Връзка с турчин?

• 54 112
  • 219
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Малко ме плаши да не би да му дам напразни надежди или пък да не вземе да ми увисне на врата, при положение, че явно той гледа по-сериозно от мен на нашите отношения.
Какво значи "да ти увисне на врата"?
Не е толкова трудно да отсвириш някой, без значение дали е турчин, българин или марсианец.

# 46

Малко ме плаши да не би да му дам напразни надежди или пък да не вземе да ми увисне на врата, при положение, че явно той гледа по-сериозно от мен на нашите отношения.

Това е кофти, и мен  винаго ме е било страх от навлеци. Но честно казано за това можеш да прецениш само ти , като опознаеш конкретния човек.

Не е толкова трудно да отсвириш някой, без значение дали е турчин, българин или марсианец.

Ами  дано не ти се случва никога -  да ти звънят по телефона  в най-различни часове, да те чакат пред дома ти , пред работата ти , за да ти се обясняват. Някои дори ги избива на агресия , когато ги  отблъснат.
Само,че тези изпълнения  ги правят психически лабилни хора от всякакви националности.

# 47
Ами  дано не ти се случва никога -  да ти звънят по телефона  в най-различни часове, да те чакат пред дома ти , пред работата ти , за да ти се обясняват. Някои дори ги избива на агресия , когато ги  отблъснат.
Само,че тези изпълнения  ги правят психически лабилни хора от всякакви националности.

Именно. Имала съм подобни преживявания от наглед разумни хора.
Затова и предпочитам да го поопозная преди да реша какво точно ще правим по-нататък.

# 48
Затова и предпочитам да го поопозная преди да реша какво точно ще правим по-нататък.
Aми значи би трябвало да си си научила урока Peace, ако ли не - следващия път. Това, че някой е изключително мил и галантен не е гаранция, че няма да изтрещи при дадено развитие на отношенията. Също и ти Laughing Живот...
На такъв етап не бих си свалила картите, нито пък да знае дома ми, приятелите ми и т.н. И то не защото е турчин, а защото е един непознат от виртуала ooooh!

# 49
Няма как да знаеш как ще се развият отношенията ви, варианти много. Ако наистина искаш - пробвай, преценяваш си стартегията и си готова да поемеш последствията на евентуален негативен развой на нещата, изразяващ се в преследване и натрапване.
Предрасъдъците са нормално явление, защитна реакция.
Прекалено много му мислиш, а даваш заявка за несериозност на интереса.

# 50
  • София

О, опит не ми липсва.
Но ми е смешно, когато се твърди, че някой не можеш да го отсвириш.
Ами- можеш.

# 51
То че можеш- можеш. Че е натоварващо- натоварващо е.
Ама не разбирам защо го обвързвате с националност. В това време, в което живеем, всеки щъка насам натам,, хората са се омешали, има значение какъв е самият човек, какво образование има, каква работа, какъв приятелски кръг. Пък дали е търчин, грък или германец- все тая.

# 52
  • София
Да бе...за марсианец не си залагам главата, някой отблъсквал ли е? Mr. Green

# 53

Да не е нещо като Оуз? smile3531

# 54
  • София
Да бе...за марсианец не си залагам главата, някой отблъсквал ли е? Mr. Green
Моля ти се, малко ли отвличани от извънземни има.
А и колко са сред нас, маскирани, все някой трябва да те е ухажвал.

# 55
  • София
 Joy
Може, може, ама на - не си признават.  Crossing Arms Че може не само да ме е ухажвал, а?  Mr. Green

# 56
  • София
Joy
Може, може, ама на - не си признават.  Crossing Arms Че може не само да ме е ухажвал, а?  Mr. Green
Как не си признават, моля ти се, не могат да ги изгонят от медиите.
Никнат като гъби, където не ги сееш. И не млъкват.
Ама то е така, когато получваш непрекъснато факсове от Космоса.

# 57
Да не е нещо като Оуз? smile3531

Е не е мустаклъ  Laughing

# 58
# 59
Е да, аз го харесвам в бръснат едишън Joy

Общи условия

Активация на акаунт