Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 28 706
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от мен.
ЧРД на Алекc, да ти е жива и здрава, много да те радва и да помага на лято.
При мен прегледа мина, но нищо интересно мерене на кръвно, кг , матка и така. Каза ми акушерката да не очаквам някакво много едро бебе, пита ме каката колко съм я родила , казах и 3050 и тя каза и това ще е около 3 кг според мерките сега на корема ми. Аз и казах, че съм доволна, че по-голямо кой ще го ражда Joy. Но то не се знае още нищо може да стане по-голямо в последствие. Други размери не ми е казвала, каза ми само, че всичко си ми е наред +8кг съм, но аз си се следя в къщи и там изненади няма.Та така нищо интересно, аз нали ходя по ЗК и май вече няма ехографи, та ще чакаме срещата на живо след 3м живот и здраве.
Ели, ако знаеш само как се радвам за твойте резултати и че всичко е наред си нямаш на идея.franseto, пусни стерилна урина и дано всичко е ок.Джен и Бочинка, какви бебоци браво, какви размери супер много се радвам и при Джен стискам палци малчото да стои колкото се може повече вътре и да си расте на топличко. Ади, много е гадно наистина, че ще трябва да се разделяте, но какво да направим като живеем в такива времена, ще е за добро , ще сте си после заедно 3-та и вече няма да се разделяте. Ще си бъдете весело и щастливо семейство и 4-ти член ще се появи след време, но всичко по реда си.
Честито на всички влезли в 7м и на тези с покупките, отивам да надникна в албума.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 08:52 от polq31

# 301
здравейте момичета днес съм много щастлива най накрая се показахме ще си имаме момченце много се радваме аз и без това си го усещах че ще е мъж но трябваше потвърдение пойелвам на всички хубав слетобед и много  Hug на коремчетата почти всеки ден ви чета но правиме ремонт и нямах сили да пиша но детската стая е готова вече и ще имам време за всичко

# 302
Здравейте Simple Smile
Да ви се похваля и аз, вчера капарирахме количка Simple Smile
http://vbox7.com/play:e017a00e
При нас е на промоция заради цвета (много светло петролено, почни синьо), въпреки че още незнам бебчо момче или момиченце  ще е, но решихме че на нас си ни харесва и без много да му мислим ...
Поздравления на всички за хубавите резултати, а останалите оправяйте се по бързо Simple Smile

# 303
  • София
Nadejdica, да ти е жива и здрава щерката и много, много да те радва и слуша!  newsm67  party023

sorela, честито  stork-boy

Поля, браво за хубавите резултати!

А сега да ви се оплача аз от моята майка - ей, как ме изнерви! Първо се изкара повече лекар от докторката ми и седна да разсъждава какво трябвало и как трябвало да стане; после седна да ми дава акъли (а уж сме се разбрали, че непоискани съвети не желая да ми се дават) и да ми вика как тия новости в отглеждането на деца били пълни глупости и как сега всичко старо отричали, а то с онези методи поколения наред били изгледани и нищо им нямало; после седна да ми мрънка за името на детето - не защото няма да е кръстено на нея, ами просто защото не й харесва името, което сме избрали (или по-точно - аз го избрах, таткото одобри). И като започна - ама ти помислила ли си за това детето дали ще си харесва името като порасне? Абе жена, аз както и да я кръстя, няма гаранция, че ще го харесва; а и това, че на теб не ти харесва не означава, че и на нея няма да й харесва. Ама нашата пак - ама то е странно, то е особено, то е еди-какво си...  ooooh! Накрая не издържах и й казах да си погледне своето име и тогава да ми говори за странни имена (нейното е наистина много особено, а и фамилията й е странна и рядка, та още не се е намерил човек, който да го запомни и да го произнесе правилно).

Ето, намрънках се... Извинявайте за негативните емоции...

