Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 541
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
Нелка  Hug Hug Hug Hug HugЗаповядай, мила. Ще ми е приятно.  Hug Hug Hug

# 541
Гледайки прекрасните снимки с Керим се замислих над следното: връзката между човек и неговото име.Името  Енгин  означава необятно,обширно море. Колко пъти сме се удивлявали на този красив, топъл ,дълбок и необяатен поглед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,а то си имало своето обяснение-поглед,като необятната морска шир.

Как можа да не пишеш толкова време - та ти си ни сродна душа..!? Hug

И аз това казвам -  кафявите очи явно могат да излъчват невероятна топлина и да сгряват.., но при него е съчетано с много чар , а за мен той е по-важен и от красотата...!? На чара не можеш да се наситиш , защото е трудно разгадаем , усещаш го в даден човек , но не можеш да разбереш кои негови качества му придават този чар...Докато красотата и хубостта веднага можем да ги посочим и след това бързо има се "насищаме"...!? ooooh!

# 542
Нелка  Hug Hug Hug Hug HugЗаповядай, мила. Ще ми е приятно.  Hug Hug Hug

Това беше да се посмеем /но ми се е случвало/ , но наистина ми се иска след време на всички Ви да кажа реално "здравей" и да си спомним и посмеем на Берингин страстите ни , които не ни отделят от компа толкова време !? Hug Hug Hug

# 543
           Cruela , гледам , че си на балкона !? newsm78

Да ти напомня , че за мен Берен освен красавица е едно невероятно чаровно момиче.., като се усмихне ми приклича на петнадесетгодишна... Много обичам онова клипче с Къванч , където озвучават анимационното филмче - там е невероятна сладурана...

Сега някой спомена , че говорела и перфектен английски - след този филм на иранския режисьор и пожелавам и покани от Холивуд...!? newsm78

# 544
Нелка, тва за срещата не е лошо като идея.Идва лято, може да се съберем някъде из БГ.

# 545
  • Пловдив

Ами финала - с тая тениска, идва лято...

# 546
  • Пловдив

Усмивка като слънце - при вида на Фатмето.

# 547
  • Пловдив

Забележета каква брадичка - оформена...леко брадясала...

# 548
Да си кажа и аз за Берен,тъй като досега не съм писала за нея. Ако харесвам Енгин,то Берен я обожавам. Харесвам всичко в нея-деликатното й излъчване,красивата й глвица,а за актьорският й талант,невероятните превъплъщения само СУПЕРЛАТИВИ! Та нали, заради нея започнах този филм и хоп открих и Енгин Joy Joy Joy.

# 549
Момичета много съжалявам, но ми се появиха неочаквани ангажименти и няма да имам време да направя субтитри за този епизод, но сега ще го доигледам и след това ще направя подробен преразказ и превод на по важните диалози.Също така ако имате въпроси относно някой диалог ще ви ги разесня.

# 550

binzi , ако нямаш време , преди виждах , че поместваше диалозите и се получава пълна представа ..!?  И на това ще сме доволни !? Hug

# 551
# 552
  • Пловдив
Момичета много съжалявам, но ми се появиха неочаквани ангажименти и няма да имам време да направя субтитри за този епизод, но сега ще го доигледам и след това ще направя подробен преразказ и превод на по важните диалози.Също така ако имате въпроси относно някой диалог ще ви ги разесня.

Само да не ни зарежеш, че сме загинали.

# 553
  • Пловдив
Отчаяни, нещо се умълчахме....

# 554

Мой новенький клип   bouquet  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=ISigBc0gxeM

Общи условия

Активация на акаунт