Връзка с турчин?

• 54 170
  • 219
  •   1
Отговори
# 180
Ама, че си лоша Nevena Confused

# 181
 Мисълта за секс с негър за мен е гнусна, а мнението ми за белите жени, които го правят с негри ще спестя, защото е доста нецензурно и би ги обидило.

# 182
E, оти, бе Оти? Има толкова красиви негри с изваяни тела като на атове. Някои жени имат късмета да познават и такива.

# 183
Ама по това ли се съди каква е една жена, с кого се съвокуплява?!  Crazy

Ами че тя може цял живот да си ляга само с Пешовци и Ивановци и пак да не е стока.  Twisted Evil

# 184
Мисълта за секс с негър за мен е гнусна, а мнението ми за белите жени, които го правят с негри ще спестя, защото е доста нецензурно и би ги обидило.

Така е, аз ги изследвам до девето коляно.  Защото негърът си личи, ама я ако е някой бял, пък родословието не му е съвсем чисто. 

# 185
  • София
Спокойно, Отилия, за негрите мисълта за секс с теб също няма да е много приятна, така че сте квит  Peace

Да, и аз съм забелязала като Невена, че негрите да доста патриархални. Глезят жените и намират  за нормално да издържат жена си и децата. Но това си е и минус, защото са много обсебващи, поне по мои наблюдения. Малко мюсюлманско им е отношението към една връзка, обичат да им се угажда вкъщи, жената да няма много собствен живот, да се грижи главно за къщата и децата, ревниви са. Не чак суперхард го дават, разбира се, и някоя майка-домакиня може да е много щастлива с такъв мъж, но за свободолюбива и независима дама ще е трудно.  

# 186
Е, спомене ли се турчин/мюсулманин - веднага се сещам за анален секс  Joy

# 187
  • Варна
И темата зави към съвсем друга посока  Mr. Green

# 188
Е как няма да завие, нали такава им е славата на комшиите. Joy

# 189
Покрай моите виртуални запознанства се възползвах от възможността да попитам един млад турчин дали е вярно това, че харесвали дебели жени.
Отговорът беше, че не е вярно, а просто нямали друг избор, защото повечето жени в Турция били дебели. Виж за аналния секс пропуснах да попитам. Изобщо не стигнахме дотам.

# 190
Е, ти най-важното си забравила  Joy

# 191
  • Paris, France

Щото им е забранен ли? Аз пък като се сетя за анален секс си представям две момченца  hahaha.

buttinsky, не ми се виждат дебели жените им, никак даже. Имат една кючекчийка - Дидем или подобно и е името, кожа и кости е и ми се повръща като я видя. Имам чувството, че не могат да правят плътен мускул. Аз познавам много туркини тук и са като вейки. И правят много пластика.

# 192
Е, ти най-важното си забравила  Joy
Моля ти се, аз съм почтена жена. За секс приказка отварям само ако ме заговорят. Камо ли за анален Simple Smile
Nevena, и аз не смятам, че е баш така, но това беше отгворът. Все пак момчето се стареше да ми засвидетлства симпатии и да ме убеди, че харесва точно такива жени като мен. Иначе кючекините колкото и да си слаби, все си имат шкембя. Таквизи са ми наблюденията.

# 193
Аааааа, как ще им е забранен бе  Joy

buttinsky - и аз така, скромна, ама ей на - тук си отпускам душата - виртуално  Wink

# 194
Спокойно, Отилия, за негрите мисълта за секс с теб също няма да е много приятна, така че сте квит  Peace
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт