The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 233
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да бе, Стефко - и президеншата ще взима решенията hahaha

# 676
silveto_ 10 пъти ти прочетох поста от тези подписи не може да се съсредоточи човек  Laughing

# 677
  • София
Само аз ли не харесвам Клаус? Смятам го за несекси...поне мене не ме привлича Simple Smile иначе мойте гласове са Илайджа - президент, Тайлър - кмет Simple Smile)) Иън...по-добре да не става нито едно от двете, че ще изтрепе бая народ и ще си властва сам.

# 678
  • София

това момче само за романтична любоФФФФФФфффф става!

# 679
  • София

това момче само за романтична любоФФФФФФфффф става!
И за "обичам те, много те обичам"  и един такъв поглед "аха ще ревна"

# 680
silveto_ 10 пъти ти прочетох поста от тези подписи не може да се съсредоточи човек  Laughing

Нали? Доста отвличат вниманието. Ето ти още един пост пак да ги видиш Simple Smile

Не мога да прежаля никой да умре освен шерифката. Всички са ми много ценни. Тя стои там като декор, дори не я отразявам. Даже Мат, който така искам да се разкара не ща да мре.

# 681
Стефко президент и ще дойде Кадафи и ще му каже "Close your eyes" и айде утепа половин хАмерика  Joy

# 682
  • КиТ
Стефко президент и ще дойде Кадафи и ще му каже "Close your eyes" и айде утепа половин хАмерика  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Хайде сега що да не става това,че е романтичен и така отдаден на любовта не значи,че не може да ръководи Naughty

Силве мен ме разсейва Самито друго нищо Mr. Green

Джес и за така към Клас  Rolling Eyes

# 683
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Записвам се да ви следя. Сериала е много як. Много ми харесва.
Мен Мат много ме дразни, не очаквах от него да е такъв предател и да снася всичко на шерифката. Жал ми е и за Каролайн, че е толкова заблудена и му вярва Sad

# 684
# 685
  • София
Е, кво да го направя сега... Да се жени като толко ва му е акъла, жена му да го бие с тигана по главата и тва е!  Crossing Arms

Видях новината във фацето преди малко!

# 686
  • на кого му пука
Ми хайде честито!Таз година булка догодина люлка.Дано да е момче и да прилича на него!
Не мога да разбера само какво пък толкова пазят в тайна.Хубаво тайна церемония ама защо не вземат сега да го обявят официално.

# 687
Аз пък да си призная така се надявах, че тая информация, е само клюка и не е вярно. Пък то... Crossing Arms Ех, искам, не искам това е положението.  Laughing

# 688
  • София
Тая Тори ми е много отвратна, имам чувството, че е злобна newsm78. Ама какво да се прави сега, следващият път ще е по-добре Mr. Green

# 689
Тая Тори ми е много отвратна, имам чувството, че е злобна newsm78. Ама какво да се прави сега, следващият път ще е по-добре Mr. Green
Еее, дано да няма следващ път и бракът да се окаже щастлив. Някак си много един добродушен ми изглежда и заслужава себеподобна, та дано да не е злобна госпожата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт