Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 551
  • 703
  •   1
Отговори
# 510
Тва за английския - много е смешен милия. Но понеже съм от отбор Керим, веднага ще го защитя, просто има турски акцент, какво?!  Wink
Правилно каза Мукадес да запише Фатмето курс по английски. Снощи мигаше на парцали като говореха.  Crazy

Керим говори английски с турски акцент, но Енгин не сме го чували, може и той като Берен да е с добър . Heart Eyes
Simple Smile И аз това си мислех, още докато пишех! И просто момчето е супер и може да изиграе всичко!
ей тва е Отбор Керим   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 511
  • Пловдив

А тия двамата когато и във времето си получат заслуженото - ще почерпя истински колегите, а Вас виртуално. Злодейчето Ердоан - прекрасна игра като актьор - да му измислят най-голямото наказание.
Предполагам, че всички жени ще са доволни. По форумите бая отдавна имаше извратени искания от разни фенки. Искали и те да бъдат насилени от него. Значи и той си има фенки.

# 512
  • Пловдив

В къщи - говори адвоката. Навели срамежливо глави.

# 513
  • Пловдив

За първи път слиза от колата да я изпрати и да даде наставления.
Много я обича...Много я пази - истински съпруг и мъж.

# 514
Цитат
she said: oohh they don't care about the world. Later in the living room she said something like:' they are eyes to eyes face to face and running after love' that's why Rahmi was smiling ..
Мукадес била казала, като ги гледа през прозореца /те бяха на беседката/ - Ооо, те не се интересуват от света.
И после в стаята при Рахми и Мерием - Те са очи в очи, лице в лице и бягат към любовта. /много буквален превод, но ме разбархте/  Party Party

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:14 от gery_dobreva

# 515
  • Пловдив

Момичето наперено отказа да остане в къщи. На работа - чух, че
каза думата качак - няма да бяга - нещо от тоя сорт.

# 516
  • Пловдив
Цитат
she said: oohh they don't care about the world. Later in the living room she said something like:' they are eyes to eyes face to face and running after love' that's why Rahmi was smiling ..
Мукадес била казала, кот ги гледа през прозореца /те бяха на беседката/ - Ооо, те не се интересуват от света.
И после в стаята при Рахми и Мерием - Те са очи в очи, лице в лице и бягат към любовта. /много буквален превод, но ме разбархте/  Party Party

Да, и фрасна едно възклицание - не ти е майко работа.

# 517
  • Пловдив

Всички чувства които един влюбен мъж може да каже с думи,
са изписани на лицето му. Снимката е супер. Керим прекрасно изглежда.

# 518
  • Пловдив

В този поглед на Фатма, освен уплаха, аз виждам и доверието в Керим.
То расте с всеки ден.

# 519
  • Пловдив

Колко добре показва ролята на срамежливото провинциално момиче.
Пълна противоположност на ролята от ЗП.

# 520

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Края обърках сметките, тотално!

# 521
  • Пловдив
Надух ли Ви главите. Дано не ям домати. Много ги обичам в действителност
Да знаете.
Какво ли прави Binzi. Дали до довечера ще имаме приятна изненада.

# 522
Аз заминавам на природа за събота и неделя, на място на което няма интернет (за първи път съжалявам Crazy), ще ми липсвате и доскоро  bouquet

Ще си мисля и за вас, и за тези двамата Heart Eyes

# 523
  • Хасково
http://youtu.be/KnTtiVw-5Ms-eп.4 ч.2 със руски субс.

# 524

На тая снимка е върховен !!! И устните му не са прибрани - вижте какви хубави устни има за целуване !!! Shocked

Сега да направя заключението - Марианче , установих , че като "гид" ме разхождаш из целия филм , припомняш ми сцени и отделно ми обръщаш внимание с коментарите си на детайли , които аз не съм забелязала !?  Имаш невероятен усет за детайлите !!!

Много , много ти благодаря за труда !!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт