Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 422
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Четейки вашите постове,си мисля,че духът на мечтатели,сериозно се вселил във вашите души и това ме радва много.Лично аз смятам за абсурдно едно ново завръщане на оригиналното момче.Не че не искам,но логиката и реалността ме карат да не вярвам в такъв развой.
Признавам си,че много ми се иска,поне още един път да чуя гласа му,да видя ококорените му огромни като маслини очи,прекрасната му,ужасно крива усмивка,да усетя огромната магия която излъчва това момче, и която ме плени завинаги!
Дали това ще се случи,не зависи от мен или от вас.Всичко отдавна е решено и "жребият е хвърлен"!Няма лошо да има личности сред нас,които да мечтаят щастлива развръзка за техния любимец Гювен.Да това е най-възможния изход от ситуацията,но те трябва да са наясно,че тази тяхна мечта стана и е възможна само благодарение на смъртта на на нашия любимец Ефе.
Аз не желая на никого смъртта, за да може моята мечта да продължи да живее.Искам само една, едничка възможност от страна на сценаристите.Да направят така,че да може оригиналното момче да застане и  погледне любимата си,така както само той умее и да и прошепне вълшебната думичка "агънце"!!!Резултата е ясен и няма нужда от сценарий и коментар?!?
Ако някой от вас има някакви съмнения и колебания да погледне финала на 148-и епизод!!! Hug

Dobroman
ти май сериозно влезе в семейството на  Roxis и La Tormenta   smile3532 smile3532

нищо лично шегувам се

иначе сме на 1 мнение

Не се шегувай с толкова сериозна материя,като личното щастие на семейството ми!!! Naughty Grinning Mr. Green

# 151
Ето клипчето ... което направих днес ... сега пиша субтитрите  Hug Hug

http://vbox7.com/play:f51bc07b
Клипчето е невероятно.
Браво на теб.  Hug  bouquet  bouquet

# 152
Хайде малко да ви разсмея с ефе  hahaha Joy тук в началото е смешно

Ефе: Три деца как не се умориха тия хора бе!? newsm10 smile3532 smile3532 Горкия стъписа се Joy Joy

от кой епизод е ?

# 153
kavak_yelleri_fan - не се опитвам да ви развалям настроението. Видях, че питахте за новини около Даахан и Ефе. Намерих това инфо, което е пуснато одеве и реших да го кача. Нека някой разбираш турски да го преведе  Wink

Dobroman - искам само да кажа, че аз също не желая смъртта на никого и много плаках заради Ефе. Нямам нищо против него, просто би било странно едно евентуално завръщане на героя му след като умря и го погребаха и посветиха цял епизод в спомени за него ...  Wink

Определено за Даахан ще има много предложения за роли за напред, защото е много талантлив ...  Wink

# 154
това е от 66 епизод част 4 днес започнах да ги гледам почти от начало и определено получих огромна доза смях  Joy hahaha

# 155

Клипчето е невероятно.

newsm10 newsm10  bouquet bowuu

# 156

Браво Dobroman напълно съм съгласна с теб. Няма как един човек да гради своето щастие  за сметка на нещастието на друг.

# 157
  • Бургас
Роксис, а няма ли да е странно след всичко случило се Аслъ да е с Гювен на финала  Naughty ...

защото според твоята логика е странно и дори невъзможно да върнат Ефе ... според моята пък Аслъ

да е Гювен ... Еххх значи ... пак започваш да ни убеждаваш колко много Аслъ обича Гювен  ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 21:23 от kavak_yelleri_fan

# 158
kavak_yelleri_fan Peace newsm10 newsm10

# 159
http://www.facebook.com/DaghanKulegecOrjinalAdam

8 нови снимки...от както не се снима...

за сега няма нищо друго ново...
   bouquetблагодаря Дани_7

# 160
kavak_yelleri_fan - няма да е банално, защото Аслъ обича Гювен. Това се вижда от километри - ако тръгна да изброявам моментите им и силата на любовта им ще ми отнеме дни, а и едва ли ще има полза. Не искам да ви убеждавам в нищо и вие не можете да ме убедите в това, което твърдите. Всеки човек вижда нещата различно. Излишно е да спорим ... Моята цел не е тази ...  Wink

# 161
Roxis имаш невероятен талант ДА ВЛУДЯВАШ ЧОВЕК.. имам чувството че си гледала само моментите на Аслъ и Гювен .. и че от ,,Мечтатели'' нищо друго не те интересува освен това колко Аслъ и Гювен се ''обичат'' и че между тях има ''голяма'' любов :Ж:Ж:Ж  smile3555

# 162
ГРЕШКА ... Гювен обожава Аслъ , но дали тя изпитва същото към него?  newsm78 newsm78 newsm78

# 163
  • Бургас

Клипчето е невероятно.

newsm10 newsm10  bouquet bowuu

Превода е готов ... Роксис стига убеждава, че Аслъ много обича Гювен и, че това

е любовта на живота й   Tired Tired Tired ... как да не е банално като Аслъ ОБИЧА ЕФЕ, НЕ ГЮВЕН

и го показа ooooh! ooooh! ooooh! ... ти наистина ни изкарваш малоумни

# 164
Ето още някакво инфо относно Даахан - тук се говори за слуховете за завръщането му. Но забележете последното изречение - опитах да го преведа и май в него се казва, че заради множеството здравословни проблеми това напускане е за постоянно и няма да се върне обратно ...  Wink

Иска ти се нали???Лошо нещо е завистта...(че ако Ефе се завърне,Гювен отпада)
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт