Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Единият от основните сценаристи го няма , има нов! И той заложи пак на ревността! Тъпаци! smile3541 smile3515
Абе те могат да си сменят сценаристите на всеки епизод и всеки да започва отначало, ама ние сме си все същите! Баш ние ли се паднахме опитните зайчета на тия галфони!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 391
от мен лека и спокойна нощ!!!

# 392
Момичета и от мен лека и спокойна нощ щото след малко ще си кажем добро утро. Hug
Рекси ,Розовка благодаря ви за поясненията момичета . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 393
Тия покориха нови върхове - сценаристите имам предвид. Закачалката се превърна в основен инвентар в тоя филм. Мелда галеше закачалки и им говореше, Ферда други работи се опитва да прави с тях, остана само Еда да видим какво съчетание със закачалка може да изпълни. Аз лично бих искал да видя как вижда сметката на Бату с някоя закачалчица, ама едва ли. Не се наемам да гадая какво ще стане по-нататък и дали ще им стигне акъла на тримата взети заедно или поне двамата от тях да се обяснят или както досега първо ще действат, а после щ3е се обясняват, ако остане време и ако не е късно.  

bganio, много добре казано  Mr. Green

# 394
  • София
Не мога да ги разбера тия хора newsm78 За каква аудитория правят филма,за мозъчно недоразвити ли?Та те прекалиха с простотии вече.Да вземат да оженват Газелка и Хубавело,Мелда с Бату през девет гори в десета,Еджета,Арасовци и тем подобни да ввървят на м*йната си и да завършват филма.То е ясно,че романтика  ще видим на куково лято вече #Cussing out
кукувото лято ще е към юни hahaha hahaha hahaha

# 395
И от мен лека!
 smile3524
Рекси, Розовка, благодарим за помощта!   bouquet  bouquet  bouquet

# 396
Хайде лека нощ от мен! Отивам в Унутулмазия, че утре работа ме чака Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 397
Лека нощ на тези,които лягат! Hug Hug Hug

# 398
Момичета желая ви лека нощ. smile3524
Толкова съм разочарована от серията,че не ми се коментира.Взеха ни съвсем за канарчета,а и с тези реклами си беше жива подигравка.Незнам кой е по луд сценаристите или ние,че им се връзваме и се лишаваме от съня си за да видим поредната им простотия.Вече сериозно се замислям дали да стоя в сряда до късно като мога да го изгледам спокойно на другия ден. Thinking

# 399
И такаааа
Вени ние и морковче не хапнахме,останахме си да лапаме  мухите с отворените усти  hahaha
Видяхте ли поредния гаф,в трапезарията имаше снимка на Еда и Харун от втория път в Ава,когато бяха с Мелда,а снимката е зад кадър.На тях явно не им пука дали са развалили филма или не,серии да се трупат,а ние нека си скубем косите от яд #Cussing out
И Бату си пази същият телефонен номер,а те не могат да го открият в този век на технологии  ooooh!

# 400
  • София
И такаааа
Вени ние и морковче не хапнахме,останахме си да лапаме  мухите в отворените усти  hahaha
Видяхте ли поредния гаф,в трапезарията имаше снимка на Еда и Харун от втория път в Ава,когато бяха с Мелда,а снимката е зад кадър.На тях явно не им пука дали са развалили филма или не,серии да се трупат,а ние нека си скубем косите от яд #Cussing out
И Бату си пази същият телефонен номер,а те не могат да го открият в този век на технологии:ooooh:
Новият сценарист не е гледал филма досега и си кара историята отначало  hahaha hahaha hahaha

# 401
Здравейте, нещо не видях кога Арас помагаше на Харун за Бурак - в резюмето беше описано.
Не мога да разбера с какво Бату държи Арас, че го кара да върши разни неща, може би че ще нарани майка му??? Тази серия нищо не вдянах- като не разбирам езика newsm78

# 402
  • София
Единият от основните сценаристи го няма , има нов! И той заложи пак на ревността! Тъпаци! smile3541 smile3515
Абе те могат да си сменят сценаристите на всеки епизод и всеки да започва отначало, ама ние сме си все същите! Баш ние ли се паднахме опитните зайчета на тия галфони!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Интересно защо има такова текучество на сценаристи. Само мъже останаха, сега и тях ги подменят, режисьора подмениха още първи сезон. Има тука нещо - може би психясват, докато правят филма и се налага да взимат нови попълнения. А сега да ви честитя деня на здравната помощ, вкл. и психиатричната такава.

# 403
  • София
Ако наистина обърнат тая история в раздяла между Харун и Еда ще ги призная милите ми сценаристи...Златната малинка им се полага за следващото десетилетие по право! А, да не забравяме закачалката на Ферда! Еееееее, немат равни...недостижими са! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 404
  • Стара Загора
И такаааа
Вени ние и морковче не хапнахме,останахме си да лапаме  мухите в отворените усти  hahaha
И Бату си пази същият телефонен номер,а те не могат да го открият в този век на технологии:ooooh:

+1 Еда още не знае май, че Бату е на свобода. Защо се държа с Бурак по този начин? Та нали тя нищо не знае и за него? Харун продължава да не й споделя нищо, ползва я явно само като малка сексуална палавница.

Общи условия

Активация на акаунт