Връзка с турчин?

• 54 119
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
Какви българки сте?
Харесвате турци...турските сериали напълно са ви промили мозъците.
Никога не бих си позволила да харесвам турчин.

# 61
  • София
Какви българки сте?

А, казаха ли ви сега, предателки такива  Laughing

# 62
Е, друго си е некой англоговорящ или поне французин да беше  Whistling
Пък вие - турчин, че и мустаклъ  Laughing
Колко ниско са паднали българките  ooooh!

# 63
Какви българки сте?

Отдавна очаквах този коментар, бях се притеснила.

# 64

Що, българите не стават ли вече?

# 65

Правилно, не е патриотично да пускате на чужденци. Първата грижа е за нашите.

# 66
Пък вие - турчин, че и мустаклъ  Laughing
Колко ниско са паднали българките  ooooh!
Моят приличаше на Енрике Иглесиас, едвам го вардех от тълпите фенки  Mr. Green

# 67

А задължително ли е да е българин!?И защо не оставим хората да си живеят както и с когото искат?!

# 68
Какви българки сте?

Вики, тука си напълно права. Турците винаги съм ги мислела за промити мозъци. И личният ми опит посредством сайта за запознанства го доказва- адски глупави са всички, като по калъп! Все едни и същи лигави глупости пишат. Разумен диалог не е възможен. Просто безмозъчни.

# 69
Lari, аз на твое място не бих пускала такава тема тук.. Но самият факт, че си я пуснала говори, че си несигурна и едва ли не чакаш някой да те окуражи. Ако имаш предрасъдъци в случая не знам как аферата ще прерастне в нещо повече. Като цяло всеки мъж може да омайва (турчин или какъвто и да е) стига това да му е целта, а и на нас, жените не ни трябва много, за да се почувстваме специални. Сама си отговори на въпросите и не очаквай от непознати акъл. Имай предвид, че тука както могат да те окуражат, така и могат да те огорчат доста. Ако търсиш мнение и подкрепа, нека е от по-близки хора. Peace

# 70
Що за глупости пък са това, че турците били тъпи?! Това все едно да кажа, че всички датчани са руси, ами не са всички руси...
Те и българите като цяло са мърлячи, ама нали са си наши, по-хубави от тях няма...
Зависи от човека и от семейната среда, както за французина, така и за турчина, така и за българина...
Това, че в и-нет изобилства от "тъпи" и неграмотни турци, нищо не означава.
То в Скайп всекидневно ми пишат и български, неграмотни тъпанари, ама не мога да кажа, че всички български мъже са неграмотни и тъпи...

# 71
Отилия, ти пък от кога си пишеш с турци...не съм го очаквала от теб...
500 години сме били под турско робство, сега припадате по тях и  по сериалите им.
Отвращават ме!

# 72
Отилия, ти пък от кога си пишеш с турци...не съм го очаквала от теб...
500 години сме били под турско робство, сега припадате по тях и  по сериалите им.
Отвращават ме!

Не си пиша. Те обаче ме заговарят в сайта, пращат ми съобщения, и им виждам умственото ниво. При всички турци, които до сега са ми писали, а те са много, нивото е много ниско. В началото отговарях, и им пишех да се изразяват по-грамотно и не така фамилиярно, но после спрях, и директно блокирам всеки турчин, който ми пише.

# 73
  • София
Е, Servalan, извинявай, ама щом сайтът за запознанства го доказва, редно е да си затворим устите! Когато богатият, обективен и осмислен опит говори, и боговете мълчат! Трия телефоните на познатите ми интелигентни, забавни и културни турци и отивам да си посипя главата с пепел. А може и да ги очистя - като отмъщение за 500те години робство. 

# 74
Е, Servalan, извинявай, ама щом сайтът за запознанства го доказва, редно е да си затворим устите! Когато богатият, обективен и осмислен опит говори, и боговете мълчат! Трия телефоните на познатите ми интелигентни, забавни и културни турци и отивам да си посипя главата с пепел. А може и да ги очистя - като отмъщение за 500те години робство. 

Ами човек си вади заключения посредством опита, който е натрупал. На мен всички турци и македонци са ми са се видели глуповати с начина си на писане, и съм си извадила заключението, без да претендирам, че е представително. А ти кой познаваш си е твоя работа.

Общи условия

Активация на акаунт