Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 546
  • 703
  •   1
Отговори
# 525

kassandra810107 , благодаря и на теб !!! Hug Hug Hug

Да не забравя да напомня на Stefok , че съм събрала 9-та серия на руски , да я сложим на първа страница !?  bouquet

# 526
  • Пловдив
В тубето на официалният сайт вече е публикувата 2 част.
Феновете питат къде е първата. Там нещо са се сбъркали днес.
Гери виж нещо английско не е ли излязло.

# 527
  • Пловдив

Да сложим и Кадир. Първо го поставям в категория ушииииии.
Нали Ви писах, че гледам вече първо там.
Започвайки с по-лошо представяне, се надявам да свърши най-качествената
работа - оправдаването и защитаването на двамата. Незнам може ли да бъде
адвокат и на двамата....

# 528
 Hug Hug Hug

Как е компанията днес  newsm47 newsm47 newsm47

# 529
Цитат
Mustafa: Thank you for your help
Erdo: You're welcome Sit down please!
M: All right like that.
E: I feel happy, your healing fast.
M: I hate remaining due... Especially you.. I pay for your favour back.
E: Remember taht I make an effort for you... That's enough
M: I always remember goodness and devilery... But I’m owing you. I wrote this in your check: I wanted to say that… E: Mustafa there's another... I wanted to say another thing... I have sth belong to you. Your gun..
M: I know that Reşat Bey has the gun.
E: I have, now… I keep the gun to make sure of our relationship in the future… Reşat Yaşaran hasn’t it now, its’s better, isn’t it? I wanted to sat that, too. You know and also you don’t..
(To be continued)
Разговор Мустафа-Ердуан /понеже няма друго  Cry/
М- Благодаря за помощта ти
Е - Няма защо, седни
М- добре
Е-чувствам се добре, че оправяш бързо
М- Мразя да имам дълг към някого, особено към теб, ще ти върна услугата
Е- Помни, че се погрижих за теб, тва е достатъчно
М- Винаги помня добрините...Но аз те притежавам /тва немого да си го преведа/
Е -има нещо, което искам да ти кажа, имам нещо, което ти принадлежи, пистолета ти
М . Той е в Решат
Е - В мен е вече, за да съм сигурен, че ще продължим взаимоотошенията си. Не е вече в Решат, не е ли по-добре така?..

# 530
Hug Hug Hug

Как е компанията днес  newsm47 newsm47 newsm47

Липсваше ни !!! Hug Hug Hug

# 531
Цитат
"from now on, i don´t know what will happen next. but i´ll clean up everything fatmagül. i´ll let go the shadow over me."
К - Незнам какво ме чака от тук нататък, но ще изчистя тази мръсотия, ще премахма сенките около нас.

# 532
  • Пловдив
gery_dobreva, интересно дали ще се съгласи Мустафа да извърши престъпление,
каквото евентуално ще му поиска Ердоан. На кого ще трябва да мъсти.
Може би на Мюнир, на Керим ли?....

# 533
ОООО, Славенка, добре дошла, наработи ли се за днес?  Hug

# 534
  • Пловдив
Цитат
"from now on, i don´t know what will happen next. but i´ll clean up everything fatmagül. i´ll let go the shadow over me."
К - Незнам какво ме чака от тук нататък, но ще изчистя тази мръсотия, ще премахма сенките около нас.

Как звучи - приятно и обещаващо. Това го каза на Фатмето.

# 535
Гледайки прекрасните снимки с Керим се замислих над следното: връзката между човек и неговото име.Името  Енгин  означава необятно,обширно море. Колко пъти сме се удивлявали на този красив, топъл ,дълбок и необяатен поглед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,а то си имало своето обяснение-поглед,като необятната морска шир.

# 536
  • Пловдив
До след малко от вкъщи.

# 537
Цитат

Как звучи - приятно и обещаващо. Това го каза на Фатмето.
тва е при ареста накрая

# 538
# 539

Гери , нали установихме , че имаме общи интереси , а аз изразих съжаление , че не сме от един град...

Сутринта в четири часа си припомних една от моите случки - много често минавах Балкана с влак , най-напред като студентка , после вече и като омъжена в Плевен... Някъде 1996 година /имах кола , но защо съм била с влак  newsm78/-  ще пътувам през нощта,/и това не помня защо/ да се прибирам в Плевен... На Горна Оряховица  правя смяна на влака , този от който слизам продължава за Русе , а аз трябва да се кача на влак от Варна посока София... Слизам самоуверено , защото съм пътувала вече 15 години поглеждам влака , който ми е указан , аз не му харесвам външния вид , защото са общи вагоните , казвам си , това не може да е моя влак и се качвам на отсрещния..Влизам блажено в едно осветено купе , вадя книжка , но нали съм си и контактна след двадесет минути започвам разговор с една студентка...От дума на дума , кой за къде пътува , установявам , че аз съм се качила отново на влака от който съм слязла и пътувам за Русе ... Joy Joy Joy Joy

Защо написах последното - и сега имам кола Гери , но знаеш ли  , може пак да реша да пътувам с влака и вместо  Плевенския  да ми хареса твоя влак и да се озова в Русе !? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт