Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Разговора на Еда и Харун в лунапарка

Е:Баща ми беще казал....Знаеше ,че няма да можем да скрием истината от Яамур до безкрайност...
Х:Когато му дойде времето  и Яамур ще ни разбере....Баща й колко е  влюбен в майка й.Ще разбере ,че майка й заради нея е рискувала живота си.Нашата любов е невинна....Никой няма грях.Любовта ни никой не може да я почувства като нас,да я разбере.Ако ще целия свят да не я разбира.Не ме интересува....Аз със любовта си към теб ще създам нов свят...Тука преди години вкусих едно от най-невинните чувства...Влюбих се в теб...Нашата любов беше чиста и все още е...Никой не може да я омърси....Разбира се тъжна си,боли те...Обаче тази любов би заздравила всяка рана....Остави света да господства със своите глупости....Ти си ми достатъчна...
Е:Тогава на виенското колело се бях уплашила много...После ти затвори очите ми.Всичко изчезна.Само ти остана и аз се влюбих в теб.Не знаех какво ще се случи,но и да знаех,не бих докоснала и един стих от тази история...

Превод - Леман

Относно честите реклами ,излязъл е такъв закон ,според който те трябва да бъдат по-кратки,но да се излъчват по-често и в ъгъла да се показва ,колко ще продължат.

Ивва, благодаря на теб и Леман за превода! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Това с рекламите беше и ще е невероятна глупост! ooooh!

# 481
  • Русе
Диета

От днес съм вече на диета
На памука ям шербета
Край на манджи и кюфтета
Затлъстя във мен поета

smile3532

# 482
  • Варна
Диета

От днес съм вече на диета
На памука ям шербета
Край на манджи и кюфтета
Затлъстя във мен поета

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 483
Началото

Ямур:Татко , ти не си се женил нали?
Харун:От къде ти дойде на акъла такъв въпрос?
Ямур:Зейнеп го каза..За кой си бил женен , татко?Хайде казвай!
Тюркян:Няма такова нещо , дъще..Зейнеп се е пошегувала с теб..
Ямур:Не е шега,докато го казваше ,викаше..
Тюркян:Ти не гледай нея..Казала го е ,защото е тъжна.Хайде ела , в кухнята имам хубава изненада за теб
Ямур:Каква изненада ?
Тюркян:Ти тичай към кухнята, аз веднага идвам , хайде
Ямур:Добре
Тюркян:След молитвата отведете Ямур от тук , да не и се обърка главата..
Харун:Права сте..
Еда:Как се случи такова нещо?
Харун:Добре , няма нищо..
Еда:Не чули преди малко какво попита дъщеря ни ?
Ферда:Мелда..Еда,Зейнеп го направи без да иска ..Дете е..
Еда:Че защо направи такова нещо?
Ферда:Децата от квартала са я притиснали..Наговорили й някакви неща..Ядосали са я
Еда:Не мога да повярвам..Кварталните деца ли са го казали?
Ферда:Много се извинявам

# 484
Началото

Ямур:Татко , ти не си се женил нали?
Харун:От къде ти дойде на акъла такъв въпрос?
Ямур:Зейнеп го каза..За кой си бил женен , татко?Хайде казвай!
Тюркян:Няма такова нещо , дъще..Зейнеп се е пошегувала с теб..
Ямур:Не е шега,докато го казваше ,викаше..
Тюркян:Ти не гледай нея..Казала го е ,защото е тъжна.Хайде ела , в кухнята имам хубава изненада за теб
Ямур:Каква изненада ?
Тюркян:Ти тичай към кухнята, аз веднага идвам , хайде
Ямур:Добре
Тюркян:След молитвата отведете Ямур от тук , да не и се обърка главата..
Харун:Права сте..
Еда:Как се случи такова нещо?
Харун:Добре , няма нищо..
Еда:Не чули преди малко какво попита дъщеря ни ?
Ферда:Мелда..Еда,Зейнеп го направи без да иска ..Дете е..
Еда:Че защо направи такова нещо?
Ферда:Децата от квартала са я притиснали..Наговорили й някакви неща..Ядосали са я
Еда:Не мога да повярвам..Кварталните деца ли са го казали?
Ферда:Много се извинявам

И какво се оказа, че торбата с лъжите отново се отвори. Тази жена не си взе поука от уроците в живота. Как изобщо си представят,че още дълго време ще съумеят да скрият истината от Яамур. А, и вероятно не си дават сметка колко наранена ще бъде един ден, ако  разбере истината от хората...

П.С Габи, Леман, благодаря ви за преводите... newsm51 newsm51

# 485
# 486
Розовке,благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 487
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Ето затова обичам да съм с вас - защото, колкото по-сгъстени стават краските във филма /да не говорим за недомислиците/, толкова по-забавни, жизнерадостни стават страниците на форума ни, да не говорим за хрумките и развихрящото се въображение!
Страхотни сте!  lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss
Председателю - искрено се забавлявам с теб, да си ни жив и здрав!  Joy Joy Joy
Росисан - благодаря ти за превода на песента -  newsm51 newsm51 Замислих се обаче, дали все още Карач е композитора, защото ми прави впечатление, че в новия сезон музиката е друга /с малки изключения/ и за съжаление не е толкова въздействаща, поне за мен!  newsm78
Ивче, благодаря на теб и на Леман за преводите, благодарности на Рекси, Розовка и Милена  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 488
  • София

Оооооо Мокси......много вкусничко!!!!!!!

Здравейте дружина!!!!               
Снощи ме нямаше и .......съм изтървала купона.               
Днес ще гледкам и ще ви чета ....цели 30 страници.               
И .....само захарен памук ли ядоха нашите......               
Така по диагонал.......разбрах.Не заслужавахме ли               
нещо по по така.Г-н председателю ....супер ...римички. Laughing               
Дани.....невероятно чувствени стихове.......     bouquet            
Кесарка чудни проекти  bouquet.Дидикриси.....направо..онемях               
Енрике и ЛЮБОВТА на нашите сладури.Супер хармония.  bouquet               
Стихове....оформления....колажи.....върхът сте!!!!               

bouquet Laughing Heart Eyes

# 489
  • София
Разговора на Еда и Харун в лунапарка

Е:Баща ми беще казал....Знаеше ,че няма да можем да скрием истината от Яамур до безкрайност...
Х:Когато му дойде времето  и Яамур ще ни разбере....Баща й колко е  влюбен в майка й.Ще разбере ,че майка й заради нея е рискувала живота си.Нашата любов е невинна....Никой няма грях.Любовта ни никой не може да я почувства като нас,да я разбере.Ако ще целия свят да не я разбира.Не ме интересува....Аз със любовта си към теб ще създам нов свят...Тука преди години вкусих едно от най-невинните чувства...Влюбих се в теб...Нашата любов беше чиста и все още е...Никой не може да я омърси....Разбира се тъжна си,боли те...Обаче тази любов би заздравила всяка рана....Остави света да господства със своите глупости....Ти си ми достатъчна...
Е:Тогава на виенското колело се бях уплашила много...После ти затвори очите ми.Всичко изчезна.Само ти остана и аз се влюбих в теб.Не знаех какво ще се случи,но и да знаех,не бих докоснала и един стих от тази история...

Превод - Леман

Относно честите реклами ,излязъл е такъв закон ,според който те трябва да бъдат по-кратки,но да се излъчват по-често и в ъгъла да се показва ,колко ще продължат.

Не знам дали Еда е за завиждане заради прекрасните букети от червени рози, но ей за тези думи си е направо за завиждане! Тоя Харун, бе - мъж-мечта!  newsm08
А това с новия закон за рекламите направо ме изуми - по европейските стандарти случаят е точно обратен - има регламент да не се прекъсва предаване или филм преди 20-та минута и след това на определени етапи, за да бъде защитен зрителя от това, на което ни подложиха снощи. Направо недоумявам как съседите създават правила, които противоречат на тези стандарти - не, че са длъжни да спазват европейски норми, но те са общо приети и се базират на натрупан опит!  newsm12

# 490
Продължение:Ямур и Тюркян
Не разбрах какво яде Ямур и затова го превеждам като бонбони
Тюркян:Харесаха ли ти бонбоните?
Ямур:Ммм много са хубави.Защо сте взели толкова много?
Тюркян:За да ги дадем на гостите ,които идват .. Такава е традицията..
Ямур:Как така?
Тюркян:Сега, тези бонбони ги даване на хората ,които идва и споделят с нас болката от смъртта на дядо ти,защото хем така им благодарим хем по този начин ще запомнят с добро дядо ти..
Ямур:Разбрах..Аз ще го запомня като най-добрия дядо на света..
Тюркян:И неговата душа много ще се зарадва.
Ямур:Много тъжиш за дядо нали?
Тюркян:Много и то много..
Ямур:Кажеш ли че дядо много ти липсва , аз веднага ще дойда.И ти така ще ме прегръщаш , става ли?
Тюркян:Разбира се , че ще те предръщам , ела..Моята малка принцеска..Ако дядо ти беше жив и той постоянно щеше да те предръща и целува.
Ямур:Може ли да взема още едно?
Тюркян:Може
Харун:Яяямур
Ямур:Татко ме вика..
Тюркян:Тичай
Еда:Майчице,по-добре е да не довеждаме Ямур повече тук..
Тюркян:Разбира се , ние ще идваме , какво да се прави..
Еда:Не тъжи , моля те..
Тюркян:Добре , няма .. Ще свикна с това,виж минаха седем дена от смъртта на баща ти , но аз още съм на крака,защото имам деца..Защото баща ти е тук в този дом , в тази градина, той ще даде сили на мен , на теб ,на всички ни..

# 491
Бай Ганьо поздравления.И за Мераците и за Диетата  hahaha hahaha hahaha

Момичета,благодаря ви за преводите  newsm51 newsm51 newsm51 Невероятни сте

Мокси,благодаря ти   love001 Ще се почерпя с едно фрешче   bouquet

# 492
Привет, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Благодаря на Рекси, Розовка ,Милена за преводите и разясненията! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Росисан   bouquet, клипа е страхотен!Дидикриси   bouquetи твоя също!
Ради  bouquet, Иржи  bouquet ,честит професионален празник!Бъдете живи и здрави , много лични и професионални успехи!
Усмихнат ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 493
  • София
Розовче, благодаря ти за превода!  newsm51 newsm51 newsm51
Замислям се, че всъщност Тюркян постъпи правилно - може би не трябваше да излъже така открито Ямур, можеше да замаже отговора и да й отвлече вниманието, но по принцип аз одобрявам начина, по който предпази детето. Тази отрова, която за съжаление заля децата на Ферда щеше да се загнезди в детето с доста тежки последици. Искрено ми дожаля за децата на Ферда - в квартала и в училище им се подиграват - майка ти си има любовник, лелите ти се борят за един мъж - просто ужасно.  ooooh! Като добавим и чичо им в затвора, напълно разбираема става постъпката на Зейнеб. И тези деца нямат избор - нито да се преместят, нито да отидат при баща си!
Решението на Тюркян е най-доброто за Ямур - далеч от дома на Гюлер и този път не, защото те са лоши или примитивни, а просто защото поне тя може да бъде спасена от тази помия!  

# 494
  • София
Ама съм и аз!  smile3555
На Ради и всички труженици на здравеопазването - Честит празник!  newsm51 newsm51 newsm51
Да сте живи и здрави и мотивирани да упражнявате една от най-хуманите професии!

Общи условия

Активация на акаунт