Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Рекси, благодаря!  love001 newsm51 newsm51 newsm51
След тази неочаквана случка вечерта,на Харун ще му се променят плановете. smile3515 А може би - не?! newsm78
Планът на Харун за вечерта беше разходката им,а относно заминаването утре,за тях утре е доста относително понятие,не се знае кое утре ще е  hahaha hahaha hahaha  На другия ден  Харун се среща с адвоката на Керем във връзка съсъ случилото се,после пък ходи в холдинга,а и след случката в хотела изобщо не вярвам че ще заминат на почивка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 556
  • Русе
Тази сценка беше страхотна с намигането

Въобще нея вечер Еда живна! Почти видях онова момиченце от началото на сериала.  Както казва Харун - "Любовта лекува всички рани"/ не цитирвам, от този род беше/ newsm03

# 557
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Честит професионален празник на Ради Flowers Bouquet и всички медици- необходими и всеотдайни! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose......
Благодаря за преводите на Рекси  bouquet, Розовка  bouquet и г-жа Леман  bouquet, че тъмнината е почти пълна без тях!
Прекрасни клипчета днес- на Росисан  bouquet и Пепелка  bouquet! Благодаря за немвероятните изживявания- клипчетата са страхотни! bowuu
За Бганио ми се свършиха похвалите вече- той си знае- човече, велик си! И Бобо- с невероятното й чувство за хумор и талант! thumbsup Grinning
Да споделя и аз впечатленията си от снощната серия- на мен ми хареса! Гледам каквото ми предложат, нямам особени очаквания, не съм предубедена и пренавита!  Crossing Arms Няма да критикувам никого за нищо- нито сценаристи, нито създателя на програмната схема на АТВ, макар че снощи май гледахме реклами, прекъсвани от серията от "Незабравима". Simple Smile Малко пофучах, щото всичко развалиха с тия прекъсваници, но днес изгледах серията на спокойствие и имам съвсем други впечатления- интересно ми беше, диалозите бяха силни, актьорите пак играха добре, историята се развива- за някои се разплита, за други се заплита, образите де боксуват, де се разгръщат и пак стана тя една накрая... ooooh! Чакам сряда! smile3539

# 558
  • София
Като си представя как в сряда още от началото ще има "Шшшшшшшшшшашшшшшшшшшкънино, кво правишшшшшшшшш с моята ашшшшшшшшшшшшшшшкъм, бурда?  hahaha Joy hahaha

Ама се обзалагам, че после не знаеш какво ще последва, а аз вече знам, но няма да кажа... Поздравления за "Страстите"! Великолепно си го написала!.
Аз ли не знам?  Crossing Arms Ти като си такъв стиснат, аз пък ще си разкажа всичко!  smile3508 Да видим сега........................

Е: Харун...не е това, което си мислиш...Аз...
Х: Сус...не искам да те слушам.../обръща се към Арас/...Ти негодник такъв, зад гърба ми ли прелъстяваш жена ми?....Следва удар...Арас се изправя с разбита уста
А: Нека ти обясня ....Еда не е виновна...
Х: И двамата ме лъжете...
Е: Харун, спри! Аз получих букет рози, като тези, кито ти ми пращаше...Вътре имаше бележка...да дойда тук...помислих, че са от теб...
А: И аз получих бележка да дойда тук...когато някой почука на вратата и видях Еда разбрах, че Бату нарочно го е направил...
Х: И аз получих бележка.....................Бату...хаярсъзин, шашкънин, хайванин....
Б: За мен ли си говорите? Ето ме.../насочва пистолет към Еда/ Айде сега да ви видя кой повече я обича....
Х: Само да я докоснеш...и косъм ако падне от главата й...
Б: Пак ли ме заплашваш...нали знаеш кой винаги е победител....аз...аз ти дишам във врата, аз съм винаги един ход пред теб..
....чува се изстрел.....Арас е застанал зад гърба на Бату с пистолет в ръка....Бату бавно пада....Еда естествено припада....Харун се втурва към нея
Х: Ашкъм, мила, отвори очи...не ме оставяй....
А: Писна ми от тебе, Бату...сега с тебе е свършено...телефонът му звъни...
Н: Арас, сине, Едже не е добре...бързо ела....
А: Мам...Назан, спокойно, какво се е случило? Добре, идвам веднага
Х: Арас, какво става?
А: Едже не е добре
Х: Идвам с теб
А: Недей, погрижи се за Еда...
Х: Добре...дръж ме в течение....Еда, скъпа, да си вървим...
...през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака....

# 559
  • Русе

След тази неочаквана случка вечерта,на Харун ще му се променят плановете. smile3515 А може би - не?! newsm78
Планът на Харун за вечерта беше разходката им,а относно заминаването утре,за тях утре е доста относително понятие,не се знае кое утре ще е  hahaha hahaha hahaha  На другия ден  Харун се среща с адвоката на Керем във връзка съсъ случилото се,после пък ходи в холдинга,а и след случката в хотела изобщо не вярвам че ще заминат на почивка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Зависи какво са решили "Светата Троица"/сценаристите/. Дано не са заложили пак на ревността на Харун,че ще изпуша...от повторения!

