Попитай вътрешния дизайнер /2/

• 164 008
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Разпределението все още е доста далече, на дневен ред са подовите настилки и ще моля за съвет.
Имам желанието да ми е светло и просторно(на първи етаж сме). Затова мисля да заложа на светли цветове, искам бяла кухня. Дограмата, входната врата, която е в същото помещение са цвят дъб, мислих си за някакъв гръб и плот дъвесен тип, за да ги обедини.
Паркета май не е много подходящ за коридор, а то реално всичко ще ми е едно голямо помещение, поради тази причина гледах камък или гранитогрес.
Спрях се на подобни на предложените от теб на Пина, светло бежаво с малка бяла жилка(тя всъщност не се забелязва много), уж заради бялата кухня.
Хареса ми варианта, които ми предложи – цветни стени на бялата кухня – представям си цвят светъл нюанс на мляко с кафе.
Та терзанията са ми следните – такъв под и цокъл ще се върже ли на цветни стени и на тъмната дограма?
И На цялата тази преобладаващо бежава картинка като сложа и подобен диван няма ли да стане като в хотел...искаше ми се да избегна кафявото и производните, но...
Представях си диван бял, на големи цветни цветя, но пък на какъв под да го вържа.
Май постоянно ми е само желанието за бялата кухня. С нетърпение чакам мненията ви.
Поради страха ми от студа при наличието на плочки, май се спряхме на паркет във възможно най-близък цвят до този на дограмата. На мен лично този златен дъб ми има и червеникава нишка.
Сега колебанието ми за цвета на стените е още по-голямо и моля за помоща ти Нивиана, в случай че ти остане време.
Дадения пример в зелено е много свеж.

# 736
Нека всички да си прехвърлят въпросите, на които не  е отговорено  в

НОВАТА ТЕМА

Обещавам повече организация, и да отговарям на два въпроса на ден.
Благодаря.
И нека прекараме вълшебно магическата нощ срещу Еньовден!

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 12:55 от Нивиана

# 737
Здравейте Нивиана,

Адмирации за това, което правите smile3501 !
Бих искала да ми дадете съвет за следното:
Имам такъв ламинат http://sravnenie-mebelni-ploskosti.g-m.bg/index.php?fid=402& … ;t=1&ffid=387 цвят калвадос от 5 години, който съм комбинирала със стени в цвят ванилия /така пишеше на кутията на латекса/ и със секция 1 идея по-светъл калвадос. Проблема ми е, че вече ми писна тази цветова гама и искам нещо ново като цвят за стените и мебелите. Само че, не мога да преценя какво би отивало на този специфичен цвят. Моля за съвет Simple Smile.
Предварително благодаря!

# 738
  • София
Това е стара тема. Темата вече е с друго заглавие. Пиши ето тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592286.240

# 739
Здравейте, предстои ни да монтираме принт стъкло на кухнята. Стъклата са готови , но неможем да решим какво лепило да ползваме. Страхувам се след лепенето да не се образуват петна по изображението. Моля за съвет Simple Smile Благодаря

# 740
Какво означава "мокетен килим" и какво препоръчвате да се постила върху детска стая, чийто под са плочки? Проблемът ми е, че бюрото на малкия се пада срещу леглото и не мога да мисля за дебел килим, заради въртящият се стол.

# 741
Здравейте и от мен, поздравления за темата Simple Smile
Моето питане е следното - пред дилема съм какъв цвят да избера на кухненските шкафове, тъй като кухнята е общо помещение с дневната. Чудя се дали да са тъмни каквато възнамерявам да е секцията или може да са светли и да има разлика в двете помещения. За съжаление кухненския бокс е доста малък и ме притеснява, че тъмното ще го затвори, а не мога да го отделя и с бар-плот Sad
Идеи?

# 742
  • Стара Загора
Момичета това е новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612340.390

# 743
Здравейте:). За да ви спася от преживявания свързани с фирма ОЙКОС ще ви споделя какво ми се струпа на главата Sad Правихме ремонт на хола и исках нещо по-така и се свързах с господата от ОЙКОС. Както разбрах по-късно цените на техните декорации са двойни в сравнение с други фирми, но както и да е цената не беше коментирана. Бяха ми казали ,4е за 5 дена ще са готови и се по4на.............Simple Smile)))))))..., на 12-тия ден след уникална свинщина мъжът ми не издържа и ги изгони. Не искаха да ми варнат капарото  #Cussing out бях бясна
добре 4е бързо намерихме човек да завърши хола . В краина сметка стана супер, но не и благодарение на фирма ОЙКОС. Ето и снимки на моя изстрадал уют:)

# 744
# 745
Извинявам се снимките не се получават:(. Тук може да се видят:www.dekorativni-boi-mazilki.com

# 746
  • Велико Търново
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592286.new#new
Новата тема.

# 747
Който има колебания във вътрешното обзавеждане може да избере предварителна 3D визуализация за  по сигурно и това спестява грешките в крайния резултат . Важно е да се спази от изпълнителите
и да се изисква точност и 3D проекта. Найстина спестява нерви а и желанията се постигат предварително. Съчетават се стилеве и цветове по желание на инвеститора.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 22:55 от Дивиана

# 748
Здравей Нивиана. Поръчах си шкафове за кухненския бокс  в графит и крем визон. Долния ред и гърба ще бъдат графит. Какви цветове ще бъдат най подходящи за терикона и стените

# 749

Общи условия

Активация на акаунт