Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 406
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Много емоции в този клип, и положителни и отрицателни. А нашите герои са уникални! Благодаря, Вени! newsm10 newsm51 newsm10

# 46
# 47
Такааа, Мокси е отворила бара, а аз ще се възползвам от уютната обстановка, богатия избор от питиета и бармана с тематичната тениска, разбира се! smile3503 smile3503 smile3503

# 48
  • Варна
Добър вечер съкровища

Слънчо , каква красота пак си спретнала , браво , тези цветя са за теб

ДидиКриси , клипчето е супер сладурско , прекрасна писен и страхотни ефекти , браво   bouquet

Боб , гледам днес пак се вихриш , браво скъпа   bouquet

Председателю, за теб думите никога не стигат bowuu

Дани , ти си неизчерпаем извор , браво скъпа   bouquet

Надявам се да не съм пропуснала някого .

# 49
  • Варна
Тъй като ще гледаме любов , много любов , та казвам да ви подгрея малко , на мен тази песен ми действа ............................ Joy Joy Joy , няма да съм цинична

# 50
Тъй като ще гледаме любов , много любов , та казвам да ви подгрея малко , на мен тази песен ми действа ............................ Joy Joy Joy , няма да съм цинична

Кесарче,ама знаеш кога да ни пуснеш това страхотно клипче.В момента гледам по ТВ ,а серията е толкова тежка,че клипчето ми дойде  много добре.  bouquet  bouquet

# 51
  • Варна
Ами то цялото любов , любов и пак любов , да му скоча на авторските права , не можах да ги излъжа   в  youtube. Сменях 3 пъти с песен теглена от различно място и ядец. Joy Joy Joy Joy
не може да се гледа , а този vbox e ................

# 52

newsm09 newsm09 newsm09 Кесара, клипа ме остави без дъх и без  smile3505 smile3505 smile3505. Невероятен синхрон между песен и кадри. Браво! Гледах го вече няколкократно и всеки път се възхищавах. newsm10 smile3521 smile3501

# 53
  • Варна
Още любов от мен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Благодаря Кометке , целта беше кадрите да съвпаднат с текста

# 54
  • Варна
И още любов  hahaha hahaha hahaha hahaha , човека се грижи за жената с часове , с часове . Късметлийка  hahaha hahaha hahaha hahaha

Като гледам , май само такива съм правила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 55
Момичета, извинявайте за отклонението от темата, но може някой да ми каже кои са изпълнителите и заглавието на песента от филма забранения плод, която е кавър на руската песен очи чорние? Предварително благодаря!

# 56
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Добре се представяте- днес сте изписали старата тема и ето ни в нова тема, благодарение на Мокси! Flowers Bouquet Kissing Heart baloni
 Вече почнахме да запълваме редиците, гледам обичайните заподозрени сме тук, бара отвори, сайтовете засега работят безпроблемно и май че ни чака хубава серия Party- какво още да иска човек от живота! newsm47
Аз вече се приготвих-  Popcorn smile3546 Wine Glass newsm66 smile3545 smile3545 smile3545 за всеки случай... thumbsup
Дидикриси, клипчето е много приятно за гледане, а Енрике е винаги приятен за слушане newsm10- поздравления! smile3525
Мокси, чудесно оформление си направила на стихчето ми!   bouquet
Сега се връщам да дочета коментарите в старата тема, че не успях през деня! Peace

# 57
Лелеееее,  newsm09 newsm09 newsm09 Scream Scream Scream Кесара, много красиво, страстно, еротично и още нещо... много подходяща музика си подбрала. smile3521 newsm10 smile3501

# 58
здравейте,незабравими Hug
ето ме и мен,вече съм на линия...
Мокси,мила много слънчева тема  bouquet  bouquet  bouquet
като влезнах ,сякаш слънцето ме огря...
Кесарче,този клип е направо върхът...и музиката и текста...просто останах без думи...браво ,мила  bouquet  bouquet  bouquet

# 59
Момичета, извинявайте за отклонението от темата, но може някой да ми каже кои са изпълнителите и заглавието на песента от филма забранения плод, която е кавър на руската песен очи чорние? Предварително благодаря!
За тази песен ли става въпрос? newsm78

https://www.vbox7.com/play:c1098df7#commentTop

Общи условия

Активация на акаунт