Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-22

• 96 787
  • 766
  •   2
Отговори
# 240
Пощенска банка-Люлин- ИМА ДЕТСКИ Simple Smile

# 241
  • София
ЦКБ- Люлин- няма детски, няма чл 8д.

# 242
Силистра - ОББ-  ИМА

# 243
Аз Райфайзенбанк София нямам още и ми е притеснено да не стане грешка някаква , защото сега подавах документи - Април месец , а по чл. 8 имат да ми изплащат пари от Декември миналата година. От социални грижи Възраждане ми казаха , че са пуснати снощи късно , че минавали първо през една банка и после ги разпределяли в моята банка - някой от Възраждане няма ли ?

# 244
  • София
Аз Райфайзенбанк София нямам още и ми е притеснено да не стане грешка някаква , защото сега подавах документи - Април месец , а по чл. 8 имат да ми изплащат пари от Декември миналата година. От социални грижи Възраждане ми казаха , че са пуснати снощи късно , че минавали първо през една банка и после ги разпределяли в моята банка - някой от Възраждане няма ли ?
Аз нямам още. След 2 часа пак ще проверя.

# 245
  • Враца
Враца-Уникредит-има!

# 246
ДСК-София община- Надежда,детски и чл8 са преведени!

# 247
Аз нямам още. След 2 часа пак ще проверя.
[/quot
Като имаш - пиши моля те  Praynig

# 248

Аз съм към Възраждане и аз, наистина преди малко ми писна смс-а, че са ми в сметката. Явно ни оставят за последно всеки месец...  Twisted Evil

# 249
Шумен-Банка Инвест- има детски и интеграционни

# 250
Варна Общинска банка има детски и чл.8 без интеграционни

# 251
Добрич I-bank има ли преводи моля за сериозни отговори на 30 км. съм и няма смисъл да ходя напразно

# 252
Най- накрая!
София - ПроКредит - ИМА!
Преди малко ги изтеглих, не знам кога са ги превели.
Днес ще да е било, но по кое време, не знам.
  Rolling Eyes

# 253
Някой знае ли дали в Бургас са преведени интеграционите за деца с увреждане.

# 254
здравейте,има ли преведени пари за транспорт,ако знае някой пишете!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт