Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 434
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Еда-Ямур-Харун(в колата)

Еда-Ще дадеш ли и на мен малко захар(бонбони)?
Ямур-вземи ги всичките и ти ги съхранявай.
Харун-Единствена моя,да видим знаеш ли къде отиваме ?
Ямур-в къщи
Харун-не,имам за теб изненада.
Ямур-добре,къде отиваме тогава?
Харун-На едно много специално място за нас с майка ти
Рекси, благодаря ти за превода! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Харун всячески показва на Яамур, какво е за него майка й. Може би като дойде момента да й се разказва цялата истина, тя да има визуална представа?! Сега се сещам, че Еда пък я заведе в Ава. newsm78 На брега я водиха двамата...Какво още остава?!

# 526
  • Русе
Сладурче!

# 527
Бобо,страхотно стихотворение! newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Рекси,благодаря за превода!
newsm51 newsm51 newsm51

# 528
  • Русе
Уауууу! На Харун му пъпли по темето беса, Еда в очакване на взрив!

# 529
Уауууу! На Харун му пъпли по темето беса, Еда в очакване на взрив!
Знай си го,затова очаква. hahaha
Дано пак не заложат на ревността,че ми писна...
ooooh!

# 530
# 531
# 532
  • София
Като си представя как в сряда още от началото ще има "Шшшшшшшшшшашшшшшшшшшкънино, кво правишшшшшшшшш с моята ашшшшшшшшшшшшшшшкъм, бурда?  hahaha Joy hahaha

Ама се обзалагам, че после не знаеш какво ще последва, а аз вече знам, но няма да кажа... Поздравления за "Страстите"! Великолепно си го написала!.

# 533
  • София
Във всеки случай напоследък се улавям, че започвам да съжалявам Мелда. Не знам какво замисля пак и какво й се върти в главата, ама не е ли за съжаление? Без мъж, без семейство, без любов, без работа - седи си вкъщи при майка си и не се вижда изход. И отгоре на всичко трябва да се прави на добра сестра, която искрено се радва на щастието на сестра си с бившия й мъж. Е това как ви се вижда? Не ще лудне и при Бату ще иде, ами не знам още какво може да направи. Това е един изперкал и емиционално сринат човек. И за себе си сигурно е права да реагира остро на "специалното" отношение към Еда. Не стига, че получи мъжа, който искаше, има дете от него, ами и специално и само до нея имаше писмо от Джемил. Трудно се изтърпява такова нещо.

# 534

Блгодаря на всички ентусиасти, които неуморно превеждат, поместват клипове, снимки , пишат стихове ! Ако бяха и сценаристите като тях, всички щяха да са доволни.
Не виждам причина Харун да се ядосва, че Еда е при Арас след опита, който имат от номерата дето им правят враговете  и след толкова романтични обяснения във вечна любов. Ако отново почнат да спорят, означава, че всичко са забравили.
Търсиха кой е Кенан 75 епизода и сега като знаят какво? Абсолютно нищо!?

# 535
Във всеки случай напоследък се улавям, че започвам да съжалявам Мелда. Не знам какво замисля пак и какво й се върти в главата, ама не е ли за съжаление? Без мъж, без семейство, без любов, без работа - седи си вкъщи при майка си и не се вижда изход. И отгоре на всичко трябва да се прави на добра сестра, която искрено се радва на щастието на сестра си с бившия й мъж. Е това как ви се вижда? Не ще лудне и при Бату ще иде, ами не знам още какво може да направи. Това е един изперкал и емиционално сринат човек. И за себе си сигурно е права да реагира остро на "специалното" отношение към Еда. Не стига, че получи мъжа, който искаше, има дете от него, ами и специално и само до нея имаше писмо от Джемил. Трудно се изтърпява такова нещо.
Аз пък си мисля, че кой каквото си е надробил си го сърба. Ако не беше се правила на ударена, че знае за любовта им и лъгала за бременността, можеше да си намери някой подходящ, а не сега да се самосъжалява. Никого не можеш да накараш на сила да те обича. Даже  Едже много малко се оплаква - дори и в това бенадеждно състояние. Жертва си живота, изгони два пъти Бату, отвори очите на Еда. Не се оплаква, че е без родители. Другите се късаха да реват.

# 536
Здравейте момичета и момчета!
Честит професионален празник на Ради,Иржи и всички медицински работници.Желая много успехи в професионален и личен план.

Поздравления за чудесните клипчета на Росисан и Розичка. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Благодаря за преводите и поясненията на Рекси,Розовка,Ивва,Леман, и Милена  bouquet  bouquet
Поздравления за нашите стихоплетци Бганьо,Боб и Бобо  bouquet  bouquet
 Относно серията снощи:моите очаквания бяха големи , затова и разочарованието ми е  голямо.
Претупаха,прекъсваха и примесиха хубавите моменти със спомени и реклами и  отново наблегнаха на негативните ,интригантските и клюкарски сцени.
  Децата са директни и без задръжки,особенно когато те са наранени гледат да отвърнат къде с обидни думи къде с удар.Такава беше и реакцията на Зийнеб.Тъй като  тя страдаше от думите на другите деца си го изкара на Ямур,като с това искаше да каже : и твоите родители са същите.
 Според мен не е добър подхода да се лъжат  или премълчават истини от децата.Рано или късно те достигат до тях и много е важно от кого и по какъв начин ще им бъде казано.Имам позната  на която дъщеря и е храненица /взета от дом/.Още преди да отиде в първи клас майка и и каза истината/за да я предпази от това други деца да не и я кажат и тя да не е подготвена какво да отговори/.И може би защото беше по малка и  и беше обяснено както трябва го понесе добре.Но знам и случай когато на един познат  като се скарва с приятел му го казват в лицето и избягва от къщи като научава.Така ,че за мен най-добре е да се казва истината когато трябва от когото трябва и както трябва.
 Относно рекламите: можеби ги направиха така,че да няма време да си боядисваме косите,да се къпем или да наготвим докато ги дават  ,а да ги гледаме./шегувам се,аз също по време на реклами гледам да си свърша нещо или да изпуша цигара/.Снощи много ме подразниха ,че са на всеки 10 минути и филма беше тотално накъсан и всичко се обезмисли.
Извинявам се за дългия пост но днес цял ден ме нямаше  и сега в един искам да си споделя всичко.

# 537
Мисля,че нарочно ни показват различни гледни точки  кой как обича и как се спаравя когато е отхвърлен.
 Мелда,когато разбра и беше отхвърлена в нея надделя злобата,егоизма и отмъщението,и повече не можа да хване живота в ръцете си и да поеме по свой път.
 Толга-при него надделя доброто,себеотдаването и когато се примили стова,че не може да бъде с Еда взе живота в ръцете си и пое по нов път.
 Едже- отначало също като Мелда надделя завистта,егоизма и отмъщението но след това осъзна,че по този начин наранява най вече себе си,а и хората които обича.Дали ще стъпи на крака и ще поеме по пътя си като Толга ще видим или ще ни поднесат трети вариянт ще видим

# 538
  • Русе
И аз като Ермелиана смятам, че Мелда сама си е виновна за това си състояние! Като няма нищо, какво - да вземе пистолета и да натръшка всички щастливи ли? Мелда завижда, без да отчита какво изживя Еда - и куршума, и 4-те години без детето си,и какво ли още не?! Тя не е изживяла и 1/4 от това, което мина през главата на Еда. За мен тя е егоист, който просто не може да продължи живота си напред.

# 539
  • Русе
Мисля,че нарочно ни показват различни гледни точки  кой как обича и как се спаравя когато е отхвърлен.
 Мелда,когато разбра и беше отхвърлена в нея надделя злобата,егоизма и отмъщението,и повече не можа да хване живота в ръцете си и да поеме по свой път.
 Толга-при него надделя доброто,себеотдаването и когато се примили стова,че не може да бъде с Еда взе живота в ръцете си и пое по нов път.
 Едже- отначало също като Мелда надделя завистта,егоизма и отмъщението но след това осъзна,че по този начин наранява най вече себе си,а и хората които обича.Дали ще стъпи на крака и ще поеме по пътя си като Толга ще видим или ще ни поднесат трети вариянт ще видим
Сори, почти същото писах за Мелда! Боже.....! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт