Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?

Аз от самото начало съм разделена с моя и се виждаме рядко. Е, през май ще се събереме, но пак до края не съм сигурна дали ше стане/
Мойта е 33 см вече. Така, че поне по един параметър си ви водя. 
Мисля да продължа така следващите 3 месеца поне, а после вероятно пак ще върне анемията... 
) В момента не си говорим, защото онзи ден се разсърди, че за Великден няма да се прибираме в Плевен, а ще ходим до Бургас (при свекървата). Но аз така съм ги научила. За празника първо при едните, после при другите. Е, няма как. Нещата ще се променят. Rakkhaus, разбирам каквоти е. От ценни съвети (при това от виден лекар, каквато е майка ми) ми е дошло до гуша. От сега съм им казала и на двете, че искат не искат няма да са ми необходми след като родя. Но да не повдигам тази тема, че започвам много да се паля. Да са живи и здрави и да не ми лазят и по без това откачените от хормони нерви.
Хубави имена сте избрали!
Аз ще се пробвам да отида на фризьор и после ще избирам боя за яйца! Вече нямам търпение да дойде Великден

Моля ви за стиснати палчета, а после ще се върна да дам пълен отчет !