Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 105

Наздраве дано има повече хубави моменти тази вечер! Heart Eyes Heart Eyes luvbed
Наздраве Ир...На такова питие не бих отказала...

# 106
Момичета,благодаря за питиетата и мезетата,ама ще се напием и надуем преди филма,та ще вземем да заспим и  изпуснем така дългоочакваната романтика  hahaha

# 107
Приятно гледане от мен! Hug Hug Hug

# 108
  • София
Статистика 40 мин. преди епизода

dejavue, didi 69, didikrisi, dorital, eliadn, foksi, galin4eto, ina67, IR65, ivva, jvarbanova, kometka76, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mipsy., moxito, pyfa, rezi, sonq2612, svetla_nka8305, twin4, winona (+ 7 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.
Моксииииииии, нали се явих за преброяването? Защо не ме отчита статистиката? newsm45

Мило, изпуснала съм те докато си изтичала до магазина за пишманието...
Така ще да е било!  newsm78 Че, докато тръчна до Стамбул  running и изпуснах преброяването! Тю, да му се невиди!  smile3555

# 109
  • Русе
Статистика 40 мин. преди епизода

dejavue, didi 69, didikrisi, dorital, eliadn, foksi, galin4eto, ina67, IR65, ivva, jvarbanova, kometka76, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mipsy., moxito, pyfa, rezi, sonq2612, svetla_nka8305, twin4, winona (+ 7 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.
Моксииииииии, нали се явих за преброяването? Защо не ме отчита статистиката? newsm45

Мило, изпуснала съм те докато си изтичала до магазина за пишманието...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy С това пишмание, голям майтап стана!

# 110
  • София
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug
Успях да се класирам навреме,но като гледам на бара какви питиета сте заредили ,а аз само стоя и преглъщам на сухо ooooh! ooooh! Поне ще опитам от  мезетата и тортичките,те няма да ми попречат на антибиотиците и пневмонията  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 111
Мокси отвори бара, Манпла и тя вдигна чаша за наздравица - бързо се разчува и ето кой ни поздравява с наздраве
...и пишмание

Наздраве дружина и да ви е сладко!

Малииии, Бобоянче, това ли е било пишмание,  smile3555тц, тц... такова нещо купих от Истанбул, но не знаех, че така се нарича. Но е много сладичко, като го ядеш е като коса. yes

# 112
  • София
Бобо добре ни зарибиха с тези снимчици ха да видим след малко какви ли ще ни ги сервират та няма да е лошо да се подсладим преди поредната доза горчилка . Hug
Така си е Миме,  smile3521 ама да се порадваме и на малкото красота, която ще ни отпуснат цициите, пък после ще му мислим за поредните трагедии!  Hug

# 113
Мария,от сладко никога не отказвам и затова бъзам да си дръпна парче от прекрасната тортичка.
+1

# 114
  • Русе

Бобо, благодаря ти,че ме светна, що за чудо е това!  bouquet
Сигурна съм , че е вкусотия! Grinning

# 115
Ето и нещо за разсънване ако случайно на някого му се е приспало  hahaha hahaha hahaha

# 116
  • София
Успях да се класирам навреме,но като гледам на бара какви питиета сте заредили ,а аз само стоя и преглъщам на сухо ooooh! ooooh! Поне ще опитам от  мезетата и тортичките,те няма да ми попречат на антибиотиците и пневмонията  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Милата,  spoko с пневмония ли се сдоби?  newsm09 И ти като власите  - че грипната епидемия премина вече!  smile3555 Да оздравяваш бързо, мила!  Hug

# 117
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug
Успях да се класирам навреме,но като гледам на бара какви питиета сте заредили ,а аз само стоя и преглъщам на сухо ooooh! ooooh! Поне ще опитам от  мезетата и тортичките,те няма да ми попречат на антибиотиците и пневмонията  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Рекси добре дошла мила,оправяй се по бързо!    love001

# 118
Ох, Рекси, оздравявай бързо, милата тя! Дръж се поне за филма.    love001

# 119

Бобо, благодаря ти,че ме светна, що за чудо е това!  bouquet
Сигурна съм , че е вкусотия! Grinning
Вени,аз съм го опитвала и въпреки,че си падам много по сладкото това не ми хареса много.Друго си е турската баклава или локум.

Общи условия

Активация на акаунт