X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
На мен ми изглеждаше сконфузена. Нормално е, ако знае, че другите, които не бяха избрани, са се представили по-добре. Мисля, че тя беше реалист за представянето си. Не й се получи - най-вероятно от пренавиване.

+ 1

Мисля, че реално прецени, че цялото това притеснение /с изключение на първата й поява/ й изигра лоша шега и изобщо не очакваше, че ще продължи.

# 616
  • Пловдив
На мен снощното държание на Стела не ми допадна. Стоеше като гръмната и даваше заето. Заприлича ми на Кати по едно време. Малко ми преигра.

+ 1 Peace Peace

# 617
Абсолютна дразнеща и тъпа поза от селянката Стел(к)а #2gunfire

# 618

Мелинда, лично отношение, а?

# 619
Според мен melinda_bunny е forester69  Grinning Не обръщайте внимание. Единствената цел на потребителя melinda_bunny е да дразни с присъствие.

# 620
  • Габрово
Абе и аз мисля така за Стела..
Като пя на кастинга беше прекрасна.
Но после...
Според мен човек, който трябва да пее с лице към стената, който постоянно повтаря "не съм за сцена", наистина не е за сцена.
Добрият глас не е единственото нужно нещо. Трябват и здрави нерви. А мисля, че тя ги няма. Simple Smile

Понеже за пръв път пиша в темата, да споделя за любимците  Mr. Green
Малкият, естествено  Crazy Страшен е!
Пича със зелените очи.. ох на кака  Crazy Laughing
И от двойките - Ангел и Моисей  Laughing
Ииии другият мъжки дует, не им помня имената  Rolling Eyes Мургавото момче съм го слушала в един караоке бар в Бургас, цяла вечер си вися на микрофона, почти не слезе от тая сцена  Laughing Но беше много добър! Даже си го снимахме тогава..  hahaha
И една от мацките, която обясняваше как иска да вижда сълзи в очите си и т.н., но да е на сцената.. не й помня името, пратиха я да прави вокална група с разните там други хора.

И аз едно обясняване обяснявам..  Laughing

# 621
И по какво съдите, че Стел(к)а има глас?? По тихото припяване с китарката на първия кастинг ли?? това всяко 16 годишно момче/момиче от лагерния огън да го вземете ще ви го изпее в пъти по-хубаво и омагьосващо.

Хайде стига малко!

Глас като на мъж, тъп заспал поглед, некоординирани движения, абсурдна постановка на тялото, нула двигателна култура, изкривена стойка, самочувствие тип изтривалка (или стелка  Mr. Green ) и потресаващо маниерничене и преиграване тип "ох, вижте ме, мене последната дупка на кавала, ме избраха, оооо не мога да повярвам" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Кати поне беше чаровна, секси, усмихната, забавна и вкарваше шоу. Защото каквото и да си говорим - това е шоу и който може да го прави трябва да върви напред.

А заспалите прави лопати тип Стел(к)а да си пеят с гръб към завесите в банята.

# 622
Ти да не си Кати?

# 623
# 624
Много забавно, но не виждам как може да отречете казаното от мен. Истината си е истина.

# 625
Сравнявайки Кати и Стела, и аз предпочитам да гледам Кати, много по-интересна ми е и като присъствие и пеене. Стела ме впечатли приятно, единствено с различния си глас. А в последния етап се глезеше не по-малко от Кати.

# 626
Брех, кога и селянка стана въпросната Стела. Представям си до финала какви емоции ще се отприщят, щом от сега започнахме да стреляме Laughing

# 627
  • Mediterraneo
На мен снощното държание на Стела не ми допадна. Стоеше като гръмната и даваше заето. Заприлича ми на Кати по едно време. Малко ми преигра.

Преигра, разбира се! Ми като не може да се вземе в ръце и да се държи като борец, да си ходи. Много ми хареса на прослушванията, но започва да ми прилича на типа хора, които в живота си не понасям...

# 628
Стела се държи неадекватно и може да си ходи.

# 629
  • София
И мен малко ме разочарова Стела. И това, което дават в анонсите...почва леко да ме дразни. А много я харесвам, изпълнението и на Джеси Джей го слушах 20 пъти сигурно.
Ох, много е смешно сега, имам предвид мястото, където пеят. Как да се отпуснат...
Кристиaн и Людмил според мен ще си ходят.

Общи условия

Активация на акаунт