Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Хубав ден ви желая с новото попълнение в преведените песни от "Незабравима".
UNUTULMAZ 78 bölüm - Her şey seninle güzel - Zerrin Özer - bg sub
НЕЗАБРАВИМА - 78 епизод - С теб всичко е прекрасно - Зерин Йозер - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/266PeLFxIlo[/video]

Роси, благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

# 466
Да, серията не беше чак толкова зле дори само заради намигването на Еда към Харун. И много цветя вярно имаше, но по този въпрос съм леко раздвоен - букетите даже бяха прекалено много. Тук някои съфорумки се размечтаха за подобни букети и се опитаха да си спомнят дали въобще някога са получавали такива и от от хората, от които са искали до получат. Последното е много важно, естествено. Разбирам ги и споделям чувствата им, но като един практично устроен мъж, който не че не обича цветя, макар и основно в градината, отгледани от друг, си мисля дали Еда щеше да се върже на букетчето, с което я примамиха да отиде в хотела, ако Харун не беше толкова редовен в поднасянето на букети предните дни. Просто се замислих, а не че отричам хубостта и символиката на цветята.

Лек ден ви желая на всички.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 12:15 от baigun

# 467
... си мисля дали Еда щеше да се върже на букетчето, с което я примамиха да отиде в хотела, ако Харун не беше толкова редовен в поднасянето на букети предните дни. Просто се замислих, а не че отричам хубостта и символиката на цветята.

Може би да,а може би не.Това не е първия път в който Харун и подарява рози и в стария първи сезон имаше такива моменти. Laughing Спомняйки си за тогава може би щеше да отиде,а може би съдбата отново беше на страната на Бату. ooooh!

# 468
... си мисля дали Еда щеше да се върже на букетчето, с което я примамиха да отиде в хотела, ако Харун не беше толкова редовен в поднасянето на букети предните дни. Просто се замислих, а не че отричам хубостта и символиката на цветята.

Може би да,а може би не.Това не е първия път в който Харун и подарява рози и в стария първи сезон имаше такива моменти. Laughing Спомняйки си за тогава може би щеше да отиде,а може би съдбата отново беше на страната на Бату. ooooh!

Ами тогава да бягам и аз да пращам на Еда едно букетче по Ди Ейч Ел с бележчица, че Харун я чака на домашния ми адрес. И ако сложа и едно стихче, сигурно ще се върже.

Мераци

Със око ми ти намигаш
Аз поднасям ти букет
С ръка го ти повдигаш
Излита моя самолет

Ти ми тъпчеш лимонада
в прежаднялата уста
повръщам ти я за награда
и те хващам за врата

Хайде, мила, във кревата
Топла чака ни нощта
Нека слеем си телата,
потопени във страстта

# 469

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 470
Бганьо ех тези мераци  hahaha hahaha hahaha  bouquet  bouquet  bouquet

# 471

Ами тогава да бягам и аз да пращам на Еда едно букетче по Ди Ейч Ел с бележчица, че Харун я чака на домашния ми адрес. И ако сложа и едно стихче, сигурно ще се върже.

Мераци

Със око ми ти намигаш
Аз поднасям ти букет
С ръка го ти повдигаш
Излита моя самолет

Ти ми тъпчеш лимонада
в прежаднялата уста
повръщам ти я за награда
и те хващам за врата

Хайде, мила, във кревата
Топла чака ни нощта
Нека слеем си телата,
потопени във страстта

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 472
Разговора на Еда и Харун в лунапарка

Е:Баща ми беще казал....Знаеше ,че няма да можем да скрием истината от Яамур до безкрайност...
Х:Когато му дойде времето  и Яамур ще ни разбере....Баща й колко е  влюбен в майка й.Ще разбере ,че майка й заради нея е рискувала живота си.Нашата любов е невинна....Никой няма грях.Любовта ни никой не може да я почувства като нас,да я разбере.Ако ще целия свят да не я разбира.Не ме интересува....Аз със любовта си към теб ще създам нов свят...Тука преди години вкусих едно от най-невинните чувства...Влюбих се в теб...Нашата любов беше чиста и все още е...Никой не може да я омърси....Разбира се тъжна си,боли те...Обаче тази любов би заздравила всяка рана....Остави света да господства със своите глупости....Ти си ми достатъчна...
Е:Тогава на виенското колело се бях уплашила много...После ти затвори очите ми.Всичко изчезна.Само ти остана и аз се влюбих в теб.Не знаех какво ще се случи,но и да знаех,не бих докоснала и един стих от тази история...

Превод - Леман

Относно честите реклами ,излязъл е такъв закон ,според който те трябва да бъдат по-кратки,но да се излъчват по-често и в ъгъла да се показва ,колко ще продължат.

# 473
Диета

От днес съм вече на диета
На памука ям шербета
Край на манджи и кюфтета
Затлъстя във мен поета

# 474

Е:Баща ми беще казал....Знаеше ,че няма да можем да скрием истината от Яамур до безкрайност...
Х:Когато му дойде времето  и Яамур ще ни разбере....Баща й колко е  влюбен в майка й.Ще разбере ,че майка й заради нея е рискувала живота си.Нашата любов е невинна....Никой няма грях.Любовта ни никой не може да я почувства като нас,да я разбере.Ако ще целия свят да не я разбира.Не ме интересува....Аз със любовта си към теб ще създам нов свят...Тука преди години вкусих едно от най-невинните чувства...Влюбих се в теб...Нашата любов беше чиста и все още е...Никой не може да я омърси....Разбира се тъжна си,боли те...Обаче тази любов би заздравила всяка рана....Остави света да господства със своите глупости....Ти си ми достатъчна...
Е:Тогава на виенското колело се бях уплашила много...После ти затвори очите ми.Всичко изчезна.Само ти остана и аз се влюбих в теб.Не знаех какво ще се случи,но и да знаех,не бих докоснала и един стих от тази история...

Превод - Леман

Относно честите реклами ,излязъл е такъв закон ,според който те трябва да бъдат по-кратки,но да се излъчват по-често и в ъгъла да се показва ,колко ще продължат.

Веднага да се отменя този закон! Голяма глупост е това!

# 475

Превод - Леман

Благодаря за превода и информацията на Леман. newsm51 newsm51 newsm51

Това с тези реклами е страшно досадна работа,щом е приет такъв закон,така ще я караме до края,ужас...
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 476
  • Варна

Мераци

Със око ми ти намигаш
Аз поднасям ти букет
С ръка го ти повдигаш
Излита моя самолет

Ти ми тъпчеш лимонада
в прежаднялата уста
повръщам ти я за награда
и те хващам за врата

Хайде, мила, във кревата
Топла чака ни нощта
Нека слеем си телата,
потопени във страстта

убийствени мераци Председателю  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , да слеят телата , ама йок , ни страст , ни креват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 477
  • Русе

Роси, много хубава песен, хубав текст, хубав клип - 3 Х 1! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 478
  • Русе

Мераци

Със око ми ти намигаш
Аз поднасям ти букет
С ръка го ти повдигаш
Излита моя самолет

Ти ми тъпчеш лимонада
в прежаднялата уста
повръщам ти я за награда
и те хващам за врата

Хайде, мила, във кревата
Топла чака ни нощта
Нека слеем си телата,
потопени във страстта

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Бганьо, прекрасни мераци!  smile3505 newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 479
  • Варна

Благодаря за тази красота мила  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт