Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug
Успях да се класирам навреме,но като гледам на бара какви питиета сте заредили ,а аз само стоя и преглъщам на сухо ooooh! ooooh! Поне ще опитам от  мезетата и тортичките,те няма да ми попречат на антибиотиците и пневмонията  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Рекси,давай чашата!И за да не стоиш на сухо ще ти сипя едно безалкохолно вино

Дано се оправиш по-бързо Hug

# 121
ЕЕ туй не прилича на нищто аз че съм на почивка на почивка съм ама съм и на строга диета. Направо ме направихте разногледа. Аз за дозата незабравима нощ съм се подготвила а не зааа..... торти и кексчета

# 122
  • Русе
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug
Успях да се класирам навреме,но като гледам на бара какви питиета сте заредили ,а аз само стоя и преглъщам на сухо ooooh! ooooh! Поне ще опитам от  мезетата и тортичките,те няма да ми попречат на антибиотиците и пневмонията  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
"Всички болести идват от нередовно пиене и черпене"! Или много си стояла в Лунапарка с нашите! Grinning - Шегичка!
Сега сериозно - желая ти бързо оздравяване!

# 123
  • София
Мокси отвори бара, Манпла и тя вдигна чаша за наздравица - бързо се разчува и ето кой ни поздравява с наздраве
...и пишмание

Наздраве дружина и да ви е сладко!

Малииии, Бобоянче, това ли е било пишмание,  smile3555тц, тц... такова нещо купих от Истанбул, но не знаех, че така се нарича. Но е много сладичко, като го ядеш е като коса. yes
Мдаа, и го продават навсякъде! Като вълмо от конци е, но наистина е много сладко и се топи в устата!  smile3521

# 124
Ето и нещо за разсънване ако случайно на някого му се е приспало  hahaha hahaha hahaha

Марийче, аз ще пийна едно кафенце, че взех да мигам на дълги. newsm10

# 125
Рекси скорошно оздравяване мила ама я му удари едно та по- бързичко да прогониш бацилите . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
  • Русе
Andian, ani06, anithos, atanasova_62@abv.bg, Bai bradar, BoBoYana, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dianaKA, didi 69, didikrisi, dima81b, dorital, eliadn, galin4eto, IR65, ivva, jvarbanova, kometka76, lizincety, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, maryes, mipsy., moxito, pkutieva, pyfa, r0z0wka, samoti, twin4, vai1, val 15, valdes60, winona (+ 8 Скрит/и) и 54 Гости преглежда(т) тази тема

102 - преди старта!

# 127
Пожелавам на всички приятно гледане newsm03 txtloves newsm03

# 128
  • Русе
Приятно гледане на всички!

# 129
  • София
ЕЕ туй не прилича на нищто аз че съм на почивка на почивка съм ама съм и на строга диета. Направо ме направихте разногледа. Аз за дозата незабравима нощ съм се подготвила а не зааа..... торти и кексчета
Тя виртуалната почерпка не пречи на диетата...освен, ако не те подгони към хладилника!  hahaha hahaha

# 130
  • Варна
Мен да не ме забравите при преброяването  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy , на линия съм  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 131
  • Варна
Ехооо, и аз съм тук! wavey
 Вируси ми нападнаха компютъра и ми блокираха някакви приставки- бре, сърцето ми щеше да спре, реших че няма да мога да гледам! newsm09 Ох, сега всичко е ОК! newsm10
 Добре дошли на всички и приятно гледане! Hug И дайте пишманието насам! smile3508

# 132
Момичета да ви пожелая приятно гледане на серията и дано дано  Praynig Praynig Praynig Praynig тази вечер сценаристите ни зарадват с тъй дълго чаканата романтика . Praynig Praynig Praynig

# 133

Бобо, благодаря ти,че ме светна, що за чудо е това!  bouquet
Сигурна съм , че е вкусотия! Grinning
Вени,аз съм го опитвала и въпреки,че си падам много по сладкото това не ми хареса много.Друго си е турската баклава или локум.
Да, Дори, прекалено сладко е, а пък моите деца не го ядоха, защото им приличало на конци, но пък аз се почерпих подобаващо.

# 134
Приятно гледане и от мен! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт