The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 233
  • 711
  •   1
Отговори
# 360
  • на кого му пука
2.50 че няма.
Ще измислят някой вид телесни течности за лечение.Сопол от вещица например./въх че гнусно/

# 361
2.50 че няма.
Ще измислят някой вид телесни течности за лечение.Сопол от вещица например./въх че гнусно/

Аз си мисля за кръв от върколак. Simple Smile

# 362
2.50 че няма.

Аз си мисля за кръв от върколак. Simple Smile

И аз за това или за кръв от двойника. Случайна, как ти дойде това на акъла  smile3532

# 363
  • на кого му пука
Кръв ми се вижда вече твърде тривиално и потърсих вдъхновение. Joy

# 364
Ооо, кръв от двойничката! Деймън смуче Елена!!!
Ей, това вече ще ви докара сърцетуп Деленки. Joy

# 365
Може и слюнка от двойничката и като се целуват за прощаване, ще се окаже, че се е излекувал  Laughing

# 366
  • София
Кръв, слюнка - кога ще стигнете и до другите течности Whistling

# 367
  • София
3лв. за Клаус срещу Деймън!
Сополът от вещица ми хареса много Joy

# 368
  • Стара Загора, България
Кръв, слюнка - кога ще стигнете и до другите течности Whistling
  smile3532 smile3532

Ще ме разбиете с тия идеи вашите..    Joy  Иначе аз.. какво да кажа. Съгласна съм че Клаус ще е въпросният върколак, щото нали нещо се бяха сдърпали в промото. Пък и в промо снимките за 21 епизод Клаус държи някъв кол. Залагам, че е за Дамян  Grinning

Иначе и аз да изкоментирам епизода. Имаше уникални реплики използвани в него. Като започнем от Деймън, през Катерина, че чак до Илайджа  Mr. Green Не бях впечатлена от Джоузеф нещо. И аз си я мислех тази работа с вещерката, дали има възможност да я подчини и нея, че нещо хич на сила не ми изглеждаше да стои. Сигурно още ретроспекции трябва да има. Искам да разбера как така Грета стои при Клаус така спокойна че чак и му се кланя. Освен това ми останаха някои неща неясни. И аз се чудя къда са другите 5ма първородни, или пък как по дяволите са станали вампири (било дълга история) .. В др епизод сигурно ще разберем как може да се спаси живота на двойника и т.н... че вече много говоря. Само още нещо да вметна. Сигурно помните когато (мокка мисля че беше) беше публикувала снимка на сценарий и там ги имаше репликите на джена от този епизод. И някой беше казал (май пак мокка  Mr. Green) че сценаристите били много ядосани, че тази информация е излезнала. И че може би щели да променят сценария, ама като гледам случи се, доживяхме да ги чуем тия думи от леля Джена.  Grinning

... заа bed time stories for vampires и т.н.

# 369
И веднъж някой беше публикувал и после пак той  Joy Joy Joy Joy Аз съм, кой друг да е  Mr. Green Наистина бяха много ядосани, но не са го променили и добре, че не са. Сега също се дразнят много на изтичащите спойлери, така че може и да са верни.

Мисля си, че Грета не седи при Клаус по собствено желание. Явно му прави театър и накрая ще се обърне срещу него и вероятно ще помогне на Бони.  newsm78

# 370
Аз не вярвам, че тези неща изтичат уж случайно..  Grinning

# 371
  • на кого му пука
Както е казано  "...всяка случайност е скрита необходимост...".
Така се поддържа интереса на зрителите.

# 372
  • Стара Загора, България
Искрено се надявам Грета да помогне на Бони. Иначе споменах ли, че много би ми харесало лечението на Деймън да включва смучкане от Еленка  Laughing Laughing ама няма никакъв смисъл в това.. и все пак би било готино Grinning

# 373
Сигурно помните когато (мокка мисля че беше) беше публикувала снимка на сценарий и там ги имаше репликите на джена от този епизод. И някой беше казал (май пак мокка  Mr. Green) че сценаристите били много ядосани, че тази информация е излезнала. И че може би щели да променят сценария, ама като гледам случи се, доживяхме да ги чуем тия думи от леля Джена.  Grinning

... заа bed time stories for vampires и т.н.
Беше беше..

И веднъж някой беше публикувал и после пак той  Joy Joy Joy Joy Аз съм, кой друг да е  Mr. Green Наистина бяха много ядосани, но не са го променили и добре, че не са. Сега също се дразнят много на изтичащите спойлери, така че може и да са верни.

Мисля си, че Грета не седи при Клаус по собствено желание. Явно му прави театър и накрая ще се обърне срещу него и вероятно ще помогне на Бони.  newsm78
И после от къде изтичали спойлерите лелеле..   Mr. Green    Hug   

# 374
  • София
Въх, въх! Телесни течности... кво си представих! Не ви го пожелавам да си го представяте!

5-мата първородни ще и гледаме в сезон 3, 4, 5, 6, 7... това със сигурност е закачка, която да могат да използват в даден момент.
Аз съм върл фен на Клаус и Илайджа като образи! Просто не биха могли да бъдат по - добре. аз мислех, че Клаус ще се окаже добър, а то пък сега да не стане Илайджа такъв!

Общи условия

Активация на акаунт