Е:Баща ми беще казал....Знаеше ,че няма да можем да скрием истината от Яамур до безкрайност...
Х:Когато му дойде времето и Яамур ще ни разбере....Баща й колко е влюбен в майка й.Ще разбере ,че майка й заради нея е рискувала живота си.Нашата любов е невинна....Никой няма грях.Любовта ни никой не може да я почувства като нас,да я разбере.Ако ще целия свят да не я разбира.Не ме интересува....Аз със любовта си към теб ще създам нов свят...Тука преди години вкусих едно от най-невинните чувства...Влюбих се в теб...Нашата любов беше чиста и все още е...Никой не може да я омърси....Разбира се тъжна си,боли те...Обаче тази любов би заздравила всяка рана....Остави света да господства със своите глупости....Ти си ми достатъчна...
Е:Тогава на виенското колело се бях уплашила много...После ти затвори очите ми.Всичко изчезна.Само ти остана и аз се влюбих в теб.Не знаех какво ще се случи,но и да знаех,не бих докоснала и един стих от тази история...
Превод - Леман
Относно честите реклами ,излязъл е такъв закон ,според който те трябва да бъдат по-кратки,но да се излъчват по-често и в ъгъла да се показва ,колко ще продължат.

Това с рекламите беше и ще е невероятна глупост!