Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
приятно гледане и от мен

# 136
Andian, ani06, anithos, atanasova_62@abv.bg, Bai bradar, BoBoYana, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dianaKA, didi 69, didikrisi, dima81b, dorital, eliadn, galin4eto, IR65, ivva, jvarbanova, kometka76, lizincety, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, maryes, mipsy., moxito, pkutieva, pyfa, r0z0wka, samoti, twin4, vai1, val 15, valdes60, winona (+ 8 Скрит/и) и 54 Гости преглежда(т) тази тема

102 - преди старта!
При тези хубави фрагменти очаквам да сме много тази вечер newsm78
Рекси дано се оправиш бързо от тази пневмония.

# 137
ЕЕ туй не прилича на нищто аз че съм на почивка на почивка съм ама съм и на строга диета. Направо ме направихте разногледа. Аз за дозата незабравима нощ съм се подготвила а не зааа..... торти и кексчета
Тя виртуалната почерпка не пречи на диетата...освен, ако не те подгони към хладилника!  hahaha hahaha
Ами чи за какво се жалвам мислиш. Тука един шоколад ми намига цял ден моя мъж го сложил. А аз се правя на твърда.

Но да знаете от мен за да сте във формата на Еда тия пасти след дозата кекс наживо инак отърване на килограмите нема.

А между другото в тоя форум сме отслабвали преди с по 20 и кусор кила/е аз по=малко но имаше ефект влесто в кухнята вечер да седя на компа с  форума/ имаше отличници преди. След тия сладки почерпки никой не се хвалил с резултати от форумската си диета.  hahaha hahaha hahaha

# 138
  • София
Оффф, чакаме още финал на "прекрасния" филм, реклами и чак тогава сме ние!
Приятно гледане и от мен!  Hug

# 139
  • Русе
Andian, ani06, anithos, atanasova_62@abv.bg, Bai bradar, BoBoYana, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, didi 69, dima81b, dim_dim, dorital, eliadn, galin4eto, IR65, jvarbanova, katia111, kitti-88, kometka76, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, maryes, mipsy., moni97, moxito, pkutieva, prestilka, pyfa, r0z0wka, samoti, sonq2612, tsvetyik, twin4, vai1, val 15, valdes60, valia86, valqq85, vesela Simple Smile, winona (+ 9 Скрит/и) и 69 Гости преглежда(т)

Последно преброяване! 116

# 140
Дано тази вечер не закъснеят пак.Приятно наслаждение на хубавите моменти с Хубавелко и Газелка.

# 141
Рекси бързо оздравяване мила. Пази се и пий пробиотици също

# 142

Бобо, благодаря ти,че ме светна, що за чудо е това!  bouquet
Сигурна съм , че е вкусотия! Grinning
Вени,аз съм го опитвала и въпреки,че си падам много по сладкото това не ми хареса много.Друго си е турската баклава или локум.
Да, Дори, прекалено сладко е, а пък моите деца не го ядоха, защото им приличало на конци, но пък аз се почерпих подобаващо.
Наистина е много приятно на вкус.Сега го разпознах, при едно от посещенията ми в Турция си купих, беше опаковано в кутия , и в различни цветове...Но не знаех, че се казва  пишмание.  amiiii amiiii amiiii

# 143
Вени НСИ то пасти да яде пред твойта статистика само една малка поправка сложи и Надето тя ще дойде по късни доби  Peace

# 144
  • София
ЕЕ туй не прилича на нищто аз че съм на почивка на почивка съм ама съм и на строга диета. Направо ме направихте разногледа. Аз за дозата незабравима нощ съм се подготвила а не зааа..... торти и кексчета
Тя виртуалната почерпка не пречи на диетата...освен, ако не те подгони към хладилника!  hahaha hahaha
Ами чи за какво се жалвам мислиш. Тука един шоколад ми намига цял ден моя мъь го сложил. А аз се правя на твърда.

Но да знаете от мен за да сте във формата на Еда тия пасти след дозата кекс наживо инак отърване на килограмите нема.

А между другото в тоя форум сме отслабвали преди с по 20 и кусор кила/е аз по=малко но имаше ефект влесто в кухнята вечер да седя на компа  форума/ иаше отличници преди. След тия сладки почерпки никой не се хвалил с резулттати форумската си диета.  hahaha hahaha hahaha
То и аз пролетно се правя на диетичка!  hahaha hahaha hahaha Ама си права - по-добре пред компа във форума и акъла във филма, отколкото на масата и акъла в хладилника!  smile3534 smile3534 smile3534

# 145
Почнаааааааааа..........

# 146
Почнаааааа.Приятно гледане

# 147

Бобо, благодаря ти,че ме светна, що за чудо е това!  bouquet
Сигурна съм , че е вкусотия! Grinning
Вени,аз съм го опитвала и въпреки,че си падам много по сладкото това не ми хареса много.Друго си е турската баклава или локум.
Да, Дори, прекалено сладко е, а пък моите деца не го ядоха, защото им приличало на конци, но пък аз се почерпих подобаващо.
Наистина е много приятно на вкус.Сега го разпознах, при едно от посещенията ми в Турция си купих, беше опаковано в кутия , и в различни цветове...Но не знаех, че се казва  пишмание.  amiiii amiiii amiiii
Ейй пишман станах с това вашето пишмане  hahaha hahaha hahaha
Скрих вече шоколада да не стават инциденти послед нощите

# 148

Ейй пишман станах с това вашето пишмане  hahaha hahaha hahaha
Скрих вече шоколада да не стават инциденти послед нощите

Мило, да не кажеш,че не мислим после за теб...

# 149
  • София
Какаво е това прекъсване по никое време?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт