Връзка с турчин?

• 54 157
  • 219
  •   1
Отговори
# 165
Вярно е, че си падат по приказките повечето турци, за които се сещам. Но мен по принцип приказите не ме впечатляват особено, когато не са подплатени с някакви действия. Ако си достатъчно комплексиран, едно такова сваляне на звезди може и да хване декиш, но като гледам авторката не ми изглежда такава. И аз съм на мнение, че обикновено красивите слова са докато почувстват някаква сигурност или докато не се раздразнят, че не им връзваш дълго време.
Общо взето от виртуалните си запознанства ( да не е сама Отилия) почти не мога да се сетя за турчин, който да не е започнал да ми говори за секс още след петата минута "познанство". Добре, че бяха братята турци, та да видя и аз истински голям мъжки член, па било то и на снимка. Не знам какво щях да правя, ако не ми бяха показали нагледно позите от Кама-Сутра, направо зян щях да си отида. То вярно, че имам немалко доказателства как и доста качествени хора, стига да са били на сухо достатъчно дълго време, в нета започват да се държат като изтрещели секс-маниаци, но това е вече една друга доста обширна тема.

# 166
  • София
Добре, че бяха братята турци, та да видя и аз истински голям мъжки член, па било то и на снимка.

Ха, спомних си разни мили моменти от младостта си, Веднъж бях на среща с един камерунец, заведе ме в приличен ресторант и още преди да ни дойде поръчката, си извади телефона и с хитра усмивчица ми показа снимка на оная си работа. Преди това си изглеждаше съвсем нормален, честно!!!

Няколко години по-късно имах гадже нигериец за цели няколко седмици, той пък се държеше все едно съм му собственост. Абе с две думи, скромният ми опит с негрите е  Laughing

# 167
Хахах, той пък какъв е бил срамежливец- по телефона ще ти го показва. Няма да го изтропа на масата направо hahaha
Моят скромен опит с негрите е, че при първия опит за сближаване направо избягах от тях Laughing

# 168
Ето как се развиха събитията - реших да го пробвам малко, но той не издържа проверката  Laughing
Беше се разгорещил и настояваше да се видим, за да ме направи щастлива  Mr. Green Аз му се дръпнах и той се покри. Бях забравила даже за него, когато преди няколко дни отново се появи от нищото, питайки ме дали го помня. Казах му, че не  Laughing Тази история е приключена за мен. Яд ме е само, че като някаква патка му се вързах първоначално, но ще ми е за урок  Wink

# 169
Общо взето от виртуалните си запознанства ( да не е сама Отилия) почти не мога да се сетя за турчин, който да не е започнал да ми говори за секс още след петата минута "познанство".

Значи са доста тактични. Защото аз се регистрирах и специално указах, че не искам секс. Веднага ми се обадиха 7 българи с предложение за секс , 5 от които женени.

# 170
Добре, че бяха братята турци, та да видя и аз истински голям мъжки член, па било то и на снимка.

Ха, спомних си разни мили моменти от младостта си, Веднъж бях на среща с един камерунец, заведе ме в приличен ресторант и още преди да ни дойде поръчката, си извади телефона и с хитра усмивчица ми показа снимка на оная си работа. Преди това си изглеждаше съвсем нормален, честно!!!Няколко години по-късно имах гадже нигериец за цели няколко седмици, той пък се държеше все едно съм му собственост. Абе с две думи, скромният ми опит с негрите е  Laughing

Е, не само камерунци го правят това  Joy
Отива  моя колежка но работен семинар, вечерта в ресторанта един от колегите - шеф при това - просто я загражда и започва да я сваля. Тя нищо. Отива си на работа понеделник, тъкмо влиза в офиса и онзи й звъни по телефона - бързо влез в скайпа, пратил съм ти нещо важно. Влиза тя, приема снимката - отваря - и пред погледа на колегите /общо 4ма са в стая като си виждат комповете един друг/ та лъсва оная му работа на шефа  Joy Joy Joy След което следва отново телефонен звън - е, те сега вече навита ли си  Joy

# 171
  • Paris, France

Ха, спомних си разни мили моменти от младостта си, Веднъж бях на среща с един камерунец, заведе ме в приличен ресторант и още преди да ни дойде поръчката, си извади телефона и с хитра усмивчица ми показа снимка на оная си работа. Преди това си изглеждаше съвсем нормален, честно!!!

