СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Ей, мрачното време и по-точно болестите раздвижиха темата  Crazy
Кришка, да идваме на помощ?

При Боби ситуацията е ясна, с тези зелени сополи + двудневна прилична темп = аб и макситрол в носа...Той пък от сутринта пу пу не ми е вдигал темп и в такива случаи се питам дали пак не избързах с аб...но все пак няма и 4 часа от последния прием на панадол така че....

# 61
Бебешондел, само като си представя как си се почувствала при падането.... Hug
За сополите - миналата година Моника си носеше едни повече от месец, не помагаше клей, сребърна вода, хомеопатия. УНГ специалиста си пробваше и той капките човека  Crazy, явно имаше проблем с ушите, защото не чуваше  обясненията ми, че не действат Rolling Eyes За почистване и дума не може да става, от рева  й стават двойно повече. Наскоро пак текнаха и веднага направихме посявка, оказа се стафилокок, който с правилните капки изчезна за два дни. Така че дойдат ли сополи, първо посявка, после останалото. Ние трябва да си го искаме от лекарите, не съм забелязала да се сещат  Confused

# 62
Много гадно времето....така духа-за 30мин.прането ще ми изсъхне на балкона...
Атракция,така ми се ходи на сватба,че накрая ще взема да се възползвам Grinning
С тези сополи само го слушам Дани и ми се причува че хърка нослето... hahaha

# 63
  • София
Привет!Найстина много болни, но като че повечето се подобрявате Hug
Бебешондел, не ми се мисли какво ти е  Sad.Дано да  зарастне бързо крачето.Тези момчета са много палави ooooh!,но и кътовете ни за игра са зле, така че колкото и да ги пазим.......
Кришка, искрено ти съчувствам, защото имам често такива проблеми #2gunfire
Вятърът наистина е ужасен и толкова прах и пясък вдига... и право в очите ни, а Мартин вика-бооои/боли/...пясък....Той е мрънкящ и ревящ постоянно от вчера, когато му биха ваксината -поду му се крачето и само вика, че го боли през 10 мин.;с мъка му слагам компрес от риванол, че не дава да го пипна.Някой питаше за туя -и аз дадох преди ваксината, след нея, и днес, и утре по 3 капки ще сложа. За ефекта -не знам, че за първи път я ползвам....
И на целия този мрън съм сама с Мартин, мъжо е командировка Cry

# 64
  • София
ar4ita  hahaha не се втелясвай бре...това за сополите..
Ако са здрави децата и аз ще ти гледам ДАни..така че имаш доста оферти...
detelini ммдаа и аз така действам..не че досега много пъти ми се е случвало, защото бяха здрави, но се бях подготвила Кати като тръгна на ДГ да е така.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 15:37 от EmiR

# 65
Ще си сейфна поста ти да не си забравиш думите... hahaha

# 66
  • София
Е ти пък, ще забравя...знам, че е важно за теб да отидеш  Wink

# 67
Simple Smile Ами точно поради тази причина сме наели жена да гледа детето у дома. Колкото по- малко се разболяват, без значение къде са - толкова по- добре.

Бебешондел, на тази възраст ще мине и замине бързо. После раздвижването е по- фрустриращо за тях, но пък идва лято и всичко ще се нареди. И аз не бих се притеснявала, че не е шина, а гипс.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 18:02 от Niki1

# 68
  • София; Дружбето
В групата ни има скарлатина, да ми е честита Crossing Arms

# 69
Здравейте Simple Smile
Бебешондел с какъв гипс сте? Обикновен или от пластмасовите? Вторите са олекотени и мойе да се стъпва с тях не се чупят и могат да се мокрят спокоийно да се къпе....
Ние се оказахме здрави. Подуха се лимфните възли при слабините и се постреснахме. Но изследванията са ОК. Лекарката каза че е странична реакция от пентаксима  Tired

# 70
Здравейте Simple Smile
Бебешондел с какъв гипс сте? Обикновен или от пластмасовите? Вторите са олекотени и мойе да се стъпва с тях не се чупят и могат да се мокрят спокоийно да се къпе....
Ние се оказахме здрави. Подуха се лимфните възли при слабините и се постреснахме. Но изследванията са ОК. Лекарката каза че е странична реакция от пентаксима  Tired

Обикновен и адски тежи - с него Явор става 15 кила  Crossing Arms

# 71
Здравейте Simple Smile

Обикновен и адски тежи - с него Явор става 15 кила  Crossing Arms

еее те пък може ли да не ви кажат да си купите от другия  ooooh! Ако трябва гипс си купете от другия има на 2-3 различни фирми 3м беше едната сега не се сещам за другите... с него няма да имате порблем, може и да се къпете спокойно и да си стъпва , няма да се счупи и е страшно лек  Hug

# 72
Оооо, Niki1 изобщо не визирам теб, извинявай ако съм те засегнала.  Peace

Бебешондел, дано да намерите правилното решение и по безболезнено и за теб и за малката душичка  Hug

# 73
 Hug Надина. Не си. Има много други фактори. Знам, че всеки прави най- доброто, което може за детето си.

# 74
  • sofia
Да драсна, да не ме мислите. След вчера, си бяха взели бележка и точно в 2.00, спряха с рутенето. Май поприключиха вече, пу-пу, да не уручасам работата. Ма Петко пък не спа качествено на обед, а сега стачкува и не ще да си ляга...Увесил се е в хола при нас с баща му и само мрънколи. Много мрънкав е нещо напоследък. Това, съчетано с моята нервност е опасно лоша комбинация...

Общи условия

Активация на акаунт