Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Арас при Едже..
Гледачката:Добре че дойдохте , повече нямаше да издържа..
Арас:Защо?Какъв е проблемът?
Гледачката:Не мога да гледам един човек насила..
Едже:Няма да оздравея..Никога няма да оздравея..
Арас:Добре, успокой се ..Ще ти помогна
Едже:Остави..Че защо дойде..Колко пъти ти казах да не идваш, не искам..Какво искаш от мен?
Арас:Искам да ти помогна.
Едже:Не ме докосвай , не искам помощта ти..Не искам никой да ме съжелява..
Арас:Имаш нужда от някой , който да ти помогне.И ти приеми това.Невъзможно е да живееш така сама..
Едже:Кой ти каза , че искам да живея?Искам да умра.Дори нямам причина да живея..Остави , остави ме ти казвам..Не искам , не ме докосвай и се махай!
Арас:Каквото и да кажеш , оттук нататък няма да те оставя сама!
Едже:С Бату пак ли замисляте нещо?Отговори ми!Защо се занимаваш с мен?Защо си тук?
Арас:Ало,сега ще ти дам един адрес.Веднага ела там.

# 496
  • София
Мокси, много навреме! Благодаря!  Hug

# 497
  • София
Диета

От днес съм вече на диета
На памука ям шербета
Край на манджи и кюфтета
Затлъстя във мен поета

hahaha Joy hahaha

Ооооо Председателю         
Недей така.....
Я остави я таз диета
И продължавай ...на кюфтета

Поета в тебе си е екстра
И римите с лекота редиш
Сипи и бира ледено студена
Диетата за враговете остави

Калориите нужни....кат ги няма
Разваля се римуваната ни програма
И мислите забавени... текат
Дорде....съвсем се заблатят

# 498
  • София
Боби, страшна си скица!   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Не му се връзвай на диетите на Председателя - то пък една диета с памук шекер, остави се!  hahaha Joy hahaha

# 499
Хубав ден ви желая с новото попълнение в преведените песни от "Незабравима".

UNUTULMAZ 78 bölüm - Her şey seninle güzel - Zerrin Özer - bg sub
НЕЗАБРАВИМА - 78 епизод - С теб всичко е прекрасно - Зерин Йозер - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/266PeLFxIlo[/video]

прекрасна песен!

# 500
Розовче, благодаря ти за превода!  newsm51 newsm51 newsm51
Замислям се, че всъщност Тюркян постъпи правилно - може би не трябваше да излъже така открито Ямур, можеше да замаже отговора и да й отвлече вниманието, но по принцип аз одобрявам начина, по който предпази детето. Тази отрова, която за съжаление заля децата на Ферда щеше да се загнезди в детето с доста тежки последици. Искрено ми дожаля за децата на Ферда - в квартала и в училище им се подиграват - майка ти си има любовник, лелите ти се борят за един мъж - просто ужасно.  ooooh! Като добавим и чичо им в затвора, напълно разбираема става постъпката на Зейнеб. И тези деца нямат избор - нито да се преместят, нито да отидат при баща си!
Решението на Тюркян е най-доброто за Ямур - далеч от дома на Гюлер и този път не, защото те са лоши или примитивни, а просто защото поне тя може да бъде спасена от тази помия!  

супер си  го написала newsm10

# 501
# 502
... си мисля дали Еда щеше да се върже на букетчето, с което я примамиха да отиде в хотела, ако Харун не беше толкова редовен в поднасянето на букети предните дни. Просто се замислих, а не че отричам хубостта и символиката на цветята.

Лек ден ви желая на всички.
Може би да,а може би не.Това не е първия път в който Харун и подарява рози и в стария първи сезон имаше такива моменти. Laughing Спомняйки си за тогава може би щеше да отиде,а може би съдбата отново беше на страната на Бату. ooooh!

Ами тогава да бягам и аз да пращам на Еда едно букетче по Ди Ейч Ел с бележчица, че Харун я чака на домашния ми адрес. И ако сложа и едно стихче, сигурно ще се върже.

Със око ми ти намигаш
Аз поднасям ти букет
С ръка го ти повдигаш
Излита моя самолет

Ти ми тъпчеш лимонада
в прежаднялата уста
повръщам ти я за награда
и те хващам за врата

Хайде, мила, във кревата
Топла чака ни нощта
Нека слеем си телата,
потопени във страстта

То е ясно, че Еда веднага ще си сложи най-новия тоалет и ще хукне към домашния ти адрес, ама трябва да кажеш на Бату да прати бележка на жена ти, че ще я чака на неговия адрес в Истанбул, че иначе не ми се мисли.

# 503
# 504
За мен това протакане е абсолютно безсмислено и определено намалява интереса ми. Но явно вече всичко опира до пари за целия екип /колкото и неприятно да звучи/.

# 505
За мен това протакане е абсолютно безсмислено и определено намалява интереса ми. Но явно вече всичко опира до пари за целия екип /колкото и неприятно да звучи/.
Това според мен не е от сега,а от доста време,ама какво да се направи ще гледаме...

# 506
  • Русе

Розовка, благодаря за преводите!  love001 newsm51 newsm51 newsm51 Божеее, за къде сме без вас?!
Пепел от рози, страхотен клип, отново! Hug Hug Hug newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Боб, много вкусни рими днес редиш! hahaha smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 507
Ха сега, здравейте и от мен. Виждам, че страстите не са се успокоили. Не беше честно да ни лишат от така дългоочакваните сцени на обгрижване, но ... сценаристка им работа, нищо ще го преглътна някак. ooooh!
Сърдечно благодаря за вниманието, което ни оказват Розовка, Милена, Рекси, Ива и г-жа Леман, превеждайки ни ключови моменти. Росисан, прекрасен клип с много емоционална песен. Бай Ганьо, както винаги с великолепно чувство за хумор. Поздравления! Много цветя за Вас от мен  Hug
Честит празник на Ради, Иржи и всички здравни работници. Поклон пред благородната им професия! newsm20

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 16:05 от kometka76

# 508
  • София
Една закачка как изглеждахме снощи!  hahaha Joy hahaha

Среднощни форумски страсти

Аууу, какъв букет цветя  newsm09
За завиждане си е Еда  smile3521
Ама, как пък му намигна  smile3503
Няма да е нощ приспивна   luvbed
Леле, вижте таз Ферда  smile3555
Изтрещяла, луднала е тя  ku-ku
Как награби тая закачалка  newsm57
Стига бе, че тя е откачалка  #Crazy #Crazy #Crazy
Айдее и Бату е пак на ред  newsm12
Как измами ги подред  newsm48
Този път прилъга и Арас  smile3516
в клопка вкара и Еда от раз  smile3512
Божке, а Харун къде отива  smile3506
Тази ярост много му отива  newsm61
Турил погледа си страшен  smile3513
Хубав беее, макар и мрачен  newsm03
Оффф, какво ли пак ще става  smile3515
От реклами време не остава  smile3514
Нещо романтично да се види  kiss kiss
само драми, друго им се свиди  Crossing Arms
Писна ни от тия сценаристи  smile3527
Те не стават даже за статисти   red
Идва ми да се разпсувам вече censored censored censored
Ама яко, да ме чуят отдалече   smile3511
Аааа, търпението ни се изчерпа  bash bash
Искаме си сватба в черква  married married
И романтика и месец меден  1dating txtloves  loveuuu
Отсега до епизод последен  family6

tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 509
  • София
Ееее, много е нежно и романтично. И с тази прекрасна песен! Браво!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт