Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 600
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
На Яамурчето и 2-то зъбче никне ! Йохоууууу! newsm44
Голяма е сладурана. Всичкои отива и каквато и физиономия д направи пак е сладка

# 166
Здравейте.И аз най-накрая се наредих...ама тамън седнах и почнаха реклами  newsm78
Приятно гледане  Hug

# 167
Бобо беше права за Тюркян .Милата пак замаза положението . Thinking Ама и тез комшийките и уж отишли на панахида но пак да използват случая да поклюкарат .Видяха на Еда пръстена и айде .Ще чакаме превода от нашите мили момичета  да разберем какво казаха .А Мелда избяга като попарена и двамата с Харун се почувстваха както се вика като в небрано лозе. Thinking

# 168
  • София
Еййй, няма оттърване от тези досадни комшийки. Веднага обсъдиха пръстена на Еда и социалния й статус!
Клюкарки,че и се възмущаваха как могла да се ожени след като баща и скоро бил починал  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 169
  • София
Еййй, няма оттърване от тези досадни комшийки. Веднага обсъдиха пръстена на Еда и социалния й статус!
Да и май се чудиха дали е имало сватба и те да са пропуснали почерпката и калабълъка!  hahaha hahaha

# 170
Мелда нещо от самото начало не ми харесват погледите! newsm78

# 171
привет и от мен, прекъснаха за да ви поздравя, вече може да продължават

# 172
Да и май се чудиха дали е имало сватба и те да са пропуснали почерпката и калабълъка!  hahaha hahaha
И пишмание-то  hahaha hahaha

# 173
Бобо беше права за Тюркян .Милата пак замаза положението . Thinking Ама и тез комшийките и уж отишли на панахида но пак да използват случая да поклюкарат .Видяха на Еда пръстена и айде .Ще чакаме превода от нашите мили момичета  да разберем какво казаха .А Мелда избяга като попарена и двамата с Харун се почувстваха както се вика като в небрано лозе. Thinking
Тюркян,милата ли?Нали тя реши за кого да се ожени Харун,доколкото си спомням newsm78
Време за разплата настъпи

# 174
Боже аз докато си поствна поста и вие сте го обсъдили . Joy Joy

# 175
аз не разбрах Ур умря ли?

# 176
Клюкарки,че и се възмущаваха как могла да се ожени след като баща и скоро бил починал  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ами нека имат тема на разговор хорицата, иначе с какво ще се занимават.

# 177
Брех да му се ненавиди, в този Гюлеров дом нещастията идват едно след друго...

# 178
Леле, момичета, докато успея да се настаня за филма и вече сте на 12 стр.  #Crazy  Grinning

# 179
Е какви са тия реклами на 10 мин!!!!  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт