Връзка с турчин?

• 54 199
  • 219
  •   1
Отговори
# 90
Аз се чудя как може интелигентни уж хора да генерализират  така личностните качества , въз основа на националността.
 Ами да, по-добре  да те пребива германец или американец,  по-престижно е някак, отколкото да си гледана като принцеса , ама от някакъв си турчин.
Сега ми кажета че няма изроди  сред всяка националност, и ако авторката ще започва връзка с човек , с който се познават бегло, щеше да е по-безопасно ако той е от западна Европа.
Моя приятелка е омъжена за турчин. Действието се развива в Турция. Отивам и на гости, спя у тях. Мъжа й се връща от работа - връчваме му бебето на годинка и   излизаме. Връщаме се в 2-3 часа през нощта.  Човекът отваря вратата със заспало бебе в едната ръка и биберон в другата, и ни пита добре ли сме прекарали.  На пръв поглед нищо кой знае какво, но аз лично се сещам за много малко моито познати българи, които биха го направили.

# 91
 На пръв поглед нищо кой знае какво, но аз лично се сещам за много малко моито познати българи, които биха го направили.

Ето че и ти генерализираш.

# 92
Генерализирам моите си познати, които познавам лично , а не цял народ Simple Smile

# 93
...а само евреи, затова сега нямаме нищо против тях...
Сори за спама, ама вземи са актуализирай знанията по история, като даваш такива патосни мнения.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 11:15 от Зилозавър

# 94
Привлечена съм от мъж, който е турчин. По-млад е от мен, но не това е поводът за темата, а отношението му към мен. Имала съм доста връзки, не мога да се оплача от отношението на мъжете в живота ми - попадала съм все на свестни, но това, което ми се случва с този мъж е уникално  Crazy Невероятно внимание, невероятно сладък начин на общуване - сякаш живее заради мен, сякаш ме е издигнал на пиедестал, дал ми е крила... Crazy
Не сме консумирали връзката си все още, съвсем в начален етап сме на общуване.
Интересно ми е дали е такова по принцип отношението на турските мъже към жените, които харесват или просто е до човек. Ако сте имали подобен опит или наблюдения, моля да споделите  Simple Smile
Не се подлъгвай в никакъв случай.
Говорят много сладко и омайно.
Една моя приятелка в такъв филм влезе с такъв турчин че горката сега е на хапчета и тежка депресия.
Те се оженихо но ТУРЦИТЕ СА УЖАСНО РЕВНИВИ. Не я пускаше да излиза от вкъщи с пола над кокалчетата  и блузка макар и с малко деколте. После не и даваше да излиза въобще. Какви семейни порядки имам нямам думи... #Crazy

На сватбата едните гости мъже в едната част на ресторанта а жените в другата.
Искаше дете от нея и да го вземел в Турция....
Иоще много идиотщини.
Тя избяга от него но се интерисуваше от темата и си пише поне с още 7-8 момичета изпаднали в такива луди отношения след връзки с турци.
Та толкова ли няма симпатични българи??? Thinking
Бягай надалеч че говорят много сладко сладко и омайват... Naughty

# 95
  • Насред хаоса
Еее, като почнете така!  ooooh! Аз пък имам позната, която е омъжена за турчин, и той никога не я е ограничавал в нищо. Живее си живота жената. Вярно, че са по-сладкодумни повечето, ама това няма връзка с националността и не е задължителна черта на всеки.

# 96
Еее, като почнете така!  ooooh! Аз пък имам позната, която е омъжена за турчин, и той никога не я е ограничавал в нищо. Живее си живота жената. Вярно, че са по-сладкодумни повечето, ама това няма връзка с националността и не е задължителна черта на всеки.

Не е задължителна черта на всеки, но е национална черта, и е присъща на много  Peace

# 97
  • Насред хаоса

Не е задължителна черта на всеки, но е национална черта, и е присъща на много  Peace
Да, така е, и аз в началото го казах, но все пак зависи и от човека.

# 98
 ooooh! С турчин ли??? Абе нямам думи ... еййй няма отърване от тези араби и мюсюлмани!

# 99
ooooh! С турчин ли??? Абе нямам думи ... еййй няма отърване от тези араби и мюсюлмани!
E що да няма отърване Thinking на теб ти се е натресал ли някой мюсюлманин или арабин?

# 100
Определено са по захаросаните приказки  Mr. Green.Имам познат такъв-от Турция  Mr. Green.
Омайват,замайват,обаче възпитанието им е като от турски сериал.Патриархат от всякъде.Поне този,който познавам.Трудни са ми за разбиране - показват един морал пред хората,а какви други неща вършат... ooooh! ooooh! ooooh! Този,който познавам е с добро име в обществото и доста странни неща ми е разправял  Mr. Green.
И според него Турското робство изобщо не е било робство.Ако не знаеш Историята на България и си чужденец, казаното от него ще ти прозвучи доста достоверно.  Sick

# 101
а имало ли е геноцид над арменците , примерно , или и това не е вярно ?

# 102
  • София
Работила съм години в турска фирма. Повечето колеги бяха мъже от турски произход. Имаше и български и турски турци. Не намирам разлика в държанието към колежките. Бяха си нормални мъже, не съм виждала разлика в държание и схващания между тях и българите. За любовни отношения - не знам, в работата любов не въртя. Но ми правеше впечатление, че българките с приятел турчин го криеха от роднини и близки, не споделяха за етническия произход на гаджето.
А турците с приятелка българка - нямаха такива проблеми. Водеха си ги на почивка и на гости на родата в Турция, не криеха произхода им.
И за много години никога не са намекнали с нищо за общото ни историческо минало.
Отделно ако в стаята имаше българин никога не си говореха на турски.
Мисля, че не е до етническия произход. Възпитанието и характеран а хората е различен, не може да се обобщава.

# 103
  • Пловдив
"Не се подлъгвай в никакъв случай.
Говорят много сладко и омайно.
Една моя приятелка в такъв филм влезе с такъв турчин че горката сега е на хапчета и тежка депресия.
Те се оженихо но ТУРЦИТЕ СА УЖАСНО РЕВНИВИ. Не я пускаше да излиза от вкъщи с пола над кокалчетата  и блузка макар и с малко деколте. После не и даваше да излиза въобще. Какви семейни порядки имам нямам думи... #Crazy"

Аз пък познавам жена,чийто бивш съпруг се държеше по същия начин,а си е натурален българин-от голям град,с висше образование и собствен бизнес (за да няма-ама той селянин,от нисшите слоеве и т.н.)
PS:Нещо не ми се получи цитатът,моля за извинение bowuu

# 104
Ето и моят опит от контакта с един турчин - по същия начин ми сваляше звезди, хем аз омъжена, а той го знаеше. В началото звучи прекрасно и даже може да се върже човек, но после си даваш сметка, че грамофонът се върти, плочата е една и съща... Wink Както бяха писали по-горе - нищо смислено като разговор, едни и същи шекерени излияния - човекът искаше да ме прави щастлива  Laughing Като разбра, че няма да стане и че няма да му пусна, изчезна точно толкова внезапно, както се и появи. Запечатало ми се е нещо, което много ме развесели тогава, на фона на всички "предизборни обещания" - на въпроса ми има ли си приятелка, отговори "да", а на следващия ми въпрос колко са останалите жени, които в момента прави щастливи, отговорът беше "5"... Laughing Поне беше искрен  Simple Smile
Малко встрани от темата - мъжете, които са се появявали с гръм и трясък в живота ми и които са били атрактивни, надарени с дар слово, при това сладко и омайващо, са били най-ненадеждни и без стойност за нещо смислено и дълбоко като отношения. Винаги съм внимавала с подобни омайници, особено пък когато започнат да повтарят, че никога не лъжат, че няма да излъжат и т.н. Чуеш ли тези думи от мъж, готви се за точно обратното  Wink Това, в случай че търсиш връзка.

П.С. Да допълня, че съм съгласна с поста на Мариянкаа. В смисъл, разпознавам турчина от разказа си - той самият си казваше, че е много ревнив, но на фона на многото си приятелки, считаше своето поведение за нормално...Същевременно ми разправяше за едната си приятелка, която щяла да се разделя с гаджето си, предполагам заради него - как държи тя да не спи с него и др. подобни...Чак ми стана жал за нас българките - всичките му "приятелки" бяха българки... Rolling Eyes
Сподели, че всичките му се оплаквали от отношението на българските мъже към тях...Предполагам и това подтиква да повярваш в един такъв омайник и после разочарованието е голямо.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 12:22 от Н а т и

Общи условия

Активация на акаунт