Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна

И аз да налея малко масло в огъня с тая снимка! newsm47 Уууу, какъв мъж, беее... newsm03 Two Hearts newsm09
Пожелавам ви лека нощ! smile3531

# 616
  • София
След заминаването на Тюркян,Еда се тревожеше че Ямур е малка и ще може ли да разбере и понесе истината
Х-ще издържим,любима.Ако дъщеря ни е разтревожена ще намерим път към нея.
Е-страхувам се
Х-моята жена(съпруга),майката на Ямур няма от какво да се страхуваш?
Е-защото си имам герой.
Х-Героят ти казва вече малко да поспим.Хайде ела.(звъни Арас) Аз след малко идвам,любов моя.
Е-добре

Рекси,   love001 А преди да заспи Ямурчето какво каза на татко си, а той я успокои? За какво се тревожеше детето?  newsm78
Бобо ,не можах много  да я разбера Ямурчето,че с тия зъбки малко фъфли  hahaha hahaha накрая чух  всички къде,а Харун отговаря всички са тук  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 00:06 от reksi

# 617
# 618
  • Стара Загора
Бързам, бързам, преди 12ч. да поздравя Ради и Иржи и да им пожелая да бъдат живи, здрави и винаги да си останат добри хора, защото тяхната професия освен професионализъм изисква и голяма доза човечност.  newsm51 newsm51 newsm51 И, Ради, крайно време е да се погрижиш за Рекси, откога боледува детето. Нали си добро другарче?
Днес отново се насладих на прекрасните ви нови клипчета, великолепни стихчета и нов  сценарий от Бобо. Повече ми хареса след редактирането му.  newsm74 newsm74 newsm74
Рекси, Милена, г-жа Леман, Габи, Ивва, г-жа Броненосец, Вие сте незаменими и незабравими!   love001  love001  love001

Не мога да разбера Арас в чий отбор е. Интересно ми е какво си говори той с Хаят. А боричкането му с Бату беше много смешно, защото Арасчо преди натръшка цялата охрана на оня мафиот, а сега хилавият Бату го победи. В момента Арас е много объркан и заради историята с майка му. Направи ми впечатление, че като й се обади по телефона не използва никакво обръщение.

# 619
  • София
След заминаването на Тюркян,Еда се тревожеше че Ямур е малка и ще може ли да разбере и понесе истината
Х-ще издържим,любима.Ако дъщеря ни е разтревожена ще намерим път към нея.
Е-страхувам се
Х-моята жена(съпруга),майката на Ямур няма от какво да се страхуваш?
Е-защото си имам герой.
Х-Героят ти казва вече малко да поспим.Хайде ела.(звъни Арас) Аз след малко идвам,любов моя.
Е-добре

Рекси,   love001 А преди да заспи Ямурчето какво каза на татко си, а той я успокои? За какво се тревожеше детето?  newsm78
Бобо ,не можах много  да я разбера Ямурчето,че с тия зъбки малко фъфли  hahaha hahaha накрая чух  всички там,а Харун отговаря всички са тук  newsm78 newsm78 newsm78
Joy Joy  Joy Joy Фъфли, горкото, ама както е тръгнало за сватбата й ще са й поникнали всичките зъбки и ще я разбираш на 100%  hahaha hahaha hahaha

# 620
  • София
Лека нощ и от мен, мили ми Незабравими!   bouquet

# 621
А боричкането му с Бату беше много смешно, защото Арасчо преди натръшка цялата охрана на оня мафиот, а сега хилавият Бату го победи.
Как защо?! Бату е Недосегаемият.Той е над всичко и всички,никой не може да спре плановете му... ooooh!

# 622
Здравейте  Hug Hug Hug

Честит празник на Ради и Иржи за празника. Да са живи и здрави и да бъдат винаги усмихнати.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Бобо изби рибата с тоя сценарий а и толкова многообразен финал напраихте с Вени че със сигурност до петък сценаристите ще се чудят сума време по кой път да тръгнат.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А за ръкавиците на Еда просто няма други такива. В първи сезон бяха чорапи сега малко са ги порнали отдолу и чорапите са се трансформирали на ръкавици. Много и тичат с тая рокличка и сакенцето мани мани

# 623
  • София

Не мога да разбера Арас в чий отбор е. Интересно ми е какво си говори той с Хаят. А боричкането му с Бату беше много смешно, защото Арасчо преди натръшка цялата охрана на оня мафиот, а сега хилавият Бату го победи. В момента Арас е много объркан и заради историята с майка му. Направи ми впечатление, че като й се обади по телефона не използва никакво обръщение.
Ама и аз съм една голяма бяла птица  hahaha hahaha hahaha hahaha  Честит празник на Ради,Иржи и всички здравни работници  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525
Относно Арас,доколкото разбрах каза на Хаят че иска да се пробва в текстилния бизнес и тя да му помага с идеи, с две думи да му бъде ментор.Дори Еда после й каза че ще говори с Харун и дори тя ще й помага в това,както Хаят я е подкрепяла нея

# 624
Лека нощ и от мен, мили ми Незабравими!   bouquet
Лека вечер мила.  Hug

# 625
  • plovdiv
Здравейте Незабравимки!!Макар и малко късно искам да благодаря на всички ви за поздравите и добрите думи.Обичам професията си и се радвам,че мога да помагам на хората.Благодарността в очите им е най-голямата награда за добре свършена работа.
А тук фъв форума е едно райско кътче,в което са събрани куп интелигентни и забавни личности с които общувам виртуално всеки ден.Постепенно се превърнахте в мое второ семейство....Благодаря ви ,че ви има!!
Поздрави на всички таланти,които ни радват със стихове,клипове,снимки ,коментари-не изброявам имена,защото може да пропусна някой-прекрасни сте   bouquet  bouquet newsm51 newsm51 smile3501 smile3501  love001
Огромни благодарности на всички момичета,които с преводите си ни правят съпричастни и разбиращи героите ни...невероятни сте!! newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 626
  • Стара Загора
Рекси, благодаря за разяснението! Златна си! В резюмето бяха отдали голямо значение на тази среща, а то нищо особено!
Лека нощ, момичета, до утре!

# 627
Спокойна нощ на всички! Hug Hug Hug

# 628
Дори Еда после й каза че ще говори с Харун и дори тя ще й помага в това,както Хаят я е подкрепяла нея
Оптимистка е тази Еда Mr. Green не виждам , как би се съгласил ,особено след последната им среща на тримцата  Mr. Green Mr. Green

# 629
Благодаря на Рекси, Розовка и Леман за преводите Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

"Незабравима" ми е първата любов в сериалите    Laughing, затова ми е много криво, че така го окепазиха. Не е нужно всяка серия да бъде зашеметяваща, но липсва всякаква достоверност на действията (предимно при Бату doh) и логика. Случващото се около всички герои е чисти небивалици и фантасмагории. Историята със снимката спомогна за заснемането на още няколко серии, но реално точно тя срина филма (и голямата любов). Толкова наблегнаха на нея, че вече изобщо не могат да ме убедят, че Газелка и Хубавелко, колкото и  да си намигат, да си подаряват увяхнали рози и да се прегръщат по улиците ще останат заедно завинаги  ooooh! Дори вече не останаха актьори във филма Crossing Arms

П.П. Относно ръкавите на Еда-супер са Peace

Общи условия

Активация на акаунт