Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Бре, този кадър ме изненадва! Еда пред операционната зала! За Ферда или за Тюркян? newsm78 По-скоро за първата, май е успяла! ooooh!

# 451
  • Русе
Нищо неочаквано за турски сериал не видях в снощната серия. Продължаваме си по изпитаната схема, та до юни. За сега погледнах по диагонал и затова за момента две пояснения:

Какво каза Мелда на Ферда за Харун (в началото на епизода) - еми, че  Харун я е изгонил и Ферда много се зачуди. Аз пък им се чудя на акъла на тез двете.....

Тюркян - забравила за операцията си - ами, че тя още в миналата серия каза на Мелда че ще се   обади на лекаря, за да му каже че се отказва от операцията, още каза че не иска да се оперира, а да си изживее последните дни и по-скоро да отива при Джемил. И сега продължава  по тази линия, отново нищо не каза за болестта си на Еда. После Мелда я обвини, когато се пенеше, как така Еда ще ходи на почивка, пък и нищо не знае за техните проблеми.

Е, хайде, спорни ви коментари, пък събота и неделя ще се включа и с някой и друг превод.
Милена, благодаря ти за поясненията!  love001 Божеееееееее, тези хора ме изумяват! Отново ще изсипят всички последствия от премълчаванията на главата на Еда! Е, как да не лудне, завалийката! ooooh!

# 452
Нищо неочаквано за турски сериал не видях в снощната серия. Продължаваме си по изпитаната схема, та до юни. За сега погледнах по диагонал и затова за момента две пояснения:

Какво каза Мелда на Ферда за Харун (в началото на епизода) - еми, че  Харун я е изгонил и Ферда много се зачуди. Аз пък им се чудя на акъла на тез двете.....

Тюркян - забравила за операцията си - ами, че тя още в миналата серия каза на Мелда че ще се   обади на лекаря, за да му каже че се отказва от операцията, още каза че не иска да се оперира, а да си изживее последните дни и по-скоро да отива при Джемил. И сега продължава  по тази линия, отново нищо не каза за болестта си на Еда. После Мелда я обвини, когато се пенеше, как така Еда ще ходи на почивка, пък и нищо не знае за техните проблеми.

Е, хайде, спорни ви коментари, пък събота и неделя ще се включа и с някой и друг превод.

Благодаря за разясненията Милена. Искам да попитам Еда разбра ли за бременността на Ферда, че нещо ми се губи тоя момент?

# 453
  • Варна
Добър ден и от мен , серията беше хубава , много цветя , семейно щастие . Аз се бях подготвила за любов , а то целувки по бузите  hahaha hahaha hahaha

Ради , честит празник ,слънце   bouquet , Иржи на теб също мила честит празник   bouquet

Милена , рекси , Габи , благодаря за разясненията   bouquet

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 14:49 от kesara

# 454
  • Русе

Я, едно клипче, за да ви се оправи настроението!
Добре,че има позитивни хора, като нас, и ги създават!

# 455
Бре, този кадър ме изненадва! Еда пред операционната зала! За Ферда или за Тюркян? newsm78 По-скоро за първата, май е успяла! ooooh!

Това е от друг сериал мисля, не е Йозлем.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 11:01 от moni97

# 456
# 457
Серията наистина не беше чак толкова лоша, като изключиме лудналата Ферда и нейните намерения да махне бебето.
Не ми се мисли Мелда какви ще ги свърши в комбинация с Бату. Нейният образ сценаристите го люшкат от едната в другата крайност.
Сценаристите можеше да ни предложат и някакъв зачатък на обгрижване, а не само целувки по бузата.Да се надяваме обаче, че след толкова червени рози е имало такова и нашите хора са работили по въпроса да направят Ямур кака.  hahaha hahaha hahaha

# 458
Здравейте дружина . Hug Heart Eyes
Милена,Рекси,Розовка  благодаря ви за разясненията момичета.  bouquet  bouquet  bouquet
Ради честит празник мила както и на всички здравни служители .  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 459
Хубав ден ви желая с новото попълнение в преведените песни от "Незабравима".

UNUTULMAZ 78 bölüm - Her şey seninle güzel - Zerrin Özer - bg sub
НЕЗАБРАВИМА - 78 епизод - С теб всичко е прекрасно - Зерин Йозер - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/266PeLFxIlo[/video]

# 460
Здравейте! Hug Hug Hug

Розовке,Рекси,Милена,благодаря за разясненията!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на всички,които празнуват днес!  bouquet  bouquet  bouquet

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 461
Добър ден някой може ли да ми даде линк там в you tube за канал на unutulmaz tv за да гледам от там серията.Благодаря предварително Wink.

# 462
Добър ден някой може ли да ми даде линк там в you tube за канал на unutulmaz tv за да гледам от там серията.Благодаря предварително Wink.
http://www.youtube.com/user/UnutulmazTv#p/u/6/utSwZMU_HaU

# 463

Роси,благодаря ти! bouquet  bouquet  bouquet
Много хубава песен.

# 464
Благодаря ти лек ден на всички за сега.

Общи условия

Активация на акаунт