X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 435
Светльо има невероятен талант, но е голям лигльо и е много несериозен.
То се видя и снощи като излезе как се лигавеше. Жалко, че не може да се възползва от това, което има. Подозирам, че затова не е издаден албума му.
Може и да така да е,но при Слави нещата взехата да стават все такива ,този който ще спечели формата независимо от какво естество,готвач ,танци и прочие отива в 10-та глуха.Последно даде ресторант уж подарък пък се оказа под наем,доста фалшиви неща прави.
Иначе песента която той представи някъкси не ми допадна .Италианския беше доста зле едвам познах ,че това е Винчеро
Явно най-големият келипир в конкурсите на Слави е да пееш в Ку-ку Бенд. То в първият, точно в който участва Светльо, точно това беше "наградата". Естествено Борис беше по-удобният победител в случая. Напълно го лишиха от всякакъв собствен облик. Направиха от него един перфектен имитатор, та чак до втръсване. Хич не мога да си представя Зарко на неговото място. Защото всъщност съгражданите му така му казваме, аа да и Д-р Склери е другият му псевдоним Laughing. Светльото Слави го наложи.

# 436
Последно даде ресторант уж подарък пък се оказа под наем,...

това сериозно ли?   Shocked
под наем ли остана?
Тогава хич да не се чудим защо спечели така омразната на всички Сидония Sunglasses Само язък за сълзите дето проля и за цялото напъване, щом ще си плаща. Всъщност последното обяснява сълзите.

# 437

това сериозно ли?   Shocked
под наем ли остана?
платен за една година наем,после победителя си го плаща

# 438
аз тогава нямах много време да го следя и не съм си съставяла кой знае какво впечатление за участниците /дори победителката си я спомням смътно/, но непрекъснатото повтаряне за "подарък ресторант.., подарък ресторант...." го помня много добре!  Shocked
сега от вас разбирам, че е било лъжа

# 439
това сериозно ли?   Shocked
под наем ли остана?
платен за една година наем,после победителя си го плаща

И цялото оборудване вътре, което не е никак евтино.
А и не знам дали някъде е казвано, че помещението е собствено. Слави казваше, че дава ресторант, ама как, не е обяснявал. Самите участници са били запознати с условията вероятно.
И това не е никак малък подарък - за година, ако си способен и с тая реклама, като нищо ще е печеливш, та ако ще и наем да плащаш.
Но това е друга тема.
А Светльо и аз няма да го търпя - най-малкото, защото се подиграва с таланта си. Никой не знае какво е правил, та са го наритали. Не може всичко да му е оправдание. Аз не бих вложила и 1лв. в тоя индивид, щото ще го пропилее и няма да направи нищо с него.

# 440
  • Сливен
Аз мисля, че не толкова лиготията на Светльо е приичина да не му се издаде албума. По-скоро считам, че са принципни различия при изготвянето му. Всички знаем какъв тип музика продуцира Слав.

# 441
Оффф сега гледах онова Кати с големите балкони , еййй много лигаво бе . Sick Rolling Eyes ooooh!

# 442
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Оффф сега гледах онова Кати с големите балкони , еййй много лигаво бе . Sick Rolling Eyes ooooh!

Аз пък се загледах отново в Мари  Mr. Green Тази жена ми е фаворит  Heart Eyes  newsm57

# 443
  • Испания
Оборудване на цял ресторант, безплатно за година - това малко ли е? Или обичаме да плюем. Или четем само жълтата преса. А някой замисля ли се на колко души Слави дава възможност да се изявят и ако имат НЯКОЙ в главата си, ще съумеят да се справят. Той им дава началния старт. А това никак не е малко. Не него, например, никой не му е дал даром каквото и да било.

Побеснявам като чета, че само го плюят. Слави го познавам лично от 1994 година. Била съм и на редколегии в офисите, и на концерти, и на промоции. Участвал е в организирани от мен благотворителни концерти и прояви. И нямате представа какъв прекрасен Човек е. И не ви говоря празни приказки, за да ми минава времето. Нямате и най-малка представа какво прави и на колко хора помага, но никога не го афишира.

Като знам какъв перфеционист е Слави, въпросният Светльо може да е най-големият талант, не би го търпял и един ден.

Катерина отново затвърди мнението ми за нея от момента, в който я видях първия път. Мартин, продавачът на царевица, се държи в пъти по-достойно от нея.

В "Карбовски директно" днес ще бъде Мария Илиева.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 14:54 от smileys

# 444
За благотворителността му му свалям шапка.Прави го без да афишира.Но smileys,кажи ми честно има ли някой който го гледа все още и това ти го казвам аз която съм му супер фен,толкова толкова е зациклил,че ме е яд да му гледам шоуто.За ресторанта той си казваше през цялото време собствен ресторан никога не е обяснявал точно как и що.,Но да не спамим повече

# 445
Онова момиче с големите балкони изглежда като ментално възпрепятствано. Не смятам, че пя достатъчно добре, но щом журито казва....

# 446
Слави вървеше , докато беше покрай Любен Дилов , то си личи кой е креативния от цялата група ,
след като Дилов напусна се видя неговата несъстоятелност ...

Побеснявам като чета, че само го плюят. Слави го познавам лично от 1994 година.
ту мъч кока , ама не кола , а тя води до доста характерови изменения ,
защо никой от тези , които го напуснаха не казва добра дума за него ?

# 447
  • Mediterraneo
Онова момиче с големите балкони изглежда като ментално възпрепятствано. Не смятам, че пя достатъчно добре, но щом журито казва....

Нали?! Точно такова впечатление ми направи и на мен.

# 448
  • Испания
Не споря с никого. Изразявам мнение и то не възоснова на прочетено в жълтата преса.

Пламéна  ooooh! ooooh! ooooh!

Боряна пак ме разплака. Тя говори на "Вие" на Мария Илиева, а Мария й говори на "ти". Възпитание!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 15:45 от smileys

# 449
  • Разпиляна във въображението
Стела и 14 годишното момче бяха невероятни. Много им се радвах.

Общи условия

Активация на акаунт