# 304
Вече и аз съм с лентичка Simple Smile

# 305
Rakkaus, не се ядосвай, мила! Аз всички ги изгоних - нашите идваха 5 дни в седмицата, за да "помагат" с ремонта, ама така ме ядосаха, защото само мрънкат и съм им казала, че ще идват, когато ги поканя. Родителите на мъжа ми - нещо старшно е по телефона, искат да идват, само че съм казала през август най-много за 2 седмици, иначе не отговарям, ако я подбера свекито с прахосмукачката, че е голям дразнител. Те родителите повече се вълнуват от нас  Peace а иначе за името    - ние още преди да забременея бяхме казали на свекито, че ако имаме момиче ще се казва Изабела и тя каза, че е много грозно. Сега обаче ние не споделяме името и тя все още си мисли, че е това и само мрънка, даже миналата седмица каза, че щяла да обича бебето и нямало да ми се сърди нищо, че ще се казва Изабела...нямам думи #Crazy и пак с пазарлъците - ако съм настоявала да е българско името, че тя нямало да може да го произнася...абе досада  
не знам за вас, ама аз съм адски изнервена и направо... #2gunfire някой

# 306
Мамчета, да Ви попитам нещо, на което мястото му може би не е тук - знаете ли нещо за частната клиника Ниамед - Стара Загора?

# 307
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз най - накрая намерих време да вляза да ви почета ( и да попиша)
Честит празник на празнуващите днес!!! Да имате много поводи за усмивки!!!
Браво на тези от вас, които вече са купували. Аз още не съм започнала.До скоро ме беше обхванала някаква апатия  към всичко, тамън ме пусна - и вчера щях да полудея.За цял ден нито веднъж не усетих бебо.Съответно от притеснения не можах да спя, днес съм като буреносен облак.Сутринта ходих на ЖК, поне тоновете му са ок, та се поуспокоих.
От толкова размисли и страсти хич не ми е до покупки Simple Smile
Чакам да дойде края на месеца с нетърпение, тогава по принцип ходя на частно и аз живот и здраве ще мога да се похваля спораснал бебок  Heart Eyes

# 308
  • София
Nadejdica, да ти е жива и здрава щерката и много, много да те радва и слуша!  newsm67  party023

sorela, честито  stork-boy

Поля, браво за хубавите резултати!

А сега да ви се оплача аз от моята майка ...

Не се ядосвай.Явно при всеки го има този проблем с  майките.Гледай да си спокойна и не обръщай внимание Hug

# 309
Привет Wink

Снол 79 - количката ми се вижда много добра! Честито ! Толкова ми хареса, че даже порових за мнения и малко се обърках. Ту много я хвалят, ту я оплюват... newsm78 А проблема ми е, че нашия бюджет за количка е 500лв. А за тези пари, ще трябва да се лиша от доста "екстри".  Рано ми е още да купувам и гледам за сега, но определно ако имам път към някой магазин на бертони ще вляза да я поразгледам на живо Simple Smile

Ракаус, не се впрягай! То тези дни, всички майки са  afwitch

Надеждица да ти е жива и здрава малката госпожица !!!!

Честито на влезлите в 7 месец!

Hug

# 310
Ето ме и мен да се цопна при вас за малко  Hug

Първо искам да се извиня на мамите в чужбина, защото виждам, че след моят пост съм ги засегнала и не пишат, момичета, точно за да не стане драма сложих емотикони които да не ви обидят, но все пак  newsm51

Мене нещо ми е с краката на горе всичко, в петък откраднаха на синът ми телефона в Мола, днес си ударих колата на едни стълби паркирайки, защото крещях по телефона на едни досадници от работата. Офффф аз пък съм станала голямо мрънкало и съм нервна за 30 бременни, не ми се реве, като на повечето ама съм като тенджъра под налягане  Mr. Green

Ади
съжалявам мила, че се налага да се разделята и то във важен за вас момент, дано това да донесе на семейството ти повече финансово спокойствие

Гале блаодаря ти за мъжете ми, те като твоят помагат, ама когато те си решат, а и моята свекърва се мъчи да прибутва такива лафове, ама аз и отговарям, че това е било нейна работа, аз сега на 35 няма кой да уча  Mr. Green

Бочинка твоят младеж верно е големец, все така да имате хубави новини  Hug

Юле
точно като бей си беше седнал, то седалищно е разположен за сега, не че е важно, щото ще се ражда секцио Mr. Green

Раккаус
и аз днес имах среща с майка ми, както аз им казвам срещи от Трети вид, ами същата история като пир теб, кипна минервите за отрицателно време. Но при мене се говори само за брат ми и сестра ми колко ги обича и колко я е жал, а на мене все нищо ми няма.  #Cussing out Не пропусна и да каже, че заради мене няма да може да си изкара хубаво Великдена и ще трябва да си стои в София, а иначе си ходела на Гърция. Баба ми е дно време викаше Те това са приказки от гъз  hahaha

ЧРД на Алекс на Надеждица, да е жива и здрава и да рсте умно и послушно дете   bouquet

Честито на новите придобивки на всички мамчета, това е едно от най-готините неща по време на бремеността. Аз почти направих стаята на бебо, остава да пера дрешки и да сглобим креватчето.

Честито и на влезлите в 7-ми месец

Ей и аз чаршаф заформих, а даже не можах да се включа по всички теми  bowuu bowuu

Утре съм на изследвания и после по застрахователи за счупенат кола, ама ще гледам да вляза да ви погледна  Heart Eyes

# 311
РАКАУС сподели моля те ако не е тайна,какво име си избрала за бебето,че чак ме хвърли в размисъл след изцепката на майка ти Grinning
И момичета не им обръщайте внимание,оправия НЯМА,просто стойте надалеч и срещи по редичко,иначе не се търпи. ooooh!

# 312
Yuliana_, аз ще ходя на лекцията...аз,аз,аз  Joy Ако има други да кажат и да се съберем  Crazy

Мисля да кача снимки след малко (или след   bath)   bouquet

Как да си надпиша снимката, че съм аз  newsm78 Пиша, запазвам ... и после няма нищо  Crossing Arms
Успях  newsm44 Качих тумбака...а след   bath ще кача и от сватбата  married

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 20:12 от echolalia

# 313
Ооо, за името и моята майка не пропусна изява. Синът ми го кръстих Даниел, но защото ми харесваше, а не защото те са Димитър и Димитринка, но пък сега си мислят, че е кръстено на тях. Майка ми беше до миналата седмица у нас на гости и като разбра, че нямаме още никаква представа как да го кръстим бебето започна да кове. "Ами кръстете го Николай , на свекъра". Казах и че и хамстер да си взема няма да го кръстя на свекъра , а не детето си. Тя пак, "ама кръстете го на тях да не говорят". Аз, "Ами да говорят, няма как да ги чуем".  Аз искам името да е древно и със значение, нищо не ми допада нещо освен Самуел ( Не СамуИл !!! Много се нервя на побългарените варианти ДанаИл, ЕмануИл, СамуИл и тн. Само, само че на мъжът ми му звучало много библейско. Другите ми варианти бяха Ноа  и Натан, но на моя мъж пак много старозаветно му звучат, освен това носят буквичката на свекъра, затова и за мен отпадат като вариант. Постигнахме консенсус с Габриел ( което си е супер древно и библейско име в кря на краищата), но мир да има!!!

# 314
Привет и от мен!

Да ви се "похваля", тази вечер се почувствах като малка дойна крава. Досега все съм виждала корички от засъхнала коластра по гърдите си, но тази вечер сутиенът ми беше доста нацапан от едната страна. Не стига това, ами като пипнах едното зърно и направо си ми текна коластра   #Crazy , която направо си приличаше на кърма, бяла, а не жълтеникава, както я описват. Май ще се наложи да си купувам от някъде протектори  за сутиена Rolling Eyes
Не знам при вас как е, но аз още в началото на седми месец си усещам корема ужасно разтегнат и тежък. Вече ми е трудно дори на една страна да лежа   Confused Като легна на едната страна, едното бебе протестира и започва с ритниците, легна ли на другата, другото започва да шава. И мен нали ме е страх да не ги натискам много нещо, през две минути гледам да се наместя, че да им угодя и на двечките. За лягане по гръб и дума не може да става! Както ме бъзика мъжът ми, приличам на бръмбар паднал по гръб, който се бори и рита с крачка, за да се обърне  hahaha

Вече нямам търпение да стане 20 Април и да видя бебчетата на видеозон. Интересно ми е, и малко притеснено да видя след като съм наддала дотук едва 7 кг, те колко тежат.  newsm78

Що се отнася до имената, постигнахме накрая консенсус с половинката - засега сме се спрели на Вяра и Надежда. Само се моля да се родят живи и здрави, пък какво ще коментират за това роднините, понеже те носят други имена, честно казано, изобщо не го мисля.

Hug на всички мамчета и ви пожелавам спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт