Попитай вътрешния дизайнер /2/

• 165 220
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Те, в Дания, май почти никога не ги напича слънцето, за отстоянието на сградите една от друга не знам. В България ми се вижда неприложимо, освен ако е северна стая и на близо няма други сгради. Аз си харесвам перденца и щорички, уютно ми е.

# 436
  • Варна
Това видях в една фирма днес, да споделя, че рядко се среща на живо:
...
Уау, може ли повечко инфо за фирмата, дори на лични? Това падащо легло ме заинтригува. Другото е тип масичка от чекмеджета, правилно ли тълкувам снимката?

# 437
Това видях в една фирма днес, да споделя, че рядко се среща на живо:
...
Уау, може ли повечко инфо за фирмата, дори на лични? Това падащо легло ме заинтригува. Другото е тип масичка от чекмеджета, правилно ли тълкувам снимката?
Би ли споделила коя е фирмата, че и ние търсим нещо такова? Praynig Hug

# 438
http://mfdiez.blogspot.com/

За svetli и mimes.  В магазина на фирмата се намира,  разпродажба на мостри тече.
Карето на Гоце Делчев и България. София. Фирмата ми е правила неща по мой проект, се оказа. Качествени са. Но нямам много впечатления. Просто рядко виждам прибиращо се легло.
Като че ли в България се плашим от механизмите.

# 439
Такова легло, което се вдига и влиза в 'гардероб' имахме като малки - сестра ми спа близо 20 години на него. Наистина ли не се намират сега? Все пак нашето е от комунизма, в Добрич беше произведено.

# 440
  • Варна
Такова легло, което се вдига и влиза в 'гардероб' имахме като малки - сестра ми спа близо 20 години на него. Наистина ли не се намират сега? Все пак нашето е от комунизма, в Добрич беше произведено.
Преди време много търсех такова и навсякъде ме разубеждаваха колко некачествени били тези механизми, та в крайна сметка избрахме друг вариант.
Сега обмисляме да променим спалнята в детска, но искаме да има опция да пренощува още един човек (баба или дядо например), та такова легло ми се струва добър вариант, защото не заема място постоянно. Другото решение е легло с изтеглящ се втори матрак, но ми изглежда неудобно, защото затруднява ставането на спящия на горното легло, а и вторият матрак на практика е на земята.
Тъй де, сега разглеждам какво предлага тази фирма.

# 441
Перфект мебел правят такива легла.

# 442
Ами pina, аз дори помня детска градина от времето на социализма, всички легла за следобедно спане ставаха на гардеробчета. Но сега, тва плъзгащи врати, някакви други свързани с малко по-хитър механизъм неща -  голям проблем. Ходя и се карам по фирмите, сигурно ме мислят за някаква истерясала  архитектка...или са пък толкова скъпи. Или е народопсихология.

Това е популярен клип..ама айде пак:

http://www.resourcefurniture.com/space-savers

И по темата за прозорците без завеси -  и аз го наблюдавам това явление  в Англия, Ирландия.
Принципно няма нищо случайно. Там действително  им е по малко слънцето.
Но не мисля че българин би понесъл, всеки който минава по тротоара да му гледа в хола.
И действително - завесите не са  за украса - те имат  функция.

Винаги съм се чудила и на малките  пррозорчета на острова. Наскоро разбрах, че било традиция.
Имало навремето данък върху прозорците, и оттам останало - да са малки.
Самите те казват, че всички чужденци винаги светват лампите през деня. Мен ми е тъмно там.
W, ако мислите , че ще го понесете , оставете прозорците без завеси. Със самото обживяване  ще се появи или не  нуждата  от тях.
ЗА всичко си има причина, защо италианската  къща е жълта отвън, испанската  червена.
Въпрос на избор е дали се доверяваме на традициите , или си правим нашите проби.
Аз ползвам изцяло южен апартамент на висок етаж, Витоша отсреща, нямам нужда от завеси, но пък понякога си ги пускам. Важното е да има избор.

На всички по-стари публикации ще отговоря по късно днес, извинявам се.

# 443
Малко спам по въпроса за липса на пердета в някои страни.Четох,че това идва и от религията им.Т.е. не вършат нищо грешно,че да се налага да се крият от чужди погледи посредством пердета.
А и сякаш никой не любопитства и не се заглежда по прозорците.

# 444
  • Варна

Благодаря за информацията, на сайта им има чудесни идеи, дано работят качествено.

# 445

Благодаря за информацията, на сайта им има чудесни идеи, дано работят качествено.

Дано съм ти помогнала с конкретната информация - пиши после - ако се спреш на такова нещо - и на мен ми е интересно Peace

П.П. Предлагат ги и други фирми - също - по-късно мога да ти правя - ако искаш.

# 446
  • Варна

Дано съм ти помогнала с конкретната информация - пиши после - ако се спреш на такова нещо - и на мен ми е интересно Peace

П.П. Предлагат ги и други фирми - също - по-късно мога да ти правя - ако искаш.
Не отказвам  Peace

# 447
Поздрави на всички
 Hug

# 448
Ето още няколко фирми за падащите легла, обаче нямам конкретни отзиви, да знаете, просто преди време търсих с една приятелка и си намерих списъка - Оптимо Мебели http://www.optimo-bg.com/idx.php?p=products&c=legla&d=padashto_leglo , Санокс мебели - http://www.csanox.com/index.php?m=320&category=176&pc=176&lang=1

Имай предвид, че избора на амортисьор е от особено значение!

# 449
Здравейте! Съвсем случайно попаднах на темичката, страхотна е. Четох, четох, но уви само до 10стр напреднах, а времето тече. Затова нямам търпение да попитам Вие как бихте подредили тази  стая. http://multiply.com/mu/mbenkovska/image/1/photos/53/600x600/5/Sn … mp;nmid=362399042
Тя ще е за две сестрички едната в момента е на 5г, а другата на 1г и 3м. като цветове да вметна че съм се спряла на бук или бреза с малко розово за мебелите. Разположението на леглата и гардеробчетата повече ме притеснява.Бих искала и 1 бюро за каката , че скоро ще и трябва , а също и място за играчките. Паркета е естествен, изциклен и лакиран не знам как да определя цвета. Мислех се за две от стените да са нещо розово на райе, а тази която е 3,30 + стената около прозореца да са нещо в по цикламено, но ако на тапетите с райе има мебели дали ще е добре? Приемам съвети всякакви. И последно, че стана доста имам холна гарнитура в бордо, дали червено би отивало, но не искрящо червено по скоро такова
http://zamebeli.com/wp-content/uploads/2011/02/RO-57-%D0%A0%D1%8 … D0%BE-300x300.jpg. Или пък бели тапети с червени цветя, но цветята да са като контур само, да не са плътни? Съжалявам, че стана толкова дълго

Не бих предложила стените, ако за тях става въпрос, да са в същият цвят като гарнитурата.
Нали говорим за друго помещение - дневна, а не  че  холната гарнитура  ще бъде в детската стая.
Няма нужда  същия цвят да се вкарва в стените. Може да е нещо, на което гарнитурата изпъква.
Бяло и червено е доста строга  комбинация. Пробвайте по - потънала.

Общи условия

Активация на акаунт