Турците с големи newsm78, че и с нигерийци ги сравнявате! Е, не. В Лондон им се носеше славата на мънички мъжлета с малки смешни органчета (не на нигерийците  hahaha)

# 172
Къде ги намирате тия образи? Joy

Не е като да съм си нямала вземане-даване с чужденци, ма все отбор културни са били. Laughing

# 173

Турците с големи newsm78, че и с нигерийци ги сравнявате! Е, не. В Лондон им се носеше славата на мънички мъжлета с малки смешни органчета (не на нигерийците  hahaha)
Е, ти за ирония не си ли чувала? Човекът смяташе, че му е адски голям и много държеше да ми го покаже. Може и да го е зуумнал, може и изобщо да не е бил неговия- въпросът тук не е толкова за големината, а за меракя, меракяяя... Laughing

# 174
  • София
Специално за негрите си мисля, че поради славата им на особени атлети милите си живеят с мисълта, че всяка бяла жена денонощно мечтае да си легне с негър. И особено като дойдат в държава на бели, сигурно си мислят, че мадамите ще им капят в скутовете като круши. Съвсем като отвързани са.

# 175
Специално за негрите си мисля, че поради славата им на особени атлети милите си живеят с мисълта, че всяка бяла жена денонощно мечтае да си легне с негър. И особено като дойдат в държава на бели, сигурно си мислят, че мадамите ще им капят в скутовете като круши. Съвсем като отвързани са.

Да не казвам пък как миришат, дори от разстояние, и колко глуповати са повечето.

# 176
  • Paris, France
Емиии, тука чак всяка не, ама всяка втора - да. Определено има интерес към тях. В Англия беше същата работа. Разбира се, това се отнася само за едрите, добре сложени и надарени екземпляри. Не съм видяла самотен и нещастен африканец. Жените са по-снизходителни с тях, защото към тях има интерес. За същото поведение на някой съвсем приличен бял бият шута без да се замислят.

buttinsky , ако мернеш някой смешно малък и хърбав, свиркай, че синът ми пак прави фасони и не ще да си яде спанака!

Да не казвам пък как миришат, дори от разстояние, и колко глуповати са повечето.

Колко са глуповати?

# 177

По мои наблюдения доста. Освен това са мачовци, и мислят, че жената е тяхна собственост, като кравата например. Имат и специфична телесна миризма, миризма на негър, и лично на мен са ми много неприятни.

# 178
В общежитието в Германия имахме един съсед-нигериец, Лъки.
На нищо не приличаше горкичкия- дребен, грозен, мързелив и мноо тъп. Обаче доколкото разбрах май доста вървежен бил.  Все повтаряше как всички сме братя и сестри, но с един такъв сексуален подтекст и блясък в очите. Sunglasses Предполагам, че немските лелки са си умирали да го гушкат в мощните си обятия.

# 179
  • Paris, France
Ох, може би има разлики и е до общество. В централна Африка жените им са повече от свободни и, хм, доста освободени и материалистични. Дори тук в Европа, рядко ще видите африканка да живее с някого ей така, без лична облага и изгода. Ох, мене пък миризмата им ме влудява. Миришат ми на чист тестостерон.

Аз намирам черните за по-ларж със жените във всяко отношение. Белият мъж е по-стиснат и икономичен и не намира за нужно да компенсира времето и ласките на една жена. черният е по-склонен да издържа семейство и жена. Всъщност, аз от африканките се научих да не влагам финансово и емоционално в една връзка и да показвам, че при намаляване на изгодата мога да си тръгна всеки момент. Те непрекъснато изискват от мъжа и намирам поведението им за много рационално.

Не се разбирам с нигерийци и камерунци. Някак недодялани ми идват. И ние имахме един такъв. Имаше слухове, че, хм, не бил като другите и опитвал да компенсира липсата на размер с техника. Слагал някаква възглавница под задника на партньорката. Веднъж ме покани на кафе ама му казах, че не ща лайна по възглавницата  hahaha и че не искам цялото общежитие да помисли, че ми има нещо и затова ходя с полово дефектен. Малей, като се развика. Даже със съд за обида ме заплаши и добре, че мина прецаканата та да му обясним научно колко е дефектен и как една жена не иска лошите гени на нисичък и слаб мъжкар. Изнесе се.

Общи условия

Активация на акаунт