Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
... си мисля дали Еда щеше да се върже на букетчето, с което я примамиха да отиде в хотела, ако Харун не беше толкова редовен в поднасянето на букети предните дни. Просто се замислих, а не че отричам хубостта и символиката на цветята.

Лек ден ви желая на всички.
Може би да,а може би не.Това не е първия път в който Харун и подарява рози и в стария първи сезон имаше такива моменти. Laughing Спомняйки си за тогава може би щеше да отиде,а може би съдбата отново беше на страната на Бату. ooooh!

Ами тогава да бягам и аз да пращам на Еда едно букетче по Ди Ейч Ел с бележчица, че Харун я чака на домашния ми адрес. И ако сложа и едно стихче, сигурно ще се върже.

То е ясно, че Еда веднага ще си сложи най-новия тоалет и ще хукне към домашния ти адрес, ама трябва да кажеш на Бату да прати бележка на жена ти, че ще я чака на неговия адрес в Истанбул, че иначе не ми се мисли.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 511
Здравейте, Незабравимки Hug Hug Hug
Мили момичета, благодаря за пожеланията и хубавите думи   love001  love001  love001
Желая да има повече колеги, за които тази професия е призвание, по-малко пациенти и повече здрави, усмихнати и щастливи хора!
А на вас мили мои, ви желая много здраве от все сърце!

# 512
  • Русе
Една закачка как изглеждахме снощи!  hahaha Joy hahaha

Среднощни форумски страсти

Аууу, какъв букет цветя  newsm09
За завиждане си е Еда  smile3521
Ама, как пък му намигна  smile3503
Няма да е нощ приспивна   luvbed
Леле, вижте таз Ферда  smile3555
Изтрещяла, луднала е тя  ku-ku
Как награби тая закачалка  newsm57
Стига бе, че тя е откачалка  #Crazy #Crazy #Crazy
Айдее и Бату е пак на ред  newsm12
Как измами ги подред  newsm48
Този път прилъга и Арас  smile3516
в клопка вкара и Еда от раз  smile3512
Божке, а Харун къде отива  smile3506
Тази ярост много му отива  newsm61
Турил погледа си страшен  smile3513
Хубав беее, макар и мрачен  newsm03
Оффф, какво ли пак ще става  smile3515
От реклами време не остава  smile3514
Нещо романтично да се види  kiss kiss
само драми, друго им се свиди  Crossing Arms
Писна ни от тия сценаристи  smile3527
Те не стават даже за статисти   red
Идва ми да се разпсувам вече censored censored censored
Ама яко, да ме чуят отдалече   smile3511
Аааа, търпението ни се изчерпа  bash bash
Искаме си сватба в черква  married married
И романтика и месец меден  1dating txtloves  loveuuu
Отсега до епизод последен  family6

tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

smile3555 smile3555 smile3555 Божееееееее,Бобо, уникална си! smile3521 Минах през всички тия фази! newsm47
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 513
Благодаря на Габи, Рекси, Г-жа Леман, Милена и Ивчето за преводите, поясненията и съдействието newsm51 newsm51 newsm51, на Роси за превода на песента и клипчето newsm51 newsm51 newsm51
Поздравления за Бганьо, Боб и Бобо за стихчетата  smile3501 smile3525 и за Пепелка за чудесното клипче smile3525 smile3501

Снощната серия не ме изненада-очаквах, че ще има 5 минути романтика и 85 други щуротии Crossing Arms
Сега, ще се разтягат локуми до юни месец ooooh!, обаче още след, като Еда загуби бебето съм им дала срок до Великден на нашите "любими" сценаристи, да ни компенсират с едно убедително обгрижване Naughty.Незнам защо, но си мисля, че ще изпреварят с една седмица и ще го видим още в следващия епизод Laughing...ама, че съм оптимистка и аз hahaha
Сцената с Ферда-ужасна, Мелда, ако не е номер за реваншииране пред Харун/а мисля, че няма да е/- отново минава в зоната на здрача ooooh!, трудни дни за Керем и за Гюлер-въобще ooooh! ooooh! ooooh!, Бату, безпаричен, но вездесъщ и недосегаем...ееее бактън вече от глупости #Cussing out
А сега ще чакаме пак до събота, да видим какви локуми са ни проготвили да преглътнем отново... Crossing Arms

# 514
# 515
Една закачка как изглеждахме снощи!  hahaha Joy hahaha

Аууу, какъв букет цветя  newsm09
За завиждане си е Еда  smile3521
Ама, как пък му намигна  smile3503
Няма да е нощ приспивна   luvbed
Леле, вижте таз Ферда  smile3555
Изтрещяла, луднала е тя  ku-ku
Как награби тая закачалка  newsm57
Стига бе, че тя е откачалка  #Crazy #Crazy #Crazy
Айдее и Бату е пак на ред  newsm12
Как измами ги подред  newsm48
Този път прилъга и Арас  smile3516
в клопка вкара и Еда от раз  smile3512
Божке, а Харун къде отива  smile3506
Тази ярост много му отива  newsm61
Турил погледа си страшен  smile3513
Хубав беее, макар и мрачен  newsm03
Оффф, какво ли пак ще става  smile3515
От реклами време не остава  smile3514
Нещо романтично да се види  kiss kiss
само драми, друго им се свиди  Crossing Arms
Писна ни от тия сценаристи  smile3527
Те не стават даже за статисти   red
Идва ми да се разпсувам вече censored censored censored
Ама яко, да ме чуят отдалече   smile3511
Аааа, търпението ни се изчерпа  bash bash
Искаме си сватба в черква  married married
И романтика и месец меден  1dating txtloves  loveuuu
Отсега до епизод последен  family6

tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

smile3555 smile3555 smile3555 Божееееееее,Бобо, уникална си! smile3521 Минах през всички тия фази! newsm47
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Бобо уникална си! hahaha hahaha hahaha Joy Joy newsm51 Laughing Laughing

# 516
# 517
  • София
Еда-Ямур-Харун(в колата)

Еда-Ще дадеш ли и на мен малко захар(бонбони)?
Ямур-вземи ги всичките и ти ги съхранявай.
Харун-Единствена моя,да видим знаеш ли къде отиваме ?
Ямур-в къщи
Харун-не,имам за теб изненада.
Ямур-добре,къде отиваме тогава?
Харун-На едно много специално място за нас с майка ти

# 518
  • София
Малиииииииииииии

# 519
Една закачка как изглеждахме снощи!  hahaha Joy hahaha

Аууу, какъв букет цветя  newsm09
За завиждане си е Еда  smile3521
Ама, как пък му намигна  smile3503
.......................................................................

Бобо,
newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

Боб,БГаньо
smile3501 smile3501 smile3501

# 520
  • София
Малката дама с кок

# 521
Добър ден!

Честит празник на всички здравни работници! Крехък е човешкият живот, но ние ви го поверяваме в тежки минути, и сме ви благодарни за усилията, които полагате.

Не го правя често, но сега ми се ще да споделя впечатлението си и се чудя откъде да го подхвана. Е, нЕма такъв цирк и това е то. Сценарий - де го това нещо?!! Режисура - усеща се безсилието на Джем Табак да накара актьорите да тъжат, да изглеждат омърлушени, покрусени, и как да е иначе, японците гледат по-ведро на бъдещето, отколкото героите тук. Редуцират актьорския състав, половината технически екип участват като съкилийници на Керем, а възнамеряват на снимат още време. Абе, хора направете си още веднъж сметката - или приключете сериала или...карайте как трЕбе. Нов медиен закон - убиха ме... 25-минутен епизод /ситком/ се прекъсва веднъж, 45-минутен епизод - 2 пъти, 80-90-минутен - 3 пъти... Такъв е регламента навсякъде. Да не говорим за прецизността в американските медии да се монтира продукта така, че да не се нарушава сцената. И накрая - турската филмова индустрия гледа към нови пазари - Африка - според думите на програмния директор на АТВ, казани на ТВ панаир миналия месец... Е, те там вече може да пробутат всичко.

# 522
  • София
Като си представя как в сряда още от началото ще има "Шшшшшшшшшшашшшшшшшшшкънино, кво правишшшшшшшшш с моята ашшшшшшшшшшшшшшшкъм, бурда?  hahaha Joy hahaha

# 523
  • София
Добър ден!

Честит празник на всички здравни работници! Крехък е човешкият живот, но ние ви го поверяваме в тежки минути, и сме ви благодарни за усилията, които полагате.

Не го правя често, но сега ми се ще да споделя впечатлението си и се чудя откъде да го подхвана. Е, нЕма такъв цирк и това е то. Сценарий - де го това нещо?!! Режисура - усеща се безсилието на Джем Табак да накара актьорите да тъжат, да изглеждат омърлушени, покрусени, и как да е иначе, японците гледат по-ведро на бъдещето, отколкото героите тук. Редуцират актьорския състав, половината технически екип участват като съкилийници на Керем, а възнамеряват на снимат още време. Абе, хора направете си още веднъж сметката - или приключете сериала или...карайте как трЕбе. Нов медиен закон - убиха ме... 25-минутен епизод /ситком/ се прекъсва веднъж, 45-минутен епизод - 2 пъти, 80-90-минутен - 3 пъти... Такъв е регламента навсякъде. Да не говорим за прецизността в американските медии да се монтира продукта така, че да не се нарушава сцената. И накрая - турската филмова индустрия гледа към нови пазари - Африка - според думите на програмния директор на АТВ, казани на ТВ панаир миналия месец... Е, те там вече може да пробутат всичко.
Няма какво да добавя!  newsm10 smile3505

# 524
  • Русе
Като си представя как в сряда още от началото ще има "Шшшшшшшшшшашшшшшшшшшкънино, кво правишшшшшшшшш с моята ашшшшшшшшшшшшшшшкъм, бурда?  hahaha Joy hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт