The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 224
  • 711
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
Смятам че Бони ще си ходи...

Дано сценаристите те чуят, за да се отървем от вещицата.

# 46
  • в сърцето на един мъж...
Да му таковам на Стефко грозната преса  Sick

Верно, по-добре да му дават повече тялото, та да не гледаме нагоре Twisted Evil

hahaha hahaha  newsm10

Мадър, айде да не си разменяме шапките Peace Имате си тема да лигавите Дамянчо там, моля да не плюете по Стефан, че ще ви посетя да хейтвам. Crossing Arms
И вашия не е стока, че и кривоглед, ма никой не пуска зелени човеци за грозните му въртележки, така че ако обичаш запази добрия тон Peace

# 47
Гея изказвам личното си мнение,не съм спряла никой да пуска зелените човеци и не смятам че тонът ми е лош  Peace

# 48
Да му таковам на
Не е особено прилично и приятно Confused

# 49
За това съм се ограничила с "Да му таковам" ,можех да използвам далеч по засягаща и неприлична дума  Peace

# 50
  • София
Гея е нашата надзорница. Добре, че не ни чете по всички теми, че щеше да ни докладва и да ни замразят акаунтите во веки веков Mr. Green

# 51
Доброоооо утрооооооооооооооооооооо!!!! Еп. 17!!!

Станах рано да гледам, да пусна новините и да ви ги доставя и на вас:
Промота 3 броя:
Кратко - http://www.youtube.com/watch?v=dO1vj970a6M&feature=player_embedded
Разширено - http://www.youtube.com/watch?v=M5-WdGqU6To&feature=player_embedded
И едно от Кат с малко интересни Деймънски изпълнения  Joy - http://www.youtube.com/watch?v=cuqKL3KQOq8&feature=player_embedded

Ще чакам някой да пише, че да не си говоря сама :Д

# 52
# 53
Поредният епизод, накрая на който възкликнах "Ай' стига бе"  Crazy  hahaha

# 54
  • Габрово
англисйки субтитри, за който желае  Simple Smile сядам да го гледам!  Mr. Green

# 55
Нели, отдавна съм минала възрастта на моля другарката и не докладвам никого. Просто е въпрос на възпитание и такт. Ама или го имаш или го нямаш...

# 56
Поредният епизод, накрая на който възкликнах "Ай' стига бе"  Crazy  hahaha

Ах, въх.  Mr. Green

Какво сега, дамянките си имат отделна тема за лиги и тук се почна анти-Стефчова кампания, м? Не е хубаво така. Ако знаете само какви неща напират в гърдите на недамянките... ама си ги преглъщаме, щото сме любезни.  Mr. Green

# 57
Аз съм на работа чаааак до 18:30, така че мисля първо да приспя детето към 22 ч. и после на спокойтвие да си изгледам серията, че голяма чакане беше, заслужава си да й отделя много специално внимание.

# 58
Да му таковам на Стефко грозната преса  Sick

Верно, по-добре да му дават повече тялото, та да не гледаме нагоре Twisted Evil
hahaha hahaha  newsm10

С мисълта, че общувам с разбрани хора, моля да се въздържате от подобни реплики.  Peace
Аз лично изобщо, никак, съвсем, не харесвам Деймън/Йън, мисля, че има грозни уши, несиметрични очи, една физиономия и никакъв актьорски талант, за никаква преса да не говоря. Само че не натрапвам това мое лично мнение в тема, в която се обсъжда сериал с негово участие, нито започвам изречение с 'да му..' Досега не съм го правила, няма и да го направя отново.  Peace
Темата за актьора не е ли достатъчна?

И накрая да кажа - честито на всички за завръщането на сериала  Hug

# 59
  • София
Добро утро!!!!

Стефане, идваааааам! Слагай закуската!

Благодаря за английските субтитри!!!

Мисля, че се разбрахме да спрем със споровете Стефан - Дамян в тази тема. Има две специални теми за това.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт