The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 32 880
  • 711
  •   1
Отговори
# 105
Гледах  Crazy Crazy Вие сте казали всичко няма да спамя само не разбрах за Клаус и Аларик как стана работата и защо така  Rolling Eyes
Ей за тва го обичам този сериал,във всяка серия се случват хиляда работи... Simple Smile

# 106
Гледах  Crazy Crazy Вие сте казали всичко няма да спамя само не разбрах за Клаус и Аларик как стана работата и защо така  Rolling Eyes
Ей за тва го обичам този сериал,във всяка серия се случват хиляда работи... Simple Smile

Отговарям: Вещера всели Клаус в Аларик, сигурно за да дойде незабелязано и да има предимство пред тях.

# 107
Мерси Йо  Hug

# 108
ББ: И аз щях да питам за Аларик, но видях, е сте отговорили.Първоначално си помислих че през цялото време е бил Клаус, но не ми се връзваха нещата  Laughing Ако Бони умре направо незнам, Джер има егати късмета Вики умря, Ана умря поне Бони да му оставят  Laughing
Погледнах промото но не ми стана ясно защо Елена удари шамар на Деймиън и плачеше  Thinking

# 109
ББ:
Погледнах промото но не ми стана ясно защо Елена удари шамар на Деймиън и плачеше  Thinking

Това е най-голямата загадка  Joy

# 110
Довечера ще гледам и после и аз ще пиша в бЕличко... Grinning

# 111
Серията беше много добра. Жал ми е за Каролайн. Сега след като Мат каза на майка й, че Каролайн е вампир, майка й отново знае и отново няма да иска да я погледне. Така че сега Каролайн изгуби и майка си и гаджето си. Сигурно ще отиде и тя да живее при Стефан и Деймън като Елена.
Също така се ядосвам на Катрин. Как може да съществува такова себично същество? Елена й е потомка, а и тя твърди, че обича Стефан. Поправете ме ако греша, но нали любовта означава да рискуваш всичко за човека, който обичаш. Засега аз не съм видяла Катрин да е направила някакъв акт, с който да е доказала любовта си към Стефан, освен тази сделка с Джонатан.
Жалко че Изабел умря. Тя просто беше контролирана от Клаус, ама иначе през цялото време правеше всичко да защити дъщеря си. Дори прекалено много.
Прави сте, Джер наистина няма късмет с жените изреди ги всичките- наркоманка ,превърнала се във вампир, вампир и накрая вещица.

# 112
Според мен серията беше яка и ми се иска да имаше поне още една-две, жалко че ще чакам до другия петък. Според мен, противно на Лорчето , въобще не мисля, че Изабел винаги е целяла да защити дъщеря си. Моето мнение е, че персонажът е създаден като антагонизъм на отбора на "добрите" вампири Деймиън и Стефан , тъй като тя се стреми към превес към вампирското, не човешкото.

# 113
да скрият лунният камък при ББ сапуните - много тъпо  hahaha

# 114
Здравейте на всички  Hug
Честит ви нов епизод   bouquet
Толкова много за четенееее  ooooh!,изморих се, докато ви настигна
Mokka, мерси за инфото  Hug
Сега тичам да гледам, ще пиша утре,когато може да се коментира свободно

# 115
Нов промо постер с Деймън (всъщност са 2, другия е черно-бял, същия)

# 116
Брей размотаването на Деймън без тениска никой не е коментирал Grinning

Ще изчакам до утре за по-дълъг коментар, че не ми се пише сега с ББ Simple Smile

# 117
  • в сърцето на един мъж...
На тоз няма ли да му се завие свят така Laughing

# 118
На тоз няма ли да му се завие свят така Laughing

Не знам, но на мен ми се зави. 2те промо снимки са нормални, 2та постера са обърнати

# 119
  • на кого му пука
Тъкмо щях да отбележа че все едно виси надолу с главата.Защо ли са решили че така ефекта е по-голям?

Общи условия

Активация на акаунт