Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 554
  • 703
  •   1
Отговори
# 495

А тук .... Да видим какво ще излезе...Как ще му помогне. Аз храня тези надежди.
ама много ни е хубаво момчето, ей.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 496
# 497
           Ще си копирам  един мой стар  пост :

Гледайки снимките  на Марианчето ми изкристализира нещо в главата - вижте колко много снимки има на Енгин - замислете се има ли снимка в която лицето му да повтаря едно и също чувство...!? Не бях виждала досега турски актьор да умее да пресъздава толкова много чувства с лицето си  - погледнете отново - болка , учудване , изумление , тъга , радост , отчаяние , безизходица , дяволитост, надежда , благост , съпричастност , гняв , решителност , ярост  ... !?  

Най-важното съм забравила - любов и умиление като види любимия човек , с каква надежда всяка сутрин влиза в къщата и търси лицето и да зърне ...!?

# 498
Много сте сладки да знаете  Flutter много ме развеселявате Joy не вярвах, че има и други мечтателки като мен  Rolling Eyes

Определено и аз , затова сега се успокоих , не съм сама !!! Hug Hug Hug

# 499
  • Пловдив
Марианче, благодаря за тази снимка на Рахми, снощи така съм се смяла на този кадър, и сега се смея  Joy Joy Joy като дошъл от Космоса, със скафандър  Joy

Аз пък сега се смея, като ти прочетох сравнението.
Снощи понаучих турски. Binzi ни посъветва, че най-лесно ще
научим езика ако слушаме Рахми. Наистина всичко повтаря по 2 пъти.

# 500
  • Пловдив

А тази снимка е върхът на сладоледа. Само незнам, ако Фатма не го оближе и изяде
тоя сладолед, ние по ред на номерата започваме. На всяка една от темата се пада
по едно близване.....

# 501

А тази снимка е върхът на сладоледа. Само незнам, ако Фатма не го оближе и изяде
тоя сладолед, ние по ред на номерата започваме. На всяка една от темата се пада
по едно близване.....
Марианка,  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Макар че както бях казала преде, изобщо, ама изобщо няма да го върна, ако ми падне. Blush Blush Blush

# 502
Това е същия кадър като на гифчето, което постнах. Heart Eyes

# 503
Е, и английския на Керим е уникално забавен. Аз съм слушала Берен на английски, прекрасно говори, така, че ако трябва не знам как ще си извърти езика да звучи зле.... А това за Рахми и турския - не можах да спра да се смея... добре, че ви има!

# 504
Тва за английския - много е смешен милия. Но понеже съм от отбор Керим, веднага ще го защитя, просто има турски акцент, какво?!  Wink
Правилно каза Мукадес да запише Фатмето курс по английски. Снощи мигаше на парцали като говореха.  Crazy

# 505
Тва за английския - много е смешен милия. Но понеже съм от отбор Керим, веднага ще го защитя, просто има турски акцент, какво?!  Wink
Правилно каза Мукадес да запише Фатмето курс по английски. Снощи мигаше на парцали като говореха.  Crazy

Керим говори английски с турски акцент, но Енгин не сме го чували, може и той като Берен да е с добър . Heart Eyes

# 506
  • Пловдив
Това е същия кадър като на гифчето, което постнах. Heart Eyes

Ами имаме еднакъв вкус и към мъже и към сладолед.

# 507
Тва за английския - много е смешен милия. Но понеже съм от отбор Керим, веднага ще го защитя, просто има турски акцент, какво?!  Wink
Правилно каза Мукадес да запише Фатмето курс по английски. Снощи мигаше на парцали като говореха.  Crazy

Керим говори английски с турски акцент, но Енгин не сме го чували, може и той като Берен да е с добър . Heart Eyes
Simple Smile И аз това си мислех, още докато пишех! И просто момчето е супер и може да изиграе всичко!

# 508
  • Пловдив
Мерийем ще е преводачката. Керим си оставя мобилния на кака, не на жена си.
Защо ли? Защото кака говори също английски - дано всички забелязахте.
Тук Керим, кака Мерийем /той я представи на Кристин като сестра/ Кристин са говорещи английски.
Та ако Кристин помага, кака ще превежда.....

# 509
  • Пловдив

На тая снимка - веднага срещата на сутринта - Керим така му личи измъченият вид,
цяла нощ не е спало момчето. Все едно се е борил с вятърни мелници. То май не
съм много далече от истината.
Много ми харесва брадясъл. Ама наистина. Обичам леко наболи брадиииииии.

Общи условия

Активация на акаунт