Връзка с турчин?

• 54 175
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
Е ако не са се къпели и са си умирисали "кочинката"...

# 136
Е ако не са се къпели и са си умирисали "кочинката"...

Абе сега, казвам ви, мноого чисти хора, определено, засрамваха дори мен - защото всеки ден перяха чаршафи и покривки.  Crazy

# 137
Ама те може да са опрали Света, ама ти знаеш ли дали ползват банята по предназначение  Wink

# 138
Ако беше прочела какво съм написала нямаше да ме питаш:)
Прочетох го, дори му отделих подобаващо читателско внимание, но принципно не вярвам в подобни констатации в този дълбоко взаимообвързан свят, но това е обект на друг разговор, ще разводним темата на авторката. Simple Smile

# 139
А, щото българите не миришат. Редовно някой ми смърди в градския транспорт.
Стига с тези нелепи констатации.

# 140
Абе не е баш така. Имаше дълго време едни съседи турци - жените не работеха, а целодневно чистеха и готвеха, е - вътре блестеше от чистота, ама...смърдеше  Tired
Та така.

От готвеното е било. Има подправки, от които се отделя мирис в кожата. Аз това го разбрах в Индия.

Но всички турци да се твърди, че миришат нЕма смисъл. Познавам доста турски турци, които не миришат на нищо особено.

# 141
Ама те може да са опрали Света, ама ти знаеш ли дали ползват банята по предназначение  Wink

Joy Joy мММДА.

Iris04 - ВЪЗМОЖНО Е.

# 142
Направо ме разбихте с тези констатации - турците миришат, българите не. Всички миришат ако не се къпят редовно.  Party

# 143
Ирис е писала вече - усещаме миризмата от храна и подправки, които не са обичайни за нашата кухня.
Нямате си идея как миришат българите на хора, които не ядат свинско или не пият алкохол (защото потта на пиещите е бая смрадлива). Но у нас на никого не му прави впечатление, свикнали сме си.

# 144
Ирис е писала вече - усещаме миризмата от храна и подправки, които не са обичайни за нашата кухня.
Нямате си идея как миришат българите на хора, които не ядат свинско или не пият алкохол (защото потта на пиещите е бая смрадлива). Но у нас на никого не му прави впечатление, свикнали сме си.

Точно това имах предвид и аз като казах, че миришат.
Мисля, че заради някои подправки и редовното хапване на овнешко идва тази особена миризма.

# 145
Спомнете си бабината дивотия децата да се къпят с подсолена вода, за да не миришат "като турците". Не съм го измислила аз, поне моята баба така казва. Лудост е средството за избягване на аромата, но със сигурност си има основания за налагане на традицията- тя не може да е дошла от нищото.
Четох някъде една статия, именно за осоляването, в която се говори и за особеностите на различните антропологични типове, в това число българите, като хора с европейски особености /не се смейте  Mr. Green/ и турците, арабите и някои други. В частта за естествената телесна миризма, изводът за последните не беше ласкав.
Факт е, че турците и арабите имат традиции по отношение на хигиената- жените се обезкосмяват от-до, къпането  е ритуал, чисти са, но миризмата е факт и не идва от нечистоплътност, както у бай ти Ганя, който не носи такава специфична миризма, на него проблем му е изконната омраза към водата и сапуна   Blush

# 146
не може никои нараод да се слага под какъвто и да е знаменател в 21век. всеки човек е за себе си. мирише всеки, който не се къпе, независимо от вярата си.
всеки ревнува в различна степен и по различен начин.
ВСЕКИ ЧОВЕК, НЕЗАВИСИМО ОТ ВЯРАТА СИ Е ЛИЧНОСТ, със своите плюсове и минуси

# 147
  • Paris, France
Здравей Лари,

Не разбирам какво точно те притеснява. Вие все още нямате връзка и може и никога да не се стигне до там. Щом ти е приятно с него, срещайте се и го опознай. Аз не мисля, че между млад и зелен мъж и по-възрастна жена с дете може да се стигне до създаване на семейство много скоро. Имаш време сама да го опознаеш.

За турците - най-добрата ми приятелка е туркиня и имам приятелски връзки с много туркини. В детството ми баба ми и дядо имаха познати български турци. Много вежливи и добри хора са. От тях само добро съм видяла и винаги ще съм им благодарна за това, което са направили за мене. Моите турски приятелки са много еманципирани, глобализирани, безупречно епилирани и всичките силиконирани. Като куклички са. Страхотни мадами с много добър нюх за търговия. Всички до една са били омъжени за западноевропейци и повечето са отдавна щастливо разведени. Очудва ме, че са стереотипирани като затворени, макар и да зная, че част от населението им е доста затворено и първично. Познатите ми, най-старите от които вече са минали педесетте, са имали доста свободен живот, живели са насам натам с гаджета а най-добрата ми приятелка е съжителствувала без брак с мъж в Турция преди да се изнесе окончателно. Сестра и ми е разказвала за връзките си с американски военни там, така че май е доста свободно поне в големите градове.

Връзка с турчин не съм имала, защото съм привлечена от западно-средиземноморския и западно-африкански антропологичен тип мъже но имам приятелки омъжени за турци и понякога излизаме заедно. Не са затворени и ако не ги посещавам често е защото предпочитам африканските и латино партита заради музиката и езиците.

Някой писа, че българите не се къпели - не съм живяла с българи извън няколко от семейството ми, но дядо ми (българин) прекарваше значителна част от времето в къщи в къпане, бръснене, мазане с лосиони и одеколони, връзване и нагласяване на вратовръзката, лъскане на обувки и регулиране на дължината на ръкава под сакото. Понякога, както си вървяхме, решаваше да влезе в бръснарски салон за да го доразкрасят. Но такива мъже в днешно време в България май са рядкост.

Интересно ми стана да прочета мненията и забелязах, че турската култура е виждана като много далечна и чужда а за мене това е най-близката до българската, която познавам.

# 148
Интересно ми стана да прочета мненията и забелязах, че турската култура е виждана като много далечна и чужда а за мене това е най-близката до българската, която познавам.
Да, запитай се защо? 

Всичките ви роднини които са се борили за свободата на БГ ще се обърнат в гроба си и ще издерат земята ... Турчин!!! абе няма думи!

# 149
Да, затова турците на Сапун, те не са хора и са длъжни докато свят светува - да изкупуват греховете на прародителите си.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт