Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 28 706
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
 Привет,момичета!
Ех, че хубави новини!Честити покупки за бебо и придобивки за мамите!
Радвам се за добрите резултати от изседванията и прекрасните срещи с малките човечета!
Джен,успех утре и с изследванията и със застрахователите!Като заговори за коли-днес и аз имах премеждия тук!Тук от вчера има Пролетна младежка среща на европейските студенти и има младежи от всякъде!Съответно нощите се превръщат в щур купон и от вчера спя през деня,за да мога да си почивам!Но проблемът е със англииските шофьори на абтобуси-карат и спират както им падне,вратите на автобсите са не към тротоарите,а към платното и е доста опасно!Днес замалко да ме блъснат отзад,защото се наложи да спра рязко,за да избегна инцидент!Ох,оплаках ви се...Та аз сега се събуждам и излизаме на разходка с  кучето!
ЧРД на Алекс на Надеждица, да е жива и здрава!  
Галче,радвам се че  сете се справили с проблема!
Ади,много съжалявам,че се налага да се разделите за извесно време,мила!Разбирам те напълно и ти съчувствам,доста години преди да се установим в Испания с  мъжът ми ни разделщяха стотици километри!Пращам ти топла пргръдка и пожелание за късмет и много скоро да сте заедно и  да се радвата на маката си рожба!
 Юлка,толкова са пораснали вече бебетата и аз чак не мога да повярвам!А за моите килограми -срам не срам +20 съм но това са бели йкахъри!Ще ги сваляме!
 sensenitka ,писали сме заедно-аз вчера питах лекарите за този теч-при мен е от началото на 5ти месец и няма от какво да се притесняваш,но протекторите са нужни!Ще стискам палци да сте добре с куклите!
  До после,момичета!

# 316
Качих и разни други снимки...нещо не се разбрахме с корицата на албума, но здраве да е  tongue

Ето една песничка за поздрав

Целувки по коремчетата и до утре   bouquet

# 317
Ади всички ще се справим.  Hug Аз от самото начало съм разделена с моя и се виждаме рядко. Е, през май ще се събереме, но пак до края не съм сигурна дали ше стане/
То и аз покрай моето местене вече изперках съвсем и все се карам с мъжо. Ама и той не ме слуша като му казвам кое е с приоритет и накрая се стига да побеснея. Ето днес за глупост дето можеше да я свъши преди 2 месеца се ядосах и сега ме боли главата.  Sad

Максимална височин на матката е 33-36 см и по принцип казват, че се достига към 34-36 г.с. Ама нали аз съм с двуетажна кострукция в корема, та ми расте на височина по-бързичко. Wink Мойта е 33 см вече. Така, че поне по един параметър си ви водя.  smile3533
Иначе казват, че 5 месец матката е 20см висока, 7 - 28, 9 - 33 (приблизително)

Днес ми казаха, че съм с идеални резултати от изследванията, което много ме зрадва. Simple Smile Мисля да продължа така следващите 3 месеца поне, а после вероятно пак ще върне анемията...  newsm78

Юлинка за лекцията в петък ще пропусна, но на 19 и 20 съм ЗА.

Ели много се радва за вас.  Hug Добре, че ти се е разминало блъскането.

Nadejdica
честита рожденичка!   bouquet

Rakkaus, nut_ella не им се вързвайте на тези роднни.  Hug

sensenitka ние няма ка да не си усещаме разтягането по две. Wink

За имената мъжо още не ми е дал отговор на моите предложения. Като гледам май в родилнот докато се мъча ще си избера сама и имената. Wink

Лека нощ и от мене  newsm46 smile3524

# 318
Момичета, минавам само здрасти да кажа   bouquet
Изчетох, но по диагонал и не мога да се включа по темите, че днес беше един водевил за мен и нямам сили.
Лека нощ!

П.П. върнах се назад да прочета, но не откривам - на коя от вас бяха открили стрептококи и с какво ги лекувахте. Аз днес разбрах, че съм си излекувала старата инфекция, но съм се сдобила със стрептококи... #2gunfire

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:20 от tzveta33

# 319
Здравейте и от мен мамчета. И ние у дома сме на вълна имена. Първото си дете кръстих на моя баща Димитър. сега дилемата е с второто име и с постоянните мрънкания  на моите, подчертавам моите роднини, че второто си дете трябва да кръстя на свекъра Йордан. Да ама не, нямам нищо против човека ама името не ми харесва и толкоз. Не мисля, че за да угодя на някого или да му направя кефа за няколко дни да не харесвам името на сина си цял живот.
Засега съм се спряла на Алексей, а пък и мъжът ми е Александър, така че най вероятно Алекс ще му казват.

# 320
Добър вечер и от мен!
Вече почти съм в 7-я и както казах тази вечер спокойно мога да раждам. То с тия нерви и проблми в офиса нищо чудно и това да стане, но няма да ви се облаквам сега.
Отдала съм се на списъци какво ще ми трябва за бебето и мисля малко по малко да се ориентирам. Страхотни неща сте купили вече, момичета. От вас шопинг-треската започва да ме трсе с пълн сила. То и времето взе да се оправя, така че магазините да се пазят - идвам Laughing
За имената - и на Алекс (Александър) и на бебето избрах аз. Мъжът ми каза - ти се мъчиш 9 месеца избирай. За щастие му харесаха. За Алекс имах някакви питания от баби и дядовци как ще е, на кого ще е... но и те като останалитего разбраха в родилното, като им го показаха. С това бебе ще е същото. Децата си няма да кръщавам на никого. Въпреки че свекърва ми живее с мисълта, че синът ми е кръстен на баща ми (който се казва Ангел), но щом така й харесва...
Аз за отношенията си с майка ми мога книга да напиша (Цвети, ще ми станеш ли редактор Grinning) В момента не си говорим, защото онзи ден се разсърди, че за Великден няма да се прибираме в Плевен, а ще ходим до Бургас (при свекървата). Но аз така съм ги научила. За празника първо при едните, после при другите. Е, няма как. Нещата ще се променят. Rakkhaus, разбирам каквоти е. От ценни съвети (при това от виден лекар, каквато е майка ми) ми е дошло до гуша. От сега съм им казала и на двете, че искат не искат няма да са ми необходми след като родя. Но да не повдигам тази тема, че започвам много да се паля. Да са живи и здрави и да не ми лазят и по без това откачените от хормони нерви.
Момичета, малко спам ако позволите за накрая - http://www.facebook.com/event.php?eid=138773226196503. Мики и Доналд идват в България. Алекс вече няма търпение.

# 321
Ауууу, как ме сърбят ръцете да коментирам, ама съм си изчерпала лимита, така че поне да ви кажа лека нощ!
P.S. Джен - и как ще се справяш с трима мъже, двама големи на главата, а третия още в коремчето ти се държи като бей  Joy
Надеждица, честита рожденичка! Да е жива и здрава!
Цвети, тези стрептококи пък откъде....
Да ви питам, като пуснах урина (стандартна по 7 показателя), всичко ми излезе отрицателно, белтъци и др такива. Обаче се питам...ако мима някаква инфекция ще пише ли , че имам някакви бактерии или задължително трябва да пускам микробиология?
Юлианка, относно лекцията - предполагам, че ще записваш, после би ли публикувала тук списъка ?Поне със задължителните (според тях поне) покупки, че ми е интересно.
Сенсенитка, направо ти завиждам за коластрата, не би трябвало да имаш проблеми с каналите (това май съм го писала вече) И как става тази работа, 2 броя, а ти си само плюс 7, а аз един брой и съм с 11 кг отгоре вече..... ooooh! Хубави имена сте избрали!

Нутела, Изабела е прекрасно име според мен. Ако имах момиченце щях да го нарека така или Алина. Бела все пак значи " хубава" на италиански, не знам какво му е грозното... Не мога да разбера тия майки и свекърви, едно време и те не са имали възможност да кръстят децата си, т.е нас, както искат, забравили ли са го или чисто и просто си го изкарват на нас (не ми се вярва, защото би трябвало да бъде доста тенденциозно, а все пак сме из деца)
 Ееее, пак се очаршафих...

# 322
сами минавам да ви пожелая лека нощ и да ви погледна, че утре съм на контролно в сф и докато се приберем, ще сте зиписали поне 3 страници  Mr. Green

smile3524

# 323
Добро утро тумбачета!
Време е за вкусна закуска!!!

Наминавам на бързо, че днес съда ме ощастливи със съдебно заседание в 9:00 ч. - "любимите" ми! Не мога да си отворя очите, а ще трябва и да говоря!

Още един ден по-близо до събота и до срещата ми с бебко!  Mr. Green

# 324
Добро утро!Виждам слънчице и това ме радва им екара да се усмихвам безпричинно Grinning

Хайде на закуска

# 325
  • София
Добро утро!Кратунка мерси за закуската! Hug Днес си ме отменила в слагането на кафе Laughing
Пожелавам ви един приятен ден изпълнен само с положителни емоции Hug Hug Hug

# 326
Добро утро и от мен на всички мамчета и бебчета!  Hug

Тук е изгряло едно слънчицеее... душата ми топли от сутринта. Вече ми мирише на зеленко и на празници.

Сенсенитка, направо ти завиждам за коластрата, не би трябвало да имаш проблеми с каналите (това май съм го писала вече) И как става тази работа, 2 броя, а ти си само плюс 7, а аз един брой и съм с 11 кг отгоре вече..... ooooh! Хубави имена сте избрали!

Юлка, тя си тече от едната гърда само, та не знам дали с другата положението ще е толкова розово. За килограмите бях леко притеснена, че само толкова съм наддала, но като гледам в нашия род жените с първа бременност качват само на корем и то в последните месеци, така че имам още мегдан да раста... Само бебетата да кротуват и да си изчакат термина, че иначе кой знае какви мишленца ще се родят...

Пожелавам ви един спокоен и слънчев ден, въпреки прогнозите на синоптиците!    Nature Sunny Аз ще се пробвам да отида на фризьор и после ще избирам боя за яйца! Вече нямам търпение да дойде Великден   kyllmg

# 327
Добро утро Simple Smile Мен пак ме е завъртяла работата и нямам време за нищо. Едва успявам да ви попрочета лекичко вечер и съм до там.

Аз вчера ходих на очен лекар. Имам -7 диоптъра и гинеколожката ме прати да видим дали ще има проблем с естественото раждане. За щастие всичко е ок и не е наложително секциото.

Пожелавам ви хубав ден!   bouquet

# 328
Добро утро и от мен  Hug

Утре пак ще ходя до Майчин Дом...доктор номер 2. Дано не е в отпуска за Юли месец, защото доктор номер 1 по тази причина ми отказа вчера  Crossing Arms

Ще ходя на гости на една приятелка с малко момиченце и от 18ч съм на ЖК  Blush Моля ви за стиснати палчета, а после ще се върна да дам пълен отчет !

Юлка, относно лекцията - ще се опитвам да записвам, а ако ни дадат списък - ще го кача  Hug

Слънчев ден и до довечера   bouquet

# 329
Здравейте и от мен.Присъединявам се да си допия с вас кафето.
Честито на всички за покупките.Аз още нямам смелост.

Общи условия

Активация на акаунт