Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 439
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе

Страдаща серия!

# 541
Бобоянче, направо ме хвърли от коня с тези "Страсти". Ама как хубавичко си ни обрисувала, точно така се чувствах и аз!

# 542
  • Русе

Спомен от една дълго чакана целувка!

Стара статия е!

# 543
Във всеки случай напоследък се улавям, че започвам да съжалявам Мелда. Не знам какво замисля пак и какво й се върти в главата, ама не е ли за съжаление? Без мъж, без семейство, без любов, без работа - седи си вкъщи при майка си и не се вижда изход. И отгоре на всичко трябва да се прави на добра сестра, която искрено се радва на щастието на сестра си с бившия й мъж. Е това как ви се вижда? Не ще лудне и при Бату ще иде, ами не знам още какво може да направи. Това е един изперкал и емиционално сринат човек. И за себе си сигурно е права да реагира остро на "специалното" отношение към Еда. Не стига, че получи мъжа, който искаше, има дете от него, ами и специално и само до нея имаше писмо от Джемил. Трудно се изтърпява такова нещо.
Мисля,че нарочно ни показват различни гледни точки  кой как обича и как се спаравя когато е отхвърлен.
 Мелда,когато разбра и беше отхвърлена в нея надделя злобата,егоизма и отмъщението,и повече не можа да хване живота в ръцете си и да поеме по свой път.
 Толга-при него надделя доброто,себеотдаването и когато се примили стова,че не може да бъде с Еда взе живота в ръцете си и пое по нов път.
 Едже- отначало също като Мелда надделя завистта,егоизма и отмъщението но след това осъзна,че по този начин наранява най вече себе си,а и хората които обича.Дали ще стъпи на крака и ще поеме по пътя си като Толга ще видим или ще ни поднесат трети вариянт ще видим
Сори, почти същото писах за Мелда! Боже.....! ooooh!
Вени,че то си е така как да напишеш друго.Постъпките на героите се определят от характера им и начина на възпитание и средата в която израстват.
Мелда , винаги се е чувствала пренебрегната.Винаги  Еда е била любимката в семейството и затова е станала и по злобна и завистлива.
Толга е отгледан само от майка си но с много любов и внимание.Затова е добър,жертващ любовта си за любимия и правилно преценявайки,че не може да живее с човек който не го обича.Затова и пое по нов път.
 Едже е израстнала без любов от родители.Тъй като нищо не е получавала лесно е научена да се бори за това което желае независимо как.Затова отначало беше злобна,егоистична и отмъстителна  борейки се за любовта на чавека когото обича,но когато разбра,че по този начин наранява себе си и хората които обича спря и реши да се поправи защото осъзна,че с лошо не се постига нищо.Надявам се,че ще поеме и тя по нов път.

# 544
Ох ,тази серия по ТВ не ми се гледа.Една от най-тежките  и трогателни серии.Ако бях на мястото на Еда незнам дали щях да успея да преживея  всичко което и се случи.

# 545
На моите прекрасни приятели тук - последното ми клипче.

UNUTULMAZ 78 bölüm - Kal - Teoman ft Atiye Deniz - bg sub.
НЕЗАБРАВИМА 78 епизод - Остани - Теоман и Атийе Дениз - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/s_rKAhwMyy8
http://www.vbox7.com/play:da9c8d2e

# 546
  • София
Еда-Ямур-Харун

Я-офффф,не се затваря,как ще се съберат всичките тези?
Е-какво има?
Я-мамо помогни ми не се затваря.
Е-спри да видя.Дъще какво ще правиш с толкова дрехи ?
Я-Но не знаем къде отиваме,на някое топло или заснежено място.
Е-с толкова дрехи няма да се затвори.Тогава Нилюфер да донесе по-голям куфар .
Я-Супер да донесе,аз ще взема и това също и онова също ще взема.Къде е татко,кога ще тръгваме на път?
Е-говорихме скоро ще тръгнем
Я-татко дойде
Е-Ямур,полека.
Я-татко не дойде ,но розите дойдоха.И аз като татко ще искам единствено в мен да е влюбен.
Е-намери си за теб някой моя малка дъще.Много съжалявам
Я-И аз не мога ли да се влюбя?Това пътуване,баща ми дойде,а аз още не съм приготвила куфара.
Еда-бавно,полека.
Х-цветята са свършили работа
Е-цветята не,ти
Х-готови ли сте?
Е-аз съм готова,но дъщеря  ни все още не е.
Я-не,готова съм
Е-къде ще ходим,много съм любопитна?
Х-ти казваш ли ?
Е-добре и аз го правя това,кажи вече
Х-утре сутринта ще видите.
Е-няма ли да тръгваме тази вечер?
Х-за тази вечер имам друг план.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 00:27 от reksi

# 547
  • Русе
Ох ,тази серия по ТВ не ми се гледа.Една от най-тежките  и трогателни серии.Ако бях на мястото на Еда незнам дали щях да успея да преживея  всичко което и се случи.

Aaaaa, исках пак да гледам Еда на "гроба" и...сцената под душа! Едната- разтърсваща от скръб, а другата от нежност!

# 548

Роси,клипчето е страхотно.Благодаря  за удоволствието,което ни доставяш с клипчетата си. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 549
  • Русе

Росисан, клипа е върховен!Супер! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 550
Еда-Ямур-Харун

Е-какво има?
Я-Супер да донесе,аз ще взема и това също и онова също ще взема.Къде е татко,кога ще тръгваме на път?
Я-татко дойде
Е-Ямур,полека.
Я-татко не дойде ,но розите дойдоха.И аз като татко ще искам единствено в мен да е влюбен.
Я-И аз не мога ли да се влюбя?Това пътуване,баща ми дойде,а аз още не съм приготвила куфара.
Еда-бавно,полека.
Е-цветята не,ти
Х-готови ли сте?
Е-аз съм готова,но дъщеря  ни все още не е.
Я-не,готова съм
Х-ти казваш ли ?
Е-добре и аз вече ще  казвам какво правя.

Рекси,благодаря за превода.Значи Харун е мислел да заминат за някъде ,но да видим след случката с хотела какво ще стане. newsm51 newsm51 newsm51

# 551
  • Русе
Еда-Ямур-Харун

Е-какво има?
Я-татко дойде
Е-Ямур,полека.
Еда-бавно,полека.
Е-цветята не,ти
Х-готови ли сте?
Е-аз съм готова,но дъщеря  ни все още не е.
Я-не,готова съм
Х-ти казваш ли ?
Е-добре и аз вече ще  казвам какво правя.

Рекси, благодаря!  love001 newsm51 newsm51 newsm51
След тази неочаквана случка вечерта,на Харун ще му се променят плановете. smile3515 А може би - не?! newsm78

# 552
  • Русе
Ееее, Дори! Дай да се договаряме, коя от нас - на кой пост! newsm62

# 553
Ееее, Дори! Дай да се договаряме, коя от нас - на кой пост! newsm62
Вени добре,че първо видях и този ти пост,че пак щяхме да пишем едно и също. Hug

# 554
Тази сценка беше страхотна с намигането

Общи условия

Активация на акаунт