Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Дани поздравления за поредният ти шедьовър  smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

Момичета как са при вас каналите .При мен пу пу да не са му уроки всичките вървят  Praynig Praynig Praynig bishop bishop bishop newsm17 newsm17 newsm17
Йълдъз работи  безотказно и при мен! Дай Боже , на всички да е така! Praynig
Вени при мен вървяха но сега циклят можели да го поснеш! Praynig

# 91
  • София
Статистика 40 мин. преди епизода

dejavue, didi 69, didikrisi, dorital, eliadn, foksi, galin4eto, ina67, IR65, ivva, jvarbanova, kometka76, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mipsy., moxito, pyfa, rezi, sonq2612, svetla_nka8305, twin4, winona (+ 7 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.
Моксииииииии, нали се явих за преброяването? Защо не ме отчита статистиката? newsm45

# 92
  • Русе
Дани поздравления за поредният ти шедьовър  smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

Момичета как са при вас каналите .При мен пу пу да не са му уроки всичките вървят  Praynig Praynig Praynig bishop bishop bishop newsm17 newsm17 newsm17
Готово! Hug
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

# 93

Наздраве дано има повече хубави моменти тази вечер! Heart Eyes Heart Eyes luvbed

# 94
И така незабравима компания Моксито отвори бара а пък аз да дам малко мезенца ,че само питие не върви да го подплатим с нещо . Peace Hug

За всекиго по нещо  Peace

# 95
  • Русе

Наздраве дано има повече хубави моменти тази вечер! Heart Eyes Heart Eyes luvbed
Ще има, как няма да има! Законът на "Първо- морковчето, после - секирата" е запазена марка в Незабравима!

# 96
Дами,някоя от Вас знае ли,тези награди(турски Оскари) за игрален филм ли бяха или за сериали?

# 97

Готово! Hug
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
Благодаря, но данеби защото синчето е на другия лаптоп да знам? newsm78

# 98
# 99
  • София
Мокси отвори бара, Манпла и тя вдигна чаша за наздравица - бързо се разчува и ето кой ни поздравява с наздраве

и специално за Вени -захарен памук

...и пишмание

Наздраве дружина и да ви е сладко!

# 100
Манпла добре дошла мила и ти се загуби някъде по трасето . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

# 101
Мария,от сладко никога не отказвам и затова бъзам да си дръпна парче от прекрасната тортичка.

# 102
  • София
Дами,някоя от Вас знае ли,тези награди(турски Оскари) за игрален филм ли бяха или за сериали?
Аз лично не разбрах, мила, но като видях, че нашите гълъбчета ги няма и рязко загубих интерес!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 103
Бобо добре ни зарибиха с тези снимчици ха да видим след малко какви ли ще ни ги сервират та няма да е лошо да се подсладим преди поредната доза горчилка . Hug

# 104
Статистика 40 мин. преди епизода

dejavue, didi 69, didikrisi, dorital, eliadn, foksi, galin4eto, ina67, IR65, ivva, jvarbanova, kometka76, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mipsy., moxito, pyfa, rezi, sonq2612, svetla_nka8305, twin4, winona (+ 7 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.
Моксииииииии, нали се явих за преброяването? Защо не ме отчита статистиката? newsm45

Мило, изпуснала съм те докато си изтичала до магазина за пишманието...

Общи условия

Активация на акаунт