Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 774
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
 Добро утро! Hug
Честита Цветница на всички носещи прекрсните имана на цветя,билки и дръвчета и на семействата им!

Цвета Hug,да си жива и здрава и да си носиш с гордост името newsm51!Ако има и други скрити зад никовете именници-да им е честито  bouquet!

# 631
Честито на всички именици днес!   bouquet

nut_ella значи изчисленията са ми били верни. Wink Аз реших да раждам в Италия - хем директно ще си получат гражданство (ние ще живеем там), хем ще си имам помощ от свекърва, свекър и мъжо. Тук в БГ няма кой да ми помага - сам съм други нема, а вече все повече започва да ми тежи и с моето лежане сама си пазарувам по малко, че нали тежко не бива да дигам, а асансьора още не са го пуснали... А и там мисля да си родя естествено, ако нещо не се обурка в последния момент, а тука всички ме искат със секцио...
Като гледам ти тк ще раждаш. Wink

vesi_petrovska сложи снимки да видим лазарката. Wink

А за убийствените банички, само да кажа, че мамчетата във Варна са късметлиии - има едно място в центъра в една уличка до фонтана - убийствени неща правят. Wink

Ние се отказахме от слинговете и кенгурутата. Мъжо искаше кенгура за разходка из планините, ама като се замислихме  имаме-нямаме 3 месеца за такива разходки, после ще вали и ще се застуди, а с якета не е удобно... До пролетта бебоците ще са тежечки, а кенгурата са обикновенно до 13 кг, за слинговете не знам. Знам, че има туристически кенгура с метални конструкции, ама чак такива не ни трябват.

Айде да се поразходим докато има слънчице. Wink

# 632
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

дайте предложения за име на момиче на цвете.Спряла съм се на едно но искам да чуя и вашите предложения.

# 633
Добро утро, момичета!

ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И УСМИХНАТА! ЖЕЛАЯ ТИ ХИЛЯДИ СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Честито и на всички знайни и незнайни именници днес. Весело изкарване на празника.

Аз съм станала в тъмни зори (отново!) и от нямане какво да правя омесих тесто за мекици. Сега ще ги изядем, ще ходим на плуване и за цветя и после - малко работа (чакаме писането на едно много трудно нещо, което отлагам от няколко дена, но вече няма на къде, защото утре сутрин трябва да е готово).

Jen, панетонето стана страхотно. Стана и не остана. Но съм го снимала за архивите, така че мога да покажа евентуално. Всеки път експериментирам с този козунак, все нещо ново слагам (този път черен шоколад - мисля че това е моята рецепта вече) Grinning

# 634
Благодаря ви, момичета!
Честит празник на всички вас и отново на именниците! Да сте живи и здрави, усмихнати и спокойни! С лекота да завършвате всичко започнато!

Аз за пореден път се извинявам, че не знам как да качвам снимки тук, за да ви почерпя виртуално. Така, че всяка да си хапне от любимото нещо за здраве на всички  Simple Smile

Нада, и аз рано рано станах тази сутрин. Изпих си последната доза антибиотик, разходих кучето и спретнах една как да го нарека не знам - питко-баница. Рецептата е на баба ми, а тя му казва "дебело у тавата". Сега си похапнах вкусно и малко ми е гузно, че е тестяно.

И ние ще излизаме на разходка до Банкя. После малко пазар. И ще стягам Ния, че утре тръгва за зеленото училище.

Весел, цветен ден от мен!

# 635
Galla Hug,ето тук можеш да погледнеш,копирам част от една статия за празнуващите на Цветница
Именници са всички, кръстени на цветя и дървета: Цвета, Цветан, Цветелина, Цветозар, Калина, Виолета, Божура, Върбан,Камелия, Лилия, Нарцис, Невена, Маргарита, Лиляна, Явор, Ясен, Роза, Росен, Росинка, Росица, Венец, Венцислав, Върбинка, Калин, Китен, Китка, Румен, Румяна, Ружа, Божура, Иглика, Трендафил, Теменуга, Акация, Бръшляна, Хортензия, Гиргина, Босилека, Дафина, Детелина, Незабравка, Перуника, Диляна, Карамфила, Латинка, Зюмбюла, Ива.

Виж още: Акация, Божура, Босилека, Бръшляна, Венец, Венцислав, Виолета, Върбан, Върбинка, Гиргина, Дафина, ден, Детелина, Диляна, Зюмбюла, Ива, Иглика, имен ден, Именници, Калин, Калина, Камелия, Карамфила, Китен, Китка, кога има имен ден, кой кога, Латинка, Лилия, Лиляна, Маргарита, Нарцис, Невена, Незабравка, Перуника, празник, Роза, Росен, Росинка, Росица, Ружа, Румен, Румяна, Теменуга, традиция, Трендафил, Хортензия, Цвета, Цветан, Цветелина, ЦВЕТНИЦА, Цветозар, цветя, Явор, Ясен

На мен лично ми харесват Калина,Диляна и Ива!

