Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Мелда май поиска Бату да и даде шанс. newsm78 Боже какво ли ще ни поднесат още . newsm78

# 241
  • Русе
Доживях и съседите да заглушават псувните! hahaha

# 242
Аз все си мислех,че Бату звъни на Мелда,а то било обратно. Thinking
Мелда крои нещо! newsm78

# 243
На мен пък ми е любопитен разговорът между Едже и Бату... и Едже- Харун... Simple Smile
А да и избухването на Мелда Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И на мен. Тая Мелдичка много опасна.

# 244
Аз все си мислех,че Бату звъни на Мелда,а то било обратно. Thinking

И аз, и аз

# 245
И то от устата на турска жена... ooooh!

# 246
  • Русе
Мелда май е озлобена и към Харун, този път! newsm78

# 247

Вени и аз си помислих същото . hahaha hahaha

# 248
  • София
На мен пък ми е любопитен разговорът между Едже и Бату... и Едже- Харун... Simple Smile
С две думи-Харун каза на Едже че иска да и помогне да се оправи,че с Еда са и простили за всичко,защото е спасила детето им.
Бату обеща на Едже че ще й върне любимия мъж,защото тя му каза колко щастливи са били тримата заедно с Ямур,но тя не  иска повече насилие

# 249
  • София
Вече ще засичам на колко време са рекламите, та да планираме следващите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много интересни ще са диалозите в този епизод - оххххх Мелда е пред развихряне, а това не води до нищо добро. Не мога да преценя каква игра играе Арас! Дано остане на наша страна...дано

# 250
А да и избухването на Мелда Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И на мен. Тая Мелдичка много опасна.

Пак взе да си показва мръсните рога   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 251
Спокойно, въртят интриги, но накрая всичко ще завърши добре Simple Smile Харун с Еда и Едже с Арас Simple SmileSimple SmileSimple Smile
newsm10 newsm10
Оооо, да непременно ще има хубав край.  smile3521 smile3521 smile3521

# 252
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy И аз го забелязах за първи път!

# 253
  • Монтана
Абе на мен ми се струват по-начесто рекламите, но по-кратки рекламни паузи...
То май по-добре беше два ,три пъти по 15 минути,отколкото на всеки 10 минути по 5!!!Направо се оливат!Боже,какво правят парите...А аз се дразня на Нова...Нашите са ангелчета в сравнение с комшиите...
 Съсипаха серията...То бива накъсване с реклами,но това преминава всичко... ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 254
И то от устата на турска жена... ooooh!

Може да ми се смеете но аз така разбрах ,че жената на Уур ги нахока всички  плюс това ,че Еда и е откраднала Харун .Дано не съм си въобразила с мойте няколко думички ,че ще трябва да ви се извинявам . Embarassed Embarassed Embarassed ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт