Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?
направо и на мен ми се прииска да съм бебе и да ме обличат в такива красоти

Не се тревожи,всичко ще се нареди както трябва,всичко ще се оправи,най-важното да се обичате и да се подкрепяте,а това малко същество ще направи животът ви още по-хубав
Искате ли да изберем друга на нейно място, защото все пак сме 150 мами, дали ще можем с Таня да поем целия бебевалеж като започне
и исках само да споделя радостта си 
Младежът е станал 1.100 гр, седнал си беше като типичен български мъж
че много ги мислех последните дни, соленички си ги направих само че. А пък сега ще ходя да правя десерта, а после ще готвя - както си му е реда
Даже сънувах нещо по този въпрос, а мъжо никак не ми помага, само отхвърля идеи без да предлага други за обсъждане...
Досега не сме се разделяли и не можем един без друг.Та толкова ми е несигурно и неясно близкото бъдеще...... Само ме крепи мисълта, че ще е много обичано бебенце и че "някой ден ще се оправим" 
Четири дена нон-стоп дискотека!
Дори предната нощ не можах изобщо да се наспя... Сега вече малко се кротна към нормално положение. Но определено е много по-добре да го усещам постоянно, отколкото да не го, защото тогава ми става притеснено. И май тая активност тия дни се дължеше на много сладки неща, които си хапнах...
Та това е при мен.
Приятно прекарване на времето с мъжо!!!
за хубави резултати от изследванията.
време без гаден вятър (макар прогнозите друго да вещаят...)! 
благодаря ви за подкрепата
то имаш ли си работа с майстори без нерви неможе,но поне да са по-малко