Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 221
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета   bouquet

Поспаланче, много ти е точен мерника, успя да ме свалиш от балкончето  hahaha Напоследък не пиша много, не защото се правя на потайна, а защото нямам с какво съществено да се похваля  Blush Нали временно изпаднах от редиците на активно бебеправещите и тъкмо чакам лелка да се появи с гръм и трясък тия дни. Иначе започвам нова работа, пролетта ме прави щастлива, радвам се на хубавите новини тук, което ми напомня да честитя на всички бъдещи мами! Честито, момичета, бъдете живи и здрави, леко бременеене и най-пухкавите и сладки човечета  Hug

Честито и на мама Пеми! Малката София много да я радва   bouquet

Теди, ама много оригинално си поднесла новината на бъдещия татко  Party

Момичета, от позицията на кибик забелязвам, че Alexiadata не пише непоследък, надявам се всичко да е наред  Praynig

Знам, че Април е месецът на А_Vagabond, Росела и Кафенцето, стискам ви палчета щъркела да направи най-желания подарък  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

И за всички, които не чакат тези дни Flowers Four Leaf Clover

# 616
  • Варна
Здравейте всички !!! Само 1 ден ме нямаше, а колко много сте изписали... Титка леки бременни месеци ти желая  Hug Добре дошли на новите момичета   bouquet дано не се задържат дълго, честито на новото майче и честито на Теди за + тестче, дано всичко да бъде наред и по-нататък !  Hug за всички

# 617
Пеми честита ти дъщеричка,да ви е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 618
PEMY, Честита рожбичка ! Жива и здрава да ви е малката София, да расте много кротко и усмихнато хлапе за радост на мама и татко  Heart Eyes

# 619
Здравейте момичета,

Минавам набързо да ви видя  Hug Hug Hug

4естита дъщеричка на мама Пеми   bouquet

Желая много късмет на всички бебеправещи този месец Praynig Praynig Praynig

Аз съм добре,вече съм по-шен и ходя по цял ден щъкам насам натам,като развързана съм сега Joy/ами то 3 месеца на легло,няма как.../

Хайде малко прашец от мен и се връщам да ви 4ета,  Hug Hug ви много и
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 620
  • Живее на Луната
Хоп и аз под прашеца  newsm28 newsm28 newsm28

Честита малка сладурана на Пеми, да расте здраво и щастливо дете и много да ви радва. И честито на момичетата видели двете чертички - Титка и Теди, лека бремменост и прекрасни бебоци.

Аз почивам след активен ловен сецон, тоя месец направо се изтормозихме, някакси и  аз и мъжа ми не сме издръжливи особено много, та тези маратони  ни идват малко в повече  Crazy
Дано този месец е нашия, ако не продължаваме напред.

Hug Hug за всички

# 621
Здравеееейте... Надявам се, че не сте ме забравили.  Wink
Последните три месеца ви следях от време на време, но не писах (като изключим 3-4 пъти), защото нали си бях дала малко почивка от всякакви мисли за бебеправенето. Е, реших отново да се присъединя в тази прекрасна компания. Hug Hug
При мен няма много ново, освен, че поднових посещенията при АГ-то. Миналата седмица пуснах хормони на 5-тия ден от цикъла. Ето ги резултатите:
Прогестерон - 1.04 (0.48-4.45)
ЛХ - 2.81 (1-18)
ФСХ - 5.92 (4-13)
Естрадиол - 193 (143-693)
Тестостерон - 1.97 (0.8-2.6)
Според лекарката няма място за притеснение, но мен ме притеснява високите стойности на ФСХ в сравнение с тези на ЛХ. Изписа ми прием на Утрогестан от 16-тия ден на МЦ в продължение на 10 дни (2х1).
Нека по - запознатите коментират резултатите и предписаното лекарството.

Но........ стига токова за мен Grinning

Честита рожбичка на мама Пеми!!! Жива и здрава да е малката София и мнооооого много да ги радва!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Не съм ви чела назад, но бързо ще вляза във форма. Laughing Laughing Laughing

# 622
Пеми, честита ти дъщеря София. Да расте красива И добра и много да те радва, а на теб бързо възстановяване !!!!

# 623

Честито на мама PEMY-нека малката София бъде жива и здрава и много да ги радва,а на мама бързо възтановяване!!!
Teddy супер си го измислила,найстина ще си остане спомен за цял живот!
Аз вече след 3-4 дни си чакам лелката,вече си имам всички симптомчета,така че може и да ме навести и преди очакваната дата,а и моят jiorjitko преди малко се прибра с новината,че заминават след няколко дни в командировка вече.Което от една страна е много хубаво защото ще си върне старата заплата  Embarassed ,но няма да можем да бебеправим и направо ми се  newsm45 newsm45 newsm45 smile3514

# 624
  • до едно тепе
Ехеее Плодченце миличко днес тъкмо писах че отдавна не си се вясвало   love001
На мен ми се струва доста ниско ЛХ-то,но пусни хормоните в темата там по-добър отговор ще получиш.
РосаЛинда виждам ааз Flutter особенно като не ми се работи Crazy Честита нова работа и скоро да се върнеш в редиците на активно бебеправещите,а защо не и направо да се похвалиш с някой изплъзнал се пакосник Praynig
Елени хубаво е че вече сте добре,но се пази и не се преуморявай Hug и погал по коремчето.
Уф аз се завърнах от нов гинеколог и нещо не ме накефи хич ама ще видим дали ще и тегля майните,нооо по касата толкова за съжаление ама не ми се плаща МБ и цитонамазка като може поне веднъж годишно да си ги ползвам Crossing Arms

# 625
Поспаланчо, силни Hug Hug Hug Пуснах хормоните и в "специалната" тема.
jiorjita, дано симптомите ти да не са за идваща лелка  Praynig

# 626
Здравейте,
Влизам на бързо само да поздравя Теди-Браво момиче, ти успя, скоро като се видим , ще те намачкам яко:)))
Пеми честита ти рожба!
Кафенце, Ети, силно стиснати палчета от мен.
Плодче, много се радвам да те видя тук, отново!:)))
 Прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 627
  • София
PEMY, Честита дъщеричка!!! Бъдете много здрави и щастливи всички!!!  Hug Hug  Hug

Плодче, welcome back, както се казва! Тъжно е като те няма...

# 628
Теди , честита двучертичкова радост  Hug Пожелавам ти лека и спокойна  preggo
PEMY , честита дъщеричка   babyuu Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване   bouquet
ЕлБиЕн, не остава много ! Спомням си, че по едно време отбелязах, че ти остават 100 дена...вече са само някакви си 8  Mr. Green Пожелавам ти леко раждане и вълшебна среща с малкия принц   bouquet
catwalk, Преслав е прекрасен ! Да е жив и здрав  Hug

rendence, ***Надежда***, pospalancho, Mimci, toni_St, *SlanchogleD*, Niya_Petrova, Snarky Chimpfanny, jiorjita, zvezdi4ka_, atadar, Аника_Б, SIMONA_S и всички останали, благодаря за стиснатите палчета и милите пожелания !
Бебка е вече 909гр  Heart Eyes Върви 3-4 дена напред  Mr. Green За дължината док. не каза конкретно, но четейки из нета предполагам ,че е около 30см  Heart Eyes
Ето и силно заразния прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 629
Плодче едва ли,че този месец никаква не я свършихме,но каквото такова.Както се казва НЯКОЙ ДЕН И НА АШАТА УЛИЦА СЛЪНЦЕТО ЩЕ ИЗГРЕЕ!!!
ЕлБиЕн не останало.8 дни а?Чантата събрана,мъжа на полусъединител  hahaha желая ти най-лекото раждане,за да ти останат незабравими спомени от него!КЪСМЕТ  Hug
ALEXIADATA все така мълчи и не влиза  Praynig дано свичко при тях е ок.
Кафенце вие утре ще зареждате ли сега или сте все още на пауза.   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
echolalia случайно и аз под прашеца  rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28  Hug че много късмет ще ми трябва следващите месеци та да се случат О и моето мило на едно  hahaha и много се радвам че бебка е добре и расте както трябва.Само хубави неща ти предстоят от тук нататък така че наслаждавай им се с пълна сила.

Общи условия

Активация на акаунт