може да възникнат и за майката, и аз бебето, ако не се вземат навременни мерки.  Peace Много е  всеотдаен.  Peace

# 668
Следя темата от доста време. Искам и аз да споделя личните си преживявания. имам две родени по нормален начин дечица. Относно д-р Зрзаланов- този човек и на снимка не желая да го виждам. имах едно ужасно травмиращо раждане при него. Вярно, че нямахме уговорка а той се падна на смяна. Раждах без упойка/ въпреки, че си бях поискала такава/, по причина, че въпросния др. не се появи с часове,за да ме прегледа. Когато  се появи вече бях с голямо разкритие и не можеше да се сложи. Но това не е единствения проблем. Благодарение на неговите "способности" се наложи веднага след раждането пълна упойка и др. манипулации. Да не забравяме и антибиотиците които се наложи да приемам, заради усложненията по време на раждането.  с две думи искам да кажа, че може много момичета да са доволни от него с предварителна уговорка за раждане, но ако нямате такава нещата стоят много различно.

# 669
  • в огледалото на живота
Вижте момичета,вярно,че темата е за добър и лош гинеколог/макар и не точно като заглавие/,но винаги ще има един за и трима против някого....прнципно говоря.... Simple Smile
Имам 2 нормално износени бременности с 2 живо родени деца,но по абсолютно различен начин протичащи като период.
Да сложа на пиедестал Шишкова,че с първата бременност буквално ми спаси живота е малко да кажа/тук заради некадърна упойка от анестезиолог/,или пък да оплюя Дуваджиев,че ме води рискова бременност без най-малки такива предпоставки;или да кажа евала на Кунев,че се съгласи да бъда негова пациентка,при положение,че се водя при друга ЖК......и какво...пак ще има доволни и недоволни от тях.
Минало-заминало,не искам да се връщам назад,но истински вярвам/или поне ми се иска да е така/че,повечето упражняващи тази хуманна професия преди всичко да са човечни и в помощ на всяка една бъдеща майка и след това да водят статистика за професионални умения.
Темата е неизчерпаема относно коментари.....  Simple Smile

# 670
devi4ca би ли споделила впечатленията си от Шишкова? Докатото лежах в АГ - то, а аз си полежах хич да не е ми направи впечатление.

# 671
  • в огледалото на живота
devi4ca би ли споделила впечатленията си от Шишкова? Докатото лежах в АГ - то, а аз си полежах хич да не е ми направи впечатление.
Да споделя,но беше доста отдавна...преди има няма 15г....... Grinning
Нищо лошо не мога да кажа,в интерес на истината.Прекарах целите 9м.ЖК при нея,изроди синът ми без никакъв проблем.Проблемът беше в по -голямото  и непремерено количество упойка след раждането/наложи се пълна поради разкъсани родови пътища/ и от там бе цялата одисея,но не по нейна вина.Въжаров явно е ''ливнал''повече в абоката... Crazy
Сега не мога да дам информация как протичат прегледи и консултации при нея....

# 672
Да споделя,но беше доста отдавна...преди има няма 15г....... Grinning
Нищо лошо не мога да кажа,в интерес на истината.Прекарах целите 9м.ЖК при нея,изроди синът ми без никакъв проблем.Проблемът беше в по -голямото  и непремерено количество упойка след раждането/наложи се пълна поради разкъсани родови пътища/ и от там бе цялата одисея,но не по нейна вина.Въжаров явно е ''ливнал''повече в абоката... Crazy
Сега не мога да дам информация как протичат прегледи и консултации при нея....

Благодаря. Направи ми впечатление, че е доста внимателна към жени, които им е водила ЖК и след това раждането, но не и как се държи към другите.

# 673
Добър ден, искам да попитам за доктор Боян Атанасов за някакви впечатления, мнения относно отношението му към пациенти. Благодаря Ви предварително хубав ден Simple Smile

# 674
Една позната е раждала при Атанасов и не е доволна изобщоо от отношението му. Много груб, вулгарен и тн. Това ми разказа тя, явно не е бил в настроение  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт