X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
 от Варна , днес беше снимано във Варна ..

# 151
  • София
Е, значи не е жената от супера Mr. Green

# 152
Не видях отзиви за Мартин.  Wink Стра-хо-тен!!!   bouquet...

Много "въздействащ"!  Laughing Тва в стилистиката на едно друго подобно предаване.

# 153
опитвам се да изгледам първото предаване, ама от буфериране... вече 2 часа го гледам  Confused

# 154
Изтегли го от тук, качват го 10 мин след края му http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents и се отваря от чужбина Simple Smile

# 155
Изтегли го от тук, качват го 10 мин след края му http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents и се отваря от чужбина Simple Smile

за втори епизод ще се възползвам от твоя сайт. 

Боряна, не че ми е адашка, но ме разтопи!  Hug

# 156
  • Испания
Последната мацка, дето пя Дилайла, къде каза, че работи?
Изглежда ми позната, в супермаркета, в който пазарувам понякога, има една, която ужасно прилича на нея.

Сега го гледах на запис. Пишеше: безработен музикант.

Много ми хареса Анастасия. Шапка й свалям за смелостта, а и страхотно пее.

Девойката Поли, завършила консерваторията и представила ни Евровизия, думата диапазон ли не знае?  newsm78

Харесаха ми брата и сестрата, както и момчето със зелените очи.

Васко Василев го обожавам и сега ми харесва как се държи. Не само е талантлив, но интелигентен и възпитан. Очарована съм да виждам реакциите му на всяко изпълнение.

Днес Мага ми стана симпатичен.

Гледам и "Гласът на България". Най-големият минус там, според мен, са ужасните водещи. Део тук много си е на мястото. Сладур и половина!  Simple Smile

# 157
  • SA
Eeee, страхотно излъчване има този Мартин! Какво е правил този човек досега, че не се е появявал на сцена? Пее чудесно, но и има нещо магнетично във визията си, което мисля му е в голям плюс.
Много ми допадна и последната участничка- Анастасия. Тя пък показа, че големият талант може да блесне и без особено атрактивна външност. Страхотен глас!

# 158
Аз гледах на запис двете серии и определено много повече ми харесва от Гласът на България. За сега фаворити са ми Боряна, имигрантът, Мартин и Анастасия. Приятно съм изненадана, че има толкова неоткрити таланти. Като гледам Гласът на България, където повечето участници са се явявали вече другаде, си мислех, че и тук ще е така. А за нелепите участници, ми е трудно да повярвам за някои от тях, че не е режисирано. Особено за плувкинята, която два пъти била зад шамандурата и на сцената изведнъж се запъти нанякъде, после се върна и така няколко тегела. Тези образи, ако не са режисирани, от къде ги намират предварително да ги интервюират и точно на тях да попаднат?

# 159
Толкова е просто - интервюират всички Simple Smile

# 160
Кога е следващото предаване?

# 161
  • Испания
Довечера.

# 162
Как ще се излъчва? Понеделник и вторник ли?

# 163
А да знаете дали по някой канал ще повтарят епизодите?
И на мен Анастасия много ми хареса вчера.

# 164
  • Испания
А да знаете дали по някой канал ще повтарят епизодите?
И на мен Анастасия много ми хареса вчера.

Качват записите: http://play.novatv.bg/program/khfaktor

Общи условия

Активация на акаунт