# 636
благодаря!!!
Аз съм се спряла на Далия,но на мъйа ми нещо не му се нрави

# 637
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес!!! Hug  bouquet Hug
Аз се чудя какво да забъркам днес за ядене.Дайте някаква лесна рецепта Rolling Eyes
Сега си похапнах вкусно и малко ми е гузно, че е тестяно.
Оф,аз с това тестено не съм спряла цяла седмица Embarassed и се чудя кога ли ще спра,хем знам че не е хубаво ама ми е толкова сладко Embarassed
Пожелавам ви един приятен ден! Hug

P.S.-достигнах 100те дни newsm68 по-голямата част мина,остана малко Hug

# 638
  • Стара Загора
Честит празник,а  имениците със здраве да си носят името и много усмивки за напред!

# 639
  • София
Цвета, честит имен ден! Много здраве, щастие и усмивки!    bouquet Честит празник и на всички останали празнуващи днес!

А за убийствените банички, само да кажа, че мамчетата във Варна са късметлиии - има едно място в центъра в една уличка до фонтана - убийствени неща правят. Wink

Оооо да Simple Smile Тези банички са невероятни! Аз имам роднини във Варна и като ходя на гости, никога не пропускам да мина оттам и да си купя я баничка, я нещо друго. Ммммм... Как ме зариби сега - до нас има една баничарница - не са като онези варненските, но са хубави, след малко ще ида да видя дали в неделя има банички...

Хубав ден!

П.П." Наталче, честито! Пък покрай теб и на мен  Mr. Green

# 640
П.П." Наталче, честито! Пък покрай теб и на мен  Mr. Green

Покрай вас и аз! hahaha newsm68

# 641
  • София
П.П." Наталче, честито! Пък покрай теб и на мен  Mr. Green

Покрай вас и аз! hahaha newsm68

Започваме обратното броене Laughing

# 642
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ![/b][/i]  newsm51 smile3525 И НА ТЕЗИ В КОРЕМЧЕТАТА СЪЩО  newsm67
Аз спретнах за закуска от питките на Джен  newsm10 , вече си стана традиция всяка неделя от тях, Джен мила нали сме се разбрали за бебоците,никакво излизане преди началото на Юни  Heart Eyes . За бебчето в началото и аз предпочитам да си е при мен постоянно,ама все пак - както дойде,само да е жива и здрава  Praynig ! Вие пак с тия рецепти... то да се чуди човек откъде да я подхване,но забелязвам,че се редуват дни с усилено качване на рецепти и после се започва  Whistling за килограмите  hahaha е то все някъде отива това ядене,при мен гледам в дупето и крачетата  Crazy ,ама после продължаваме с идеи за сваляне   261uu . На всички момичета ,които имат нужда от стиснати палци и подкрепа  Praynig ние сме с вас! На останалите приятен празник   bouquet

# 643
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО НА ИМЕНИЦИТЕ И МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ

Сутринта бях на черква, след това на пазар, че ще посрещам кумиците на гости и до сега готвих.

Преди да дойдат гостите влизам за бързо да ви пожелая много весел и усмихнат ден.

П.С. Дарато много си права скъпа, хем ни дебели дупетата, хем само рецепти калорийни бомби пускаме и една друа се надъхваме  hahaha Аз днес направих едно позабравено от мен ягодово тирамису, като се опрвадавам с гостите, ама .... hahaha

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 12:34 от jen

# 644
Здравейте, момичета!   bouquet

Пожелавам Весел празник на всички, които празнуват днес. Нека всичко бъде така цветно в живота ви, какъвто е този ден!!!   smile3525

fat.wombat не искам да споря с никой.  Peace За това написах,че "НА МЕН ми се струва". Всеки има право да реши сам какво да прави и как да постъпи.  fat.wombat ясно е, че никоя  фармацевтична компания няма да даде 100 % гаранция, това е тяхната застраховка. Дори и на презервативите пише, че предпазват от полово предавани болести 99% или 98% (нещо такова беше). Мисля, че темата е доста дълга и има толкова различни мнения. Аз просто изказах моето.   newsm03

За слинговете - и аз съм решила да си взема. Струва ми се по-удобно и по-естествено положението в него на бебето, отколкото в кенгуруто. Но и аз се чудих шал или с халки. Четох доста инфо и май при всяка мама е различно. Така че реших, че първо ще си взема единия, ще пробвам и после ще реша дали да не взема и другия.

Имам един въпрос: Вие ще гладите ли дрешките на бебето и колко време? Чух няколко различни мнения от познати, които вече имат бебета. Едното беше да се глади само бельото и чаршафите, другото беше да се глади всичко да 6 месец, а една друга мама пък не глади нищо, но каза, че не простира дрехите на вън. Та направо ме вкараха в едни размишления.  newsm78

Приятно празнуване на всички днес и до скоро   wavey

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 12:47 от eka

Общи условия

Активация на акаунт