# 560
  • София
Бобоянче, направо ме хвърли от коня с тези "Страсти". Ама как хубавичко си ни обрисувала, точно така се чувствах и аз!

Благодаря на всички за отзивите, но това не е моя хрумка...Аз просто описах в рими автентичните реакции на форума снощи! Заслугата си е на форума!  Hug

# 561
  • Русе
Аз ли не знам?  Crossing Arms Ти като си такъв стиснат, аз пък ще си разкажа всичко!  smile3508 Да видим сега........................

Е: Харун...не е това, което си мислиш...Аз...
Х: Сус...не искам да те слушам.../обръща се към Арас/...Ти негодник такъв, зад гърба ми ли прелъстяваш жена ми?....Следва удар...Арас се изправя с разбита уста
А: Нека ти обясня ....Еда не е виновна...
Х: И двамата ме лъжете...
Е: Харун, спри! Аз получих букет рози, като тези, кито ти ми пращаше...Вътре имаше бележка...да дойда тук...помислих, че са от теб...
А: И аз получих бележка да дойда тук...когато някой почука на вратата и видях Еда разбрах, че Бату нарочно го е направил...
Х: И аз получих бележка.....................Бату...хаярсъзин, шашкънин, хайванин....
Б: За мен ли си говорите? Ето ме.../насочва пистолет към Еда/ Айде сега да ви видя кой повече я обича....
Х: Само да я докоснеш...и косъм ако падне от главата й...
Б: Пак ли ме заплашваш...нали знаеш кой винаги е победител....аз...аз ти дишам във врата, аз съм винаги един ход пред теб..
....чува се изстрел.....Арас е застанал зад гърба на Бату с пистолет в ръка....Бату бавно пада....Еда естествено припада....Харун се втурва към нея
Х: Ашкъм, мила, отвори очи...не ме оставяй....
А: Писна ми от тебе, Бату...сега с тебе е свършено...телефонът му звъни...
Н: Арас, сине, Едже не е добре...бързо ела....
А: Мам...Назан, спокойно, какво се е случило? Добре, идвам веднага
Х: Арас, какво става?
А: Едже не е добре
Х: Идвам с теб
А: Недей, погрижи се за Еда...
Х: Добре...дръж ме в течение....Еда, скъпа, да си вървим...
...през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака....
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Бобооооооооо, не мога повече! newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 562
  • София
Ох ,тази серия по ТВ не ми се гледа.Една от най-тежките  и трогателни серии.Ако бях на мястото на Еда незнам дали щях да успея да преживея  всичко което и се случи.

Аз я изгледах с много смесени чувства! Този епизод е един от най-силните - когато Еда ровеше гроба за детето си за първи път имах нечестиви мисли към сценаристите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire, но сцената под душа после е една от най-добрите, които съм гледала! smile3521

# 563
  • Русе

Бобо, цветя за теб, за невероятния ти сценарий! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 564
  • София
Зависи какво са решили "Светата Троица"/сценаристите/. Дано не са заложили пак на ревността на Харун,че ще изпуша...от повторения!
Аз ли пак съм неразбрала,но не бяха ли Двамата глупаци(сценаристите де),кога станаха трима  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 565
  • София
На моите прекрасни приятели тук - последното ми клипче.

UNUTULMAZ 78 bölüm - Kal - Teoman ft Atiye Deniz - bg sub.
НЕЗАБРАВИМА 78 епизод - Остани - Теоман и Атийе Дениз - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/s_rKAhwMyy8
http://www.vbox7.com/play:da9c8d2e

Прекрасно! Нежно и красиво! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 566
  • София

Относително, относително...колко да е относително....мах до юни!  hahaha hahaha hahaha Рекси, благодаря ти мила! По-добре ли си?

# 567
Хей компания уникални сте и незабравими. Hug Heart Eyes
Бобо ще ме умориш от смях  Joy Joy Joy Joy Joy имам чувството ,че ще ми се разтегнат лицевите мускули хиля се като ряпа . Joy Joy Joy Браво неповторима си .  bouquet
Боб поздравления за стихчетото ти .  bouquet Heart Eyes Почти съм сигурна ,че четейки го Бганьо ще си промени тактиката и ще си иска кюфтенцата . Peace
Розичке ,Росисан прекрасни клипчета момичета . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Огромни благодарности за труда който полагате и ни радвате .  bouquet  bouquet  bouquet
Рекси,Милена ,Розовка ,Ивва и на г-жа Леман безкрайни благодарности за превода и разясненията . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 568
  • София
Тази сценка беше страхотна с намигането

Въобще нея вечер Еда живна! Почти видях онова момиченце от началото на сериала.  Както казва Харун - "Любовта лекува всички рани"/ не цитирвам, от този род беше/ newsm03
Много точно казано, Вени!  smile3521 Препратката беше ясна - върнаха Еда в онова жизнерадостно състояние, което плени Харунски! Много беше мило....поне това!  Crossing Arms

# 569
  • Варна
Едно стихче от мен след снощната серия  Peace

Благословия

Най- истинска радост
носят обикновените неща!
Общуването е сладост-
най- желана на света!...

Прекрасен ден прекаран
с най- любимите ти...
Романтична нощ споделена
с мъжа на живота ти...