Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 266
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Е , не мога Grinning Защо характерът на някой трябва да определя умствения му капацитет. При Ефе това е харатер. Да не говорим за това, че е проницателен и вижда дълбоко  в хората, а за предприемаческия му нюх и находчивост  в бизнеса няма да си отварям устата. Има "тъпчовци" в сериала, в най-добрия смисъл, но не и безмозъчни  образи.
  newsm10 много си права

# 616
Пак ще повторя
И моля научете се да четете и да виждате цялостния смисъл на написаното , а не да си откъсвате отделни думи от контекста както на вас ви е угодно!!!

Аз пък не съм съгласна с теб . Значи щом на теб не ти е симпатичен значи е глупав това е просто смешно , моля да не обиждаш Ефе защото никой необижда Гювен ! Naughty
.........

Никъде не съм казала , че щом не ми харесва физически , значи е глупав. Казах , че героя Ефе е глупав, а физически не ми харесва истинския човек - актьора. Правите ли разлика м/у тези две неща - това , че героя му е някакъв не означава , че и актьора , който го пресъздава е такъв! Нали за това са актьори , ако не беше така всички щяхме да се снимаме във филми  Laughing

........................
Аз също мога да кажа че Гювен ми е глупав или че не ми харесва физически но,знам какво ще последва а не бих искала да предизвиквам спорове...
Е много ясно , че е така , нали Гювен го сложиха за да замести празнината , която оставиха като убиха Ефе , какъв да е? Но в последствие героя му се разви и от глупав неусетно се превърна в един интелигентен младеж  LaughingRolling Eyes , както се случи и с Ефе в последния сезон  Grinning

Излезте от филма и се опитайте да разсъждавате като хора , които гледат сериал, а не като герои в него. За Бога, това са измислени герои и всеки си изгражда различно мнение за тях , никой никого не обижда! Тези хора са художествена измислица не ваши близки приятели не се впрягайте толкова!

Трябва ли да подчертавам къде какво съм написала или този път ще си направите труда да прочетете и да разберете смисъла на това , което четете?!

# 617
Пак ще повторя
И моля научете се да четете и да виждате цялостния смисъл на написаното , а не да си откъсвате отделни думи от контекста както на вас ви е угодно!!!

Аз пък не съм съгласна с теб . Значи щом на теб не ти е симпатичен значи е глупав това е просто смешно , моля да не обиждаш Ефе защото никой необижда Гювен ! Naughty
.........

Никъде не съм казала , че щом не ми харесва физически , значи е глупав. Казах , че героя Ефе е глупав, а физически не ми харесва истинския човек - актьора. Правите ли разлика м/у тези две неща - това , че героя му е някакъв не означава , че и актьора , който го пресъздава е такъв! Нали за това са актьори , ако не беше така всички щяхме да се снимаме във филми  Laughing

........................
Аз също мога да кажа че Гювен ми е глупав или че не ми харесва физически но,знам какво ще последва а не бих искала да предизвиквам спорове...
Е много ясно , че е така , нали Гювен го сложиха за да замести празнината , която оставиха като убиха Ефе , какъв да е? Но в последствие героя му се разви и от глупав неусетно се превърна в един интелигентен младеж  LaughingRolling Eyes , както се случи и с Ефе в последния сезон  Grinning

Излезте от филма и се опитайте да разсъждавате като хора , които гледат сериал, а не като герои в него. За Бога, това са измислени герои и всеки си изгражда различно мнение за тях , никой никого не обижда! Тези хора са художествена измислица не ваши близки приятели не се впрягайте толкова!

Трябва ли да подчертавам къде какво съм написала или този път ще си направите труда да прочетете и да разберете смисъла на това , което четете?!
  Просто ще пропускам твоите публикации както правя с на някои други  smile3533  не мисля да ти чета словоизлиянията !

# 618
...........................
Това не е обида а констатация, защото то си е истина сценаристите са го направили такъв именно за да е забавен и той е изключително забавен , както и целия филм беше преди да го превърнат в поредната драматична сапунка осеяна с мъка и умиращи главни герои  Crossing Arms
........................

................
 Има "тъпчовци" в сериала, в най-добрия смисъл, но не и безмозъчни  образи.

Мисля , че казваме едно и също с различни думи
Повече няма да коментирам   bouquet

..............
  Просто ще пропускам твоите публикации както правя с на някои други  smile3533  не мисля да ти чета словоизлиянията !

Няма да ти се наложи - отказвам се да споря с телевизор - това е загубена кауза  smile3507

# 619
Божееее.....смях и половина....тук от 3 теми насам валят спорове..но не и коментари... Tired
Абе хора вие забравихте филма ми се впуснахте в излишни спорове..... hahaha Joy
Просто ако някой реши да сравнява темите ни с лицето на Дуйги...то ще му се стори рай..пред нашите теми.... hahaha Joy

# 620
  • Карлово/ Пловдив
Ех мечтатели и мечтателки - идвам аз да ви видя какви ги вършите и какво коментирате относно сериала и дали има някаква нова информация за това което ни очаква и какво да видя познайте де  ooooh!
Отново компот от чувства и кавги и нападки един към друг - като това се повтаря редовно както в тази тема така и в следващи - от няколко теми има непрекъснати спорове,кавги и изблици.
Не е нужно всеки да е на вашето мнение,не е нужно и човек да се съобразява с него,всеки от вас - нас с има свое виждане и мнение,моля уважавайте мнението на другите - но това не значи,че си съгласен с него,а че просто всеки има право на мнение.Вечния спор напоследък се върти около Ефе и Гювен.Аз съм фен на Ефе,но както виждате на никой не натрапвам мнението си,така,че и вие не натрапвайте своето ако го правите не е добре това.Имате право на мнение,но не е нужно другите да се съобразяват с него.Вместо да се водят измислени и безмислени спорове не е ли по-добре да има някаква актуална информация и да се пишат обосновани мнения за това както ще се случи или това което ни вълнува,а не постоянно да влизаме в спор и в предаването " кой е по по най от другия"
Желая ви лек и усмихнат ден и се замислете върху това което ви казах.Не би ли било по-добре да си коментираме без да се нападаме един друг - аз до сега не нападам никой,но някой мечтатели и мечтателки се нападат без някой да има нужда от това - безмислените спорове ни носят отрицателна енергия.

# 621
И ще продължава да има такива спорове, докато някои хора не се осъзнаят и не излезат от филма. Постоянно чета разни квалификации от рода "ходи се прегледай", "ти си психично болна/болен". Добре, че тези които ги дават са съвсем наред, че иначе какво щяхме да правим ние лудите. Докато не се научите, че всеки има право на собствено мнение и че вие за мен, за нея и за него не сте никакви и нямате никакво право да налагате нежеланото си мнение. Едно е да не си съгласен с мен, друго е да искаш да се съглася с теб. Не може хора, които не виждат по-далече от носа си да казват на другите как не са прави. Аз мога ли да те накарам да харесаш Гювен - не, ти можеш ли да ме накараш да спра да го харесвам - НИКОГА! За това не си прави и труда. Пък и никои не ви задължава да чете постовете на тези, които не харесвате. Проблема си е лично ваш - хем знаете какво пише даден човек, хем четете и повтаряте как няма повече да четете. Не насочвам поста си към конкретни личности, а към масовата истерия настала тук.

# 622
Извинявам се че оспамих темата  ... но някои хора ме раздразниха много  Thinking Искам да ви попитам нещо ново за Дахан чували се ?Всмисъл дали ще го връщат в сериала и не  Whistling

# 623
На мен ми е чудно като е била толкова изпепеляваща любовта между Асль и Гювен защо върнаха Ефе и то хората са настоявали да го върнат.Явно всички те са били заблудени овци и не са виждали тази пламтяща любов  Crazy между А и Г Mr. Green че са и още по заблудени и търсят всевъзможни начини Ефе да се върне отново и Асль да е близо до него  Mr. Green

# 624
На мен ми е чудно като е била толкова изпепеляваща любовта между Асль и Гювен защо върнаха Ефе и то хората са настоявали да го върнат.Явно всички те са били заблудени овци и не са виждали тази пламтяща любов  Crazy между А и Г Mr. Green че са и още по заблудени и търсят всевъзможни начини Ефе да се върне отново и Асль да е близо до него  Mr. Green
Ти остави това....но защо Аслъ се омъжи за него!!!!!ЗА ЕФЕ!!!...СИГУРНО ЗАЩОТО "изпепеляващо" ОБИЧА Гювен...хихих

# 625
Ти остави това....но защо Аслъ се омъжи за него!!!!!ЗА ЕФЕ!!!...СИГУРНО ЗАЩОТО "изпепеляващо" ОБИЧА Гювен...хихих
Сигорно толкова силно и изпепеляващо го обича а ние не виждаме това  newsm78 явно Ефе ни е омагьосал или гледаме паралелен сериял де да знам  Crazy

# 626
На мен ми е чудно като е била толкова изпепеляваща любовта между Асль и Гювен защо върнаха Ефе и то хората са настоявали да го върнат.Явно всички те са били заблудени овци и не са виждали тази пламтяща любов  Crazy между А и Г Mr. Green че са и още по заблудени и търсят всевъзможни начини Ефе да се върне отново и Асль да е близо до него  Mr. Green
Сигорно толкова силно и изпепеляващо го обича а ние не виждаме това  newsm78 явно Ефе ни е омагьосал или гледаме паралелен сериял де да знам  Crazy
 hahaha Joy големи сте сладури .............

# 627
Сигорно толкова силно и изпепеляващо го обича а ние не виждаме това  newsm78 явно Ефе ни е омагьосал или гледаме паралелен сериял де да знам  Crazy

Убедена съм, че гледаме различни сериали...няма друго обяснение..хихихихихи

# 628
Друго обяснение няма явно почитателките на Ефе са от друг свят гледат др сериял вярват в паранормалното и не виждат любовта  между Гювенчо и Асль която е очебийна Thinking  Crazy

# 629
Еее,вие пък, как не видяхте до сега колко умен,красив и интелигентен е Гювен??А какви нечовешки добри предложения прави...Ами кухнята??? Гениална идея! Никой до сега в сериала не се сети за подобен бизнес! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт