X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
Не се познават. Била на нейно участие и се снимали заедно (Преслава явно се е снимала с феновете си). И тогава изведнъж пламнала изпепеляваща любов (едностранна разбира се  Laughing)

# 661
  • out of space
Не се познават. Била на нейно участие и се снимали заедно (Преслава явно се е снимала с феновете си). И тогава изведнъж пламнала изпепеляваща любов (едностранна разбира се  Laughing)

Въййййй  newsm43

# 662
А, бе, прави си реклама, не се впечатлявай толкова Wink
Вярно, хубаво пее, но с какво друго да я запомни човек, освен с различие.

# 663
  • Има много детски смях.
Тя, тази Анастасия, не каза ли, че има някакво гадже, което даже май поздрави на концерт, или в някое интервю по ТиВи,не помня.  newsm78 Аз днес разбрах за обсебеността й от Преслава. Мисля, че това ще я прецака, журито хич не се кефи на чалга, така като гледам...

Тази с пластиките ми е гадна. Ана също, в излъчването й има нещо, с което ме отблъсква.

# 664
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ангел и Моисей бяха страхотни, както винаги  Simple Smile

Рафи  Heart Eyes Толкова лъчезарен човек не бях виждала скоро, прекрасен глас и страхотно сценично поведение  Peace

Стела...все повече ми пада в очите. То бива самосъжаление, но нейното минава границите  Tired А и тази вечер не ми хареса как се представи. И съм много съгласна с казаното над мен /не помня съфорумката коя беше/, че флиртува с журито, а иначе "умира" от притеснение.

А дИвойката, дето харесва Преслава /не й помня името/ за мен не позира. Просто това държание си е типично лесбийско  Simple Smile Казвам го от опит  Wink

А защо така Рафаел се отказа  Thinking Чудя се на такива хора - за какво изобщо участват като ще се отказват  Laughing

ПП. Umma, да, поздрави я, казва се Петя  Peace

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 22:04 от Katencetoo

# 665
А защо Стела няколко пъти вече повтаря как за разлика от другите нямала професионален опит и т.н., след като е свирила и пяла с още някакъв младеж по клубове?

# 666
1. Пеят масово фалшиво
2. Продуцентите правят шоу на техен гръб
3. Милите деца не получават и 1 стотинка, а всичко отива за продуцентите- акули  ooooh! ooooh!

# 667
Това е конкурс-състезание. Не могат да дават на всички явили се "мили деца" пари. Къде ще му излезе краят  newsm78
А и голяма част от тях са далече от понятието "мили деца"

# 668
Лесен начин за печалба  Naughty

# 669
Кога ще е този извънреден епизод, за който някой спомена?

Иначе като почнат концертите предполагам, че ще има предаване 1-2 пъти седмично.

# 670

Естествено е, че търсят печалба, няма да го правят от добра душа я  Wink

# 671

Естествено е, че търсят печалба, няма да го правят от добра душа я  Wink

Joy Joy Това е като да имаш офис и да плащаш само за ток и телефон, а за заплатите да се ослушваш............ кеф  Whistling Whistling от утре и аз съм така с моите служители, само дето ще остана без такива  Crazy Crazy

# 672
То по твоята логика излиза, че някой
на сила ги е накарал да участват.
Все пак всеки си прави сметката.
Много от тях никога не биха видели
сцена, ако не участваха в този
"експлоататорски" формат. Laughing

# 673
Даааам, и на 99.9% от тях това ще им е първото и последно виждане на сцена  Laughing Laughing

# 674
Кога ще е този извънреден епизод, за който някой спомена?
В неделя от 22.30, доколкото помня /мързи ме да проверявам в нет-а Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт