X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
Васко Василев наистина е единственият в журито, който се държи адекватно. Не се подхилква на заблудените таланти, както останалите трима, дори напротив - имам чувството, че изпитва съжаление като към откровено луди хора. Поли Генова от къде го вади това самочувствие, не знам. Визията й е потресаваща. Не може да се имаш за звезда, а да ходиш с косми по ръцете, все едно си макак.
Звезда...

# 226
Ето го днешното предаване:
http://play.novatv.bg/play/253794/

# 227
  • София
Е, тоя пя ужасно, бе!!!
КАкво пък толкова се прехласна МАрия?!
Не че разбирам особено, но ако тоя ми пее, не бих го слушала повече от една песен и то от уважение и щото съм възпитана.

# 228
  • Разпиляна във въображението
Васко Василев направооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Абе много секси тоз човек бе Heart Eyes

# 229
Васко Василев наистина е единственият в журито, който се държи адекватно. Не се подхилква на заблудените таланти, както останалите трима, дори напротив - имам чувството, че изпитва съжаление като към откровено луди хора.

та той е човека, който най-много обижда с думи... онея другите се хилят като малоумни, а той изтърсва някоя обида. Това не е държание на съжаляващ лудите или нечуващите се и невиждащите се.
Пък Мария не спря да подскача и да върти ръце и кълки ...   Crazy

# 230
Не пя, направо си ви, според мен.

# 231
Боже, дали може да има по-лош X-фактор!
  Хора, гледали ли сте английската и американската версия на същия. ПРЕГЛЕДАЙТЕ ГО ПАК! Няма значение коя година.  
  Да започна с организацията, която е пълна дезорганизация. Заснемането на предаванието е  "отврат". Да не се впускам в анализ, защото няма да ми стигнат 2 страници. За Део "или добро или нищо". Ще провали още едно предаване, на което идеята му в световен мащаб е прекрасна.
Да започна с журито. Васко Василев е прекрасен, прекрасен и още веднъж прекрасен. Всичките му изказвания в това предаване бяха професионални, но англичаните нямаше да го поканят в Кралската опера, ако не беше професионалист и перфекционист. Толкова обрано поведение, каквото и трябва да бъде, че се учудих - българин ли е. Не знам по-нататък с кой да започна. Толкова зле. Ще започна с Мага. Човече, кой си ти , че да даваш оценка. Коя награда си спечелил, че нещо не си спомням. А, никоя! За Марето. Скъпо Миме, че не си талантлива е ясно. Някой те е излъгал за обратното. И, моля те, не имитирай Аманда Холдън. /Известно ми е, че е съдия в British Got Talent./ Ох, Поли, Поли. Чакай да си спомня на кое място се класира на Евровизия. На 12-то в твоята група. Моля, когато влезеш в финал на престижно международно състезание за певци, тогава да се обаждаш. И не се дръж като, че ли сме на Женския пазар, защото не сме.

АБСОЛЮТНО !!!

# 232
Записвам се и отивам да чета  Innocent smile3529
Сега ще гледам запис от днес, че изпуснах

# 233
Васко Василев направооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Абе много секси тоз човек бе Heart Eyes
На мен пък визуално хич не ми е симпатичен , хеле пък секси.
Иначе като музикант е много добър, спор няма. Peace

# 234
  • out of space
Последния Майкъл Джексън на нищо не приличаше. Звучеше ми все едно искаше два лева назаем от баба си. Тя не би му дала, но тримцата от журито да.

Васко никак, ама никак не ми е харесвал като човек, но може и да си попроменя мнението  Rolling Eyes

Обратното за Поли. Винаги ми е харесвала, но нещо взе да ме дразни с изкуствените си реакции и копирането на Мария.

# 235
Последния Майкъл Джексън на нищо не приличаше.

наистина си бяха забравили ушите  Crazy

най-после ги изгледах епизодите...   Blush

# 236
  • Испания
Такааааааа. Изгледах записа.

smile3523

Дует Димитър и Пламена, Митко-Ферди, Костадин, Николина, Мара, Веселин, Мария, Юлиян, Румен  badcomp newsm43 smile3547

Рафи - симпатяга, много артистичен. Светна им на журито пред очите.
Лорън - много сладка
Надин - на Мария Илиева й се опъна лицето, като чу, че ще пее Уитни Хюстън, но браво
Станислав, Калоян - много живи
Даяна - много хубаво момиче. Хареса ми.
Васко Василев - много сладък, както и сестрите му
Веселина, Борислава /Sunflower/ - детска градина, та на всичко отгоре и те не знаят какво точно "пеят"
Прея - генът си е ген, ритъмът - в кръвта. Интересно, че Васко Василев по никакъв начин не реагира по време на изпълнението
Яна - сестрата на Дидо - добре пее, но едва ли е необходимо да се съобщава коя е
Недислав - много небрежно-хубав глас
Мария Маринова - пее вярно, но нищо особено. Нищо, че Васко каза, че има уникален глас
Светозар - лош избор на песен /на Майкъл Джексън/, иначе не пее лошо
Стефан Колев - много нежен специфичен глас. Мага как гледаше!  Rolling Eyes Май, съжали за това, което каза малко преди това

Е, бяхме свидетели и на първия сблъсък в журито.

# 237
 Според мен Х фактор е доста по добро от гласа на България, няма толкова поза и предварително подбрани кандидати които сме виждали по много други формати.
 Много харесвам Васко Василев, възхищавам се на това което е постигнал и ми е бил много симпатичен винаги, когато съм чела или гледала негови интервута.
 Мария Илиева все още не мога да преценя симппатична ли ми е или повече ме дразни с тия постоянни чупки дето ги прави.
 Мага за сега ми допада ама ше видим какво ще стане по нататък, дано не си променя мнението.
 Поли Генова , като малка много я харесвах в Бон-Бон, може и да е добра певица, но мястото и определено не е като жури може би след 10тина години по бих я възприела или ако направи някоя наистина качествена песен.
 Лубимци определено са ми Мартин и Рафи, невероятно излъчване и гласови данни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238
Васко Василев наистина е единственият в журито, който се държи адекватно. Не се подхилква на заблудените таланти, както останалите трима, дори напротив - имам чувството, че изпитва съжаление като към откровено луди хора. Поли Генова от къде го вади това самочувствие, не знам. Визията й е потресаваща. Не може да се имаш за звезда, а да ходиш с косми по ръцете, все едно си макак.

Е, Васко го раздава като Саймън Коуъл. Направо Mr. Green

Поли я познавам от дете, сладурана е. По-точно, познавах я като дете, не ми е съученичка, нито близка позната.
И какво от това. Тя и Мария са най-неадекватни в държанието си. Видяли ли са се отстрани?!

# 239
  • Испания
http://play.novatv.bg/program/chastnamilentsvetkov

От минута 40 е интервюто с Анастасия. Оказва се, че въпросната Петя, в която е влюбена, е Преслава. Горката Анастасия! Преслава беше гост в "Гласът на България". Абсолютна куха лейка /имам предвид Преслава/! Едно смислено изречение не можа да свърже  Sad

Общи условия

Активация на акаунт