СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 278
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Аз пък сега ще боядисвам.Дани нощес не ми е вдигал темп.,но си кашля милото Sad
Атракция,не си права,шЪ знаИш с тез козунаци Grinning

# 316
Привет!
Днес ще боядисваме яйца  Grinning. Само се чудя дали да я включвам Виктория в процеса или не. Най много да си топне ръцете в бурканите с боя. Ама пък може и да се забавлява.. Пожелавам ви приятно прекарване на Великден! Тук има традиция да крият пластмасови яйца често пълни с разни бонбонки или малки играчици из дворове и поляни и децата тръгват с кошници и се опитват да съберат колкото се може повече. Обикновено градовете и църквите правят такива събирания. Но аз си мисля че Виктория е малко малка та ще видим дали да я водя.
Тези с по две деца, ако ви се споделя, кaжете колко им е разликата и дали се разбират децата, вие как се справихте с две? Ние се замисляме за второ защото на мен не ми се иска да имат повече от 2.5-3 години разлика, ама той кой знае какво ще се случи. Интересно ми е какви са недостатъците и предимствата на различните години между две.
Лека вечер и здрави дечица!

# 317
Надина: честит ви племенник, да растен много здравичък!
Сложих яйцата да се варят и след малко ще мажем със Зоя, Лора е изпратена горе да спи.
За разликата, на мен 3 год са ми ок, повече вече има доста различия в поколенията. Добре ми беше голямото да е вече самостоятелно, да се храни само, да ходи до тоалета и най-важното да е на градина, за да мога да се занимавам аз с бебето. 2 години за това и ми се виждат малко, иначе за децата е по-добре мисля, че са на един акъл, но на родителите първите 3 год едва ли. Wink

# 318
  • Испания и Стара Загора
И при нас разликата е 3г.Аз исках такава разлика,като важно беше Алекс да е по-самостоятелен,да сме махнали памперса и т.н.За разбирането-ми добре се разбират,играят си,естествено на моменти се дразнят,но е в рамките на нормалното. Peace

# 319
На моите младежи разликата е 3г7м. Писала съм и преди, че Божидар не понася Свилен - много го тормози, понякога и не в рамките на нормалното. Но той си е такова дяволито човече, явно и каквато и да им е разликата, май щеше да е все същото. Очаквам Свил като отрасне да му го върне тъпкано и тогава да се кротне големия батко супер герой  Crazy

Цвета, със седефена боя правих половината. Миналата година ми харесаха и сега повторих.

# 320
Девойкитееее, как сте...?

Надявам се болните, вече здрави, а здравите - усмихнати  Hug

Творих, творих козунаци и едната доза натворих перфектно, но другата доза, не знам защо стана малко по-грапаво тестото, имам предположение, че май превтаса, ама.....
Ще занесем на баба и дядо от по-хубавата доза  Wink

За разликата и на мен 4 години са ми перфектни, Коко много слушаше в началото - кога да пази тишина, кога да пее  Crazy. Сега си се занимават доста заедно, е има си и изцепки, но смятам, че са в рамките на нормалното.
И аз като Арлина мога да кажа, показателно ми беше баткото да е вече самостоятелен, точно така и стана в момента, в който усетих, че вече е пораснал и се решихме на второ...

Момичета, весели, здрави и много усмихнати празници, здрави яйца и още по-здрави деца   bouquet Hug

# 321
  • София; Дружбето
Разликата им е 2г9м и мисля, че е перфектна. На един акъл са, Миша го обожава, той е влюбен в нея. играя си много заедно. Е, карат се, ама щеше да е прекалено хубаво. Мисля, че перфектно ни се получи. И аз мен много важно беше Миша дад може сама да се храни, облича, да е без памперс и да ходи на детска, иначе с две  вкъщи е много нанагорно

# 322
Здравейте!
Голямо творене беше!

ОФ, не мога нещо да пусна линка на снимките!

# 323
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001641842671#!/media/set/fbx/?set=a.156542211077173.38005.100001641842671

# 324
в една книга прочетох, че най - добрата разлика е тази, която стане между вашите две деца.  Peace За мен има много плюсове и в разликата, която е между Мартин и Боряна, а за акъла -  мисля че баткото има една идея в повече като го гледам как си играе с нея.  Laughing ooooh!

# 325
  • София
Здравейте мацки...ние отпрашихме към вилата. Днес вечерта се  прибрахме и докато ги изкъпя, ала бала...то стана време за лягане...Ама не мога да не вляза да ви прочета  Grinning
Много хубави яйца сте направили...ТАзи година правих по някаква техника дето четох в крокотак ...ако остане време ще снимам...
Новите болни бързо да се оправят...
За разликата - ами и друг п ът съм го казвала, ако не ме натискаха години  бих родила по-късно.
ТЕгаво ми беше докато бременеех...после в началато също доста тегаво...Ама свиква се...За игра заено - ако Кати е на кеф я има, иначе определено АНгел й пречи и тя не може примерно спокойно да оцветява, рисува, изрязва...Всичкото това се прави Ангел, като заспи...което е тъпо...МОже би и защото сега той е в такъв преиод и защото неможе да ги прави тези неща, но тя се дразни...Иначе като се загушкат направо да ги изядеш...Та незнам...

# 326
  • София
Добър вечер Grinning
Тия дни от скитня не мога да се доредя да пиша. Днес ходихме на вилата и се прибрахме преди 2 часа тотално каталясали.
Яйца тази година не съм боядисвала, баба ми ни беше боядисала 20 и реших, че няма нужда от повече.

Никола още подкашля и вече не знам какво да го правя. Как да я лекувам тая тъпа кашлица като не могат да установят причината за сополите дето я предизвикват ooooh!

# 327
# 328
  • Испания и Стара Загора

# 329
  • София; Дружбето
Во истина воскресе Grinning
Ние отиваме към църквата, че вчера нямахме сили. После на гости и довечера ще печем бута. Бате опече 3 страхотни козунака, ще се пръсне от гордост Joy

Общи условия

Активация на